Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Cristina, pai am vorbit si de carucioare si de soacre si de tot felu

Ce e mai grav e ca nu e ok Tatyana insa a ajuns la timp pe mana unor medici care s-au ocupat de ea si spera sa ajuga cu sarcina la o varsta mai mare.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Buna seara fetelor

Am incercat sa citesc discutiile acestui capitol insa sunt cam obosita si nu am foarte multe completari.

Ela: si eu stiu ca lipsa de magneziu da crampe musculare.Eu sunt experta in caderi de calciu si atacuri de panica , insa carcei nu am avut.Ma cam sperie cand citesc aici ca de la calciu pot avea contractii, eu si acum am zile cand nu ma simt bine si iau un calciu masticabil insa nu imi da nici un fel de contractii...inca.Ca se vorbea si de vitamine, nici mie nu mi-a zis dr sa le iau zilnic, ci una la doua trei zile insa calciul din ele (Centrum Materna) e ca si cum nu ar fi....bine, eu sunt mai cu probleme poate, am incercat muuulte tipuri de calciu si am gasit doar doua care ma ajuta.

M-ati facut si pe mine curioasa si mi-am masurat si eu burta: 92 cm..la 8.5 kg depuse.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Of Sabina, stiu cum e! Da o fi si fete o zi mai proasta. Eu mai am ceva ore de respiro, cat e la gradi, dar dupa 5 cand e acasaimi intoarce tot cu fundu-n sus.
Azi intro ora a reusit: 1.sa verse smantana pe scaun(acoperit cu panza), 2.sa-mi verse lapte... chiar in frigider, peste toate produsele ce erau mai jos (aici m-am gandit si la voi, mai bine zis la tortul vostru de Craciun.,3. sa de-a jos de pe masa vasul in care isi clatea "mica pictorita" pensula de aquarela(nu stiu in ce fel a reusit paharul sa cada tot in picoare, fara sa se verse apa aia murdara pe covor). Iar dupa fiecare boacana imi zicea: Scuze, mai mult nu mai fac! Iar dupa ultima boroboata mai si adauga: Esti cea mai dulce mamica! Pe semne ca simtea copilu ca-s cu nervii intinsi la maxim.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Nati super tare faza cu paharul. Pe mine ma scoate din sarite incapatanarea ei, nu cedeaza de nici un fel, lupta parte in parte. Daca o trimti la colt, nimic. Asta seara m-a enervat ca iesita din cada uda a inceput sa alerge prin toata casa dezbracata, ii spui de o suta de ori ca e racita, ca nu are voie, ea nimic. Daca ii spun ceva imi raspunde inapoi, imi scoate limba, iar asta ma enerveaza si mai rau. In fine, acum a adormit. Sper ca maine sa fie mai bine. NU stiu cum am sa fac fata cu 3, sunt momente cand ma apuca panica si dau in depresie.

Sabina 28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

NATI e super bine cai isteata sisi cere scuze si te inmoaie cu vb dulci,iti vine so mananci cred,cum so mai certi?...cred ca iti seamana tie asa de isteata si sireata

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara

Si voi cu copii cu crize??? Si eu cu copil cu crize!!! Nu foarte mari dar...le mai are si el. Am observat ca daca intr-o zi eu nu sunt nervoasa si nu ma trezesc cu fatza la cearsaf nici el nu face crize si este mult mai cooperant. Poate pentru ca daca sunt eu mai bine dispusa, am si o alta atitudine fata de fitzele lui, rezist mai usor la "ba nu" pe care mi-l spune uitandu-se pe sub sprancene, etc. Nu stiu.

cris_09 nu eu ziceam de diclofenac. Eu ziceam de crema/gel cu arnica. Ma gandesc ca ar trebui sa functioneze. La Tudor functioneaza de minune la orice lovitura, vanataie, cucui, deget prins in usa si alta boacane de genul asta. Am cautat insa pe net si am gasit prospectul de la Arnigel si la sarcina si alaptare zice: "Cereti sfatul medicului sau farmacistului inainte de a utiliza orice medicament. In absenta datelor experimentale si clinice, si ca masura de precautie, utilizarea acestui medicament ar trebui evitata pe perioada de sarcina". Sper sa ajung maine la medicul de familie sa vedem daca stie ea mai mult in directia asta.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 24+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Sabina, nu te mai stresa si ingrijora, o sa te descurci si cu 3. Poate mai greu va fi la inceput, dar peste cativa ani cred ca o sa-ti fie chiar mai usor decat doar cu Ale. Ele se vor juca toate 3. Sa vezi ce frumos va fi.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

arturicii,am sa vin in Canada in vizita intro zi,dar cu nasterea deja am programat totul in Chicago,cumnata mie medic acolo si doreste sa ma aiba pe mainile ei....cum as putea so refuz???mas pune rau cu neamurile...

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Seara buna

Am reusit sa ajung la cosmetica si coafor cu copilul dupa mine!! Oricum, am rezolvat si sunt f incantata!
Am vazut ca v-ati spus povestile de dragoste, ce frumoase suntNico, Mira, Sabina sper ca nu am uitat pe nimeni
EU l-am vazut de cum a intrat pe usa amfiteatrului in liceu. Blond cu par lungut, inaalt (1.93), oki verzi. Nu mi-a venit sa cred ca suntem in aceeasi clasa. Un an l-am urmatit de departe, timp in care nici macar nu ne vorbeam, peste un an abia ne-am imprietenit la o petrecere, peste 10 ne-am casatorit si acum avem 6 ani de casatorie deja si 2 bb!!
Primul prieten, primul sarut, etc etc.

Sabina ooof, si Mirci la fel, nu mai rezist, uneori tip si el saracul incepe s ama pupe, se sperie de reactia mea...si tot spun ca ma stapanesc dar nu mai pot de la atata stat in casa. Il cred ca nici el nu mai poate, dar ce sa facem cu kktul asta de vreme??
Arturicaaaa termina cu gogosile!!
NAti sa-ti fie de bine cumparaturile. SI supita de brocoli. SI eu am facut-o noroc ca lui Mirci ii plac supele crema!
Vivela nici eu nu iau vitamine. Doctorul meu a spus ca e ok s-a uitat in okiul meu si m-a apasat pe vf degetului sa vada daca sunt galbena si cat de repede isi revine culoarea pielii.
Nana cu carceii, si eu aveam la prima sarcina, ziceam ca mor, ma sculam urlind de durere, vad ca acum nu au aparut inca si ma rog sa nu apara. Si eu spasmofilica de mica, dar deocamdata nu iau calciu, magneziu, nimic. Vedem

Felicitari fetelor care au fost la eco!
MA duc la culchi. Mai voiam sa zic una alta, dar sa apuc sa dorm nitel pana la 6!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 28+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Fetele mele, bine v-am gasit!
Am lipsit motivat 2 zile si am de recuperat 30 pagini, pe care le parcurg cu mare drag! De ce am lipsit? A trebuit sa pun si eu in aplicare ceea ce se numeste "haos national" - adica aceasta lege unica de salarizare in sistemul bugetar... ineptii mai multe la un singur loc nu cred sa se fi emis in ultima vreme!

Corina, sper ca ai primit parola de la userul comun pina sa ajung eu aici! Daca nu, da-mi un PM la care iti voi raspunde eu cu reply!

Acestea fiind spuse... cred ca voi capitula pentru aceasta seara! CU scuzele de rigoare, din nou va promit k miine voi fi cu toate "la zi".
Sper sa fiti bine cu toatele! Va pupic!

Mary 23+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput