Bravo Cris.Mario,Baly,Linioara,Nikole!Puf(121)
Raspunsuri - Pagina 20
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elena_iulia Si mai vazusem la cineva ca i se spusese de la medic ca nu naste sigur .... nimic nu e sigur si al meu mi-a spus la 13.00 ca nici o sansa si la 00.20 nascusem deja. |
aoleu!! si mie mi s-a spus cam tot asa...mamaaaaaaa, vreau la mama!

Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu
Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile
lorex spune:
| citat din mesajul lui cristies Va las ca vad ca sunt singurica si ma cearta Lorex ca umplu pagini de una singura |
cum sa te cert?
ma bucur sa vad ca nu numai eu bodoganesc de una singura pe-aici
merci ca mi-ai tinut locul

Gabriela77 spune:
Alicredo, felicitari din suflet! Sa iti traisca bebe si sa creasca mare, sanatos!
Cris Mario, felictari! Refacere usoara si bb sanatos si papacios!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
lorex spune:
| citat din mesajul lui cristies Si ca tot vorbeam de strambaturi, ia uitati proba! |

ce tare!!!

lorex spune:
| citat din mesajul lui evyme Eu acum m-am intors de la dr. Colul tot lung, tot inchis, bebe nu da semne ca ar vrea sa iasa. In schimb, tot cu doua saptamani mai mic Urmatoarea vizita este miercurea viitoare,la spital, dar a zis ca inca nu il scoatem pe bebe ![]() |
si ce daca-i cu doua saptamani mai mic?
o sa creasca el, nu-ti fa probleme.
pai ce sa mai zici de pufuletii care sa-u nascut la 7-8 luni?
uite si luptatorul Alecsei creste si s-a nascut de 1.200! Fii pe pace.
Eu zic sa nu te stresezi degeaba!

lorex spune:
| citat din mesajul lui decenuela acu sa va spun de ziua de azi. l-am imbracat si dezbracat juma de ora..in urlete bineinteles de ma durea si spatele si mainile, nu mai puteam. in momentul cand am tras fermoarul la cosmonaut a adormit...si asa a tinut-o pana la dr de familie CARE NU ERA LA PROGRAM :(((....si inapoi acasa....acu bine ca l-am scos afara..dar macar nu-l mai impopotonam....asa ca nu-l mai duc am s-o sun sa vina ea...banuiesc ca tre sa contribui finaciar. a...fiind la 200m...am mers pe jos...ca de masina e inca ingropata...iar carutul e ditamai tancul ce la chicco care nu are loc momentan pe trotuar. si vreau sa va spun ca are 4 kg..dar mi s-a parut ca are 10. |
eu stiu ca medicul de fam e obligat prin lege sa viziteze nou nascutul de doua ori pe luna parca...
cat despre mom de nostalgie....ce sa mai spun...

lorex spune:
| citat din mesajul lui dastefa inca unul si ma duc maine am examen-sustinerea colocviului pt gr I faza simpatica e ca ,dupa ce in noiembrie mi s-a spus ca nu am dreptul anul asta din motiv de concediu,acum o saptamana am aflat ca pot participa de fapt si eu iar neuronii mei..vai mama lor ![]() sper sa nu ies prea ciufulita maine |
ma bucur ca ne mai scrii!
bafta maine, ciuruieste-i!

lorex spune:
| citat din mesajul lui cristies Noi am fost la medicul de familie: am luat 850 g(din care 250 scaderea fiziologica), 5 cm inaltime si 5 cm la capsor. Pentru bubite mi-a recomandat sa-l spal cu tarate si sa-i dau cu albastru de metil. Atat. |
cum adica sa-l speli cu taratze mai exact??

lorex spune:
| citat din mesajul lui danasor buna seara fetelor, multumesc tare mult de felicitari, e o surpriza placuta sa fii intampinata cu atata caldura, mai ales ca nu am mai fost cu voi in ultimele doua luni ![]() ![]() ![]() Eu din pacate cu un ochi rad si cu unul plang. Poate voi avea putere intr-o zi sa-mi deschid sufletul .... 34+ ![]() |
Suntem aici pt tine.
Spune-ne ce ai pe suflet! 
cristies spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
cum adica sa-l speli cu taratze mai exact?? ![]() Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile |
Pui taratele intr-un saculet, fierbi apa si bagi si saculetul, apoi storci saculetul si lichidul rezultat il torni in cadita si in recipientul pentru limpezit si aia e.
Eu i-am dat si cu albastru de metil si aarata ca un dalmatian pe fata...
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010

Urmatoarea vizita este miercurea viitoare,la spital, dar a zis ca inca nu il scoatem pe bebe 
34+