Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Ps:m-ati facut si pe mine curioasa cu masuratul burticii..raportez 92 cm

poze
Cristina cu Seby 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Buna fetelor.....,pana se face la mine dimineata sa apar si eu pe forum ,voi scrieti vreo 11 pagini....
Ce ziceti voi acolo ca da doriti sa stati la caldura??? Asa ziceam si eu la inceput cami place doar vara si soarele,dar dupa vreo 3 ani..,vati dori o zi de ploaie racoroasa,putin ger,si zapada,da zapada,ador zapada....Am stat in romania de sarbatori dar nu am avut zapada pufoasa de care doream,era deja geata tot; dupa plecarea mea a inceput iar zapada..ghinionul meu.
Mam masurat si eu astazi ,am 97 cm la burtica si 4 kg depuse,dar am fost deshidratata primele luni de sarcina si am mai pierdut 6 kg....as putea spune ca nu am luat in plus deloc chiar,ci am revenit la kg din sept,inante de sarcina.Credeam ca dupa ce va misca bebele sa se termina cu senzatia de voma,dar la mine contunua zilnic,acum doar dimineta,ceea ce ma bucura..
Deci trebuie sami pregatesc plecarea spre SUA inainte de 30 de sapt de sarcina,pt a nu avea probleme cu cei de la companiile aeriene...ufffff,sper sa fie totul bine.
Ati inceput cumparaturile pt bebe???? eu inca nu,cu ce ar trebui sa incep??

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

la burtici

raportam si noi 95cm ...sa mai zica lumea ca suntem micutzi, abia atept sa-l vad maine pe bibiloi bineinteles ca e nelipsita si surioara ea mi-a fost partenera de la inceput si e un suport mare, data trecuta la eco statea la capul meu si ma intruna era emotionata...

o seara buna

21+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariam79

Pe mine nu ma doare doar noada, ma doare cam jumatate din coloana, incepand de undeva de sub omoplat si pana mai jos de shale. Cand am acumulat deja multe ore de stat pe scaun, sau cand stau in pat pe spate. Nu m-as risca cu Diclofenac, eu parca stiam ca trece de placenta asta. O sa intreb medicul. Iar ma duc cu lista luuunga cat o zi de post.

Ana 25+ Alexandru-Nicolae
bebica mea mica si scumpica

ticker

cu asa ceva ma lupt si eu acum...si pe mine nici nu ma lasa sa dorm, dorm destul de rau noaptea iar dimi ma trezesc pe la 5-6 si tre sa ma ridic pt ca nu mai pot sta...faza e ca am schimbat si patul...mi-am pus si o plapuma sub cearsaf ca sa dorm mai pe moale...dar vad ca aproape degeaba...pt ca si eu am munca de birou...incerc sa nu stau ff mult dar cand am de terminat proiectele nu am ce face tre sa stau acolo si sa le termin...si am aflat de la mmicile de sibiu ca durerile de spate trec cu crema de arnica...ziceau ca face minuni...acum ast si eu minunile ca ma dau de 2 zile...va tin la curent

MONEAIOANA 23+ cu MIRCEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Lol
Cristina: intentionasem sa apara cu un rand mai sus da nu stiu de ce a aparut acolo.
Legat de cumparaturi noi inca nu prea am facut dar am primit o multime de la prieteni (inclusiv patut)

Bia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela-anda33 spune:

Fetelor voi va-ti vopsit in perioada asta? ca eu nu stiu ce sa fac, daca este bine sau nu.

Ela 23+ cu Mara Ioana si mami de Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Mie dr mia zis ca ma pot vopsi...,fiind blond cenusiu ma vopseam lunar chiar,acum am mai inchis culoarea pt a putea sa ma vopsesc la 2 luni.....

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

Ola...tot eu...ca sa nu raman de voi m-am masurat si eu si cred ca sunt in top :107cm...
Teo ai grija draga mea cu cazaturile,eu nu am cazut nicodata dar daca m-ai vedea ca umblu ca un robotel,ast vesti de la eco
Aaaa...eu merg la mures la gine si voi naste la spitalul judetean unde a nascut in mai 2009 cumnata mea si a fost super multumita si incantata de cum s-a comportat cu ea personalul si medicul ei care desi in dimi in care a trebuit sa nasca a iesit din garda a ramas in spital pana a nascut la ora 14 si a fost foarte multumita de el...mai ales ca a vrut sa ii dea bani si nu i-a luat..i-a zis sa ii cumpere hainute si scutece la bb de ei ca bb are mai multa nevoie.
Asa si dr la care merg eu e super de treaba...numa ca la el eco e 200 lei -cumnata mea platea 150, tot cab part-pt ca e cabinet particular...dar ma tine 30-40min la eco si imi face si 3D si 4D, imi ataseaza pozele pe vocabular si imi da si cd cu ele si cu filmuletele cu bb...e putin cam mult parerea mea...dar ce nu faci pt bb si pt tine,pt sanatate

MONEAIOANA 23+ cu MIRCEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Aiaiaiai ce de pagini!

Azi baietii au fost mai bine asa ca i-am dus la scoala; am facut insa o gramada de treaba, pe laptop, de dimineata pana acum la pranz (e 13 aici)

Bilica, avem si Eugenii avem si pufuleti si Malai de Ro si tot ce vrei tu. Te muti aici? Avem si un magazin mare care se cheama Bucuresti, altul Transilvania, etc.
De ce nu vii sa nasti in Canada?

Rocsy, nu trebe nimic; cum sa trebuiasca sa iti masori burta;era numa curiozitatea mea pur personala; nu ca obtin ceva important din asta...Oricum e mai putin frustrant decat daca de comparam kg in +...
Cu setea...de ieri am baut o tona de limonada; le-am tot facut baietilor ptr raceala si am baut si eu; super e

Mira, tare micuta ta cu dansul; Sabina mea se misca din dreapta maxim in stanga maxim, de sus in jos, ba chiar ma gandesc (inca) nu cumva or fi 2?? Ma zguduie uneori ceva...

Laurita, deci din cauza mea cm tai in plus? Bineeee. Las ca o sa fac gogosi

Nicoleta, bine ca ai reusit sa refaci analiza; nu cred insa ca o sa fie probleme tinand cont de rezultatele anterioare.Tare de tot familia voastra de optimisti.

Nana, aici am inteles ca nu se face acel test decat daca ai rezultate rele la analize; si eu trebe sa ajung maine la analize musai; oricum testul de care zici e nasol, bleach, cum zice si Sabina

Ana, stai linistita (asta e si incurajare ptr mine desigur) ca nu cred sa fie vreo gravida "fotomodel" de-adevaratelea

Cristina, nu stiu cum mai procedeaza acum Iosup insa daca era ceva ingrijorator cred ca ti-ar fi atras atentia; oricum duci echo sa o arati la dr, nu?

Despre somn, eu inca nu am insomnii si de-astea; de-abia astept sa ma culc seara; ma mai trezesc sa duc la baie baietii si apoi somn la loc; nu zic ca nu imi vine sa ma trezesc dimineata.

Mai, ce povesti frumoase spuneti voi aici despre voi si partenerii de viata.... A inceput Nana cu povestile faine si vad ca acum continua Rocsy, Mira, Sabina.... Super.

Monica, mie mi-a verificat colul o data pe luna pt ca aveam antecedentul cu serclaj; insa de cand a auzit ca e placenta praevia a zis ca nici nu mai verifica ptr ca e f periculos.
De-abia astept insa echo de sapt viitoare sa vedem ce zice;

Alina, nu mai zi de cioco de casa! Nu am gasit lapte praf (inca) dar ma mai straduiesc sa il gasesc...

Bun revenit Lauriciu!

Durerile de spate, din fericire, mi-au disparut ptr moment; am treaba insa cu ametelile daca stau pe spate uneori.

Gata, trimit mesajul si mai revin

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,
m-am tot invartit prin Mall vreo 3 ore si i-am luat Cameliei o pereche de pantalonasi si pentru mine o pereche de colanti gri sa-i asortez la o rochie. Am vazut niste body-uri la reducere, dragalase, dar nici macar nu stiu ce am in burtic, iar in set erau neaparat cate un body roz sau albastru. Acum sincer parca m-am saturat de culorile astea standart: vreau mai mult lila, oranj, verde, mov...
A, Roxy, acum vad ca razi de mine, dar chiar la 11 am plecat si la 4 am venit. Pe mine cam greu ma scoti din Mall-uri.

Alessicoo, si eu plangeam intro dimineata din cauza unui vis aiurea. Dar ma stradui sa nu le iau in seama. Poate ca te-ia gandit mult la eco de maine.
Sabina si eu in sarcina cu Cami aveam carcei, iar acum vad ca nu.

Bia, da de ce il ai la semnatura pe asta:
Olivia, si eu azi am baut putina bere, ca uscam de dorul ei!

Eu azi am facut o supa crema de brocolli de pe site-ul postat de Laurita. Buna a iesit, desi Cami nu pune gura pe ea!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 21+

Mergi la inceput