Bravo Cris.Mario,Baly,Linioara,Nikole!Puf(121)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

vesti bune

bebe s-a intors cu capul in jos, nuca ar avea vreo importanta ca oricum fac ceza. are 3.100 gr sinu l-am vazut ca iar am fost la eco in spital...nici nush daca sa mai povestesc...in fine, pe scurt, eram programata la 3 la cab particular, dr a a vut o urgenta chirurgicala si ne-au trimis de la cabinet la spital.Acolo...cand am ajuns nu era nimeni si dupa ce-am vb la tel cu o asistenta care mi-a spus sa ma mai plimb o ora, m-am dus sa-mi fac un periaj dentar si m-am aintors.Cand m-am intors deja erau toate pacientele adunate acolo, ce era sa fac, sa strig ca am fost programata prima la cab?? am asteptat...si uite asa am ramas ultima adica la 6

col tare, gros, bun, totul e in regula, ma prezint la urm control pe 17 iar in principiu pe 28 vom recurge la taiat si scos tabloul din rama!

Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile

Bravo. Cumintelelor!

Ce tare ca ti-ai facut periaj in fereastra creata de medic! Dar naspa ca te-a facut sa astepti, mai ales ca tu plecasei hotarata sa nu intarzii..

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

CAPITOLUL 122 PENTRU VORBARETE

Mergi la inceput