Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

[
teo, ai mare grija la gheata asta. Sa mergi la eco si sa ne spui cu a fost

Cris, bine ai revenit printre noi Bafta pentru ultimul examen.

Mira fericita 24+cu Maya Alexandra

minunea mea

Olivia nici eu nu stiu cum au iesit gemeni. Un lcuru e cert, fii-me a efacut in Creta, iar fetele in Bulgaria la Grand Hotel Varna.

Sabina 28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

[/quote]

Pai, Sabina si noi am fost in Bulgaria, mie de ce nu mi-au iesit gemeni?! Nu am stat la hotelul care trebuia, cred.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MONEAIOANA

Ola...tot eu...ca sa nu raman de voi m-am masurat si eu si cred ca sunt in top :107cm...
Teo ai grija draga mea cu cazaturile,eu nu am cazut nicodata dar daca m-ai vedea ca umblu ca un robotel,ast vesti de la eco
Aaaa...eu merg la mures la gine si voi naste la spitalul judetean unde a nascut in mai 2009 cumnata mea si a fost super multumita si incantata de cum s-a comportat cu ea personalul si medicul ei care desi in dimi in care a trebuit sa nasca a iesit din garda a ramas in spital pana a nascut la ora 14 si a fost foarte multumita de el...mai ales ca a vrut sa ii dea bani si nu i-a luat..i-a zis sa ii cumpere hainute si scutece la bb de ei ca bb are mai multa nevoie.
Asa si dr la care merg eu e super de treaba...numa ca la el eco e 200 lei -cumnata mea platea 150, tot cab part-pt ca e cabinet particular...dar ma tine 30-40min la eco si imi face si 3D si 4D, imi ataseaza pozele pe vocabular si imi da si cd cu ele si cu filmuletele cu bb...e putin cam mult parerea mea...dar ce nu faci pt bb si pt tine,pt sanatate

MONEAIOANA 23+ cu MIRCEA

sorry, eu am 117.

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Auleo Teo ce tranta ai luat. Ai mare grija cu cazaturile astea pe gheata. Nu e bine, sa il zdruncini asa pe bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olivia_popa spune:

eu stiu ca ne putem vopsi pe par doar sa stam in camere deschise,deci nu sa mergem la coafor.
Am dat iama la berea sotului mama ce buna a fost

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Am revenit....

Vivela, nici eu nu iau vitamine. Tot asa, nu imi vine. Doar daca imi zice la echi ca nu creste bebe cum trebe poate ma apuca sa le iau; insa nu prea le vad rostul; zici ca-s defecta; in sarcina cu gemenii erau nelipsite si alea si tot felul de medicatii; acum...

Teuta, grija mare cu cazaturile.

Sorana, in cuvinte sa ne amuzam si in burti sa ne comparam.
Nu vreau sa se streseze nimeni cu asta; noi si bebeii sa fim ok;

Stai Cristina, nu mai plange, ca de-aia suntem si noi pe aici; mai dam o parere, ceva;
uite aici ceva "impresii" despre placenta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=81731

Cris_09, bafta multa la examene!

Sabina, sa-ti creasca burtoiu'! Pai la 2 fete de 1kg nici nu esti asa e mare;ce tare ca stii unde sunt "conceputi" copii

Nati, sa iti fie de bine plimbarea; pe mine ma obosesc mereu cumparaturile; acum nici nu mai zic...

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Se pare ca in concediu se intampla totul:))
Si noi eram in Grecia cand l-am conceput pe bebita.

Bia

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

Ioana5255 bravo tie...you are the best si the bigest
noi incercam sa ne tinem de tine

MONEAIOANA 24fix cu MIRCEA

Mergi la inceput

Eu nu mai rezist psihic. Ale m-a facut azi cu nervii. Acum in casa este un camp de lupta. Este atat de incapatanata, numai cum vrea ea, obraznica, nu accepta nici un fel de consecinte ale comportamentului ei, nu mai stiu ce sa ma fac cu ea. Efectiv nu mai rezist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Ehe, Sabina, eu zic ca e musai sa faci cumva sa rezisti; in situatia data si in lunile ce urmeaza nu prea ca merge sa o educi cumva; doar vei crea tensiuni intre voi;

Ea simte ce urmeaza, tu esti acum nu in cea mai buna forma si stii bine ca nici nu o sa fii o perioada dupa ce nasti.

Las-o mai usor cu cerintele zic eu, mai inchide ochii la "campul de lupta" din casa si oti trece si peste asta;

Eu de ex ieri i-am lasat pe baieti sa faca doar ce vor ei si tot nu a fost deplina multumire ca cica nu e adevarat, ca nu i-am lasat sa manace dulciuri! Insa per total, desi era toata casa ca dupa bombardament, au fost haiosi, s-au jucat frumos (la mine asta inseamna fara batai si certuri) si a fost ok.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Am revenit..am mai citit si eu din urma...am vazut k va plangeti de dureri de spate...si pe mine ma durea dinainte de sarcina,din cauza timpului petrecut pe scaun...dar acum mai rau
Alinutzza zicea k ar vrea sa se dea cu diclofenac..am cautat si eu,si iata:Īncepānd din luna a 6-a, administrarea sa este contraindicata, datorita riscului de prelungire a travaliului, hipertensiune pulmonara cu īnchiderea prematura a canalului arterial, diateze hemoragice la mama si fat, aparitia edemelor la mama.
Asa ca trebuie sa suportam...
PS:nu se ofera nimeni sa-mi faca si mie recapitularea aia?ca am reusit sa citesc decat capitolul asta,si neuronul e in greva...nu am retinut mai nimic

poze
Cristina cu Seby 26+

Mergi la inceput