Bravo Cris.Mario,Baly,Linioara,Nikole!Puf(121)
Raspunsuri - Pagina 19
cristies spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui catalutza81
Ioana nu te speria, dc ai revedea posturile mele din sapt 32...ideea era ca fata mea era masurata la 1300 g la 32 sapt cu indicatie de nanism si sarcina situata ff jos. Iar eu cu dureri in col/bazin/lugamente, semns ca sarcina chiar e jos. Joia trecuta fata mea avea 3100 si nu da semne ca iese inca. Acum am fix 38 sapt. NU te stresa. Copilul are timp sa ia, garantat... Catalutza 38+ IrinaAMR 2 saptamani |
Exact la tine ma gandisem cand i-am citit postarea. Dar nu stiu daca poate gasi la Constanta un guru in imagistica asa rapid ca sa nu stea in spital si sa o linisteasca. Nu stiu cum o fi spitalul in care va sta, dar numai povestile lui Roco imi suna in cap...
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amiss_zip felicitari Alicredo!! Au fost ceva pufuleti zilele astea. Se pare ca pufuletii vin doar in valuri. Sa ne asteptam acum la o perioada linistita?? ![]() ![]() ![]() Cica luna plina favorizeaza nasterile si ca de obicei de luna plina sa umplu maternitatile .Petra a venit pe luna plina mult mai devreme, ca si la Cris.mario...am zis sa va zic dar ma gandeam ca na! ce prostie mai e si asta...vad totusi ca au venit ceva pufuleti ![]() 38+ Simon Amiss |
Asta chiar n-o stiam...
Cristina,
cristies spune:
Fetele, eu ma gandesc sa-l duc saptamana viitoare pe Gargaritz la parintii nostri si sa merg si pe la serviciu - in total cam patru ore de stat in masina pentru bebe.
M-am tot documentat ca trebuie pauza la fiecare ora - sa fie scos din scoica. Voi ce ziceti?
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
lorex spune:
buna seara!
daca am aparut eu e clar ca trebuie dospit capitol nou ca pe asta il umplu eu ![]()
vad ca cristies m-a ajutat din plin azi la faza asta

mai Vivi, auzi , toate stam cu morcovii cat casa si tu te plangi ca n-ai emotii. pai esti norocoasa, meriti macar atata compensare la cat ai plans. e f tare ca n-ai emotii. bravo! as vrea si eu sa fiu la fel de linistita ca tine!
Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu
Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile
cristies spune:
Iar vorbesc singura.
Mi se inchid ochii dar trebuie sa-l astept pe Gargaritz ca sa-i dau papa si apoi somnic.
Doamne, ce de hainute se strang. Am calcat de ma dor genunchii.
Cris.dogarel, merci de lista cu mancaruri. Nu stiam ca e voie brocolli. Sotul s-a dus sa cumpere ca isi dorea de o gramada de vreme
. Dar maine ca azi am avut mamaliguta cu smantana si branzica.
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
lorex spune:
OOOOOOOOOOOOOOO...a aparut Alexutzza sau am vedenii???
cristies spune:
| citat din mesajul lui lorex buna seara! daca am aparut eu e clar ca trebuie dospit capitol nou ca pe asta il umplu eu vad ca cristies m-a ajutat din plin azi la faza asta ![]() mai Vivi, auzi , toate stam cu morcovii cat casa si tu te plangi ca n-ai emotii. pai esti norocoasa, meriti macar atata compensare la cat ai plans. e f tare ca n-ai emotii. bravo! as vrea si eu sa fiu la fel de linistita ca tine! Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile |
Ura!!!! A venit Lorex! Buna seara!
Ce vesti ne aduci?
Cristina,
lorex spune:

BRAVO BUBU!

BRAVO ALICREDO!

lorex spune:
vesti bune ![]()
bebe s-a intors cu capul in jos, nuca ar avea vreo importanta ca oricum fac ceza. are 3.100 gr sinu l-am vazut ca iar am fost la eco in spital...nici nush daca sa mai povestesc...in fine, pe scurt, eram programata la 3 la cab particular, dr a a vut o urgenta chirurgicala si ne-au trimis de la cabinet la spital.Acolo...cand am ajuns nu era nimeni si dupa ce-am vb la tel cu o asistenta care mi-a spus sa ma mai plimb o ora, m-am dus sa-mi fac un periaj dentar si m-am aintors.Cand m-am intors deja erau toate pacientele adunate acolo, ce era sa fac, sa strig ca am fost programata prima la cab?? am asteptat...si uite asa am ramas ultima
adica la 6 
col tare, gros, bun, totul e in regula, ma prezint la urm control pe 17 iar in principiu pe 28 vom recurge la taiat si scos tabloul din rama!
lorex spune:
| citat din mesajul lui cristies Lorex, cum vine asta "morcovetus" de 13 kile? ![]() ![]() Vesti de la ginerica ceva? Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
nici o veste de la ginerica, nu tin leg cu ei in afara forumului.
cred ca sunt bine!
iar cu morcovetus..
era initial vb de cate kile am pus pe mine, dar dupa ce a nascut cris mario mi-am dat seama ca numai morcovul are atata!!

.La eco masuratorile au iesit bine cf lor avem 32 sapt, placenta e bine,colul e de 3 si a zis dr ca e bine in schimb insa nu am luat prea mult in greutate nu avem decat 1.600
32+
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

.
Simon