Copilasi de Iulie-August 2004 (38)
Raspunsuri - Pagina 9
alice2004 spune:
Seara buna !!
Acusi terminai si io trebile, dimineata am fost cu baietii la derdelush - in sfirsit am gasit sanieeee !! - asa ca s-au distrat amindoi la max, recunosc ca nu am avut curaj sa ma lansez si eu pe pirtie !
La capitolul carti, Simo, mi-am luat si eu "Cum reuseste ?" pe are ne-ai recomandat-o tu, sper sa ajung s-o si citesc secolul acesta ! Iar la categoria filme, am vazut si "Inglorious Basterds", dar sincer, sincer de tot mi se pare tare slabutz pentru ceea ce a reusit Tarantino sa aduca in cinematografie ! Nici nu se poate ridica la inaltimea lui the Hurt Locker, nu mai zic Avatar ... si e cam lungutz, doua ore juma, cam multa vorbarie in multe cadre ... pe linga Bred Pit (care vorbeste in stil tenesee superfain), filmul este al colonelului german ... nah ca imi scapa numele actorului (nici nu stiu daca a capatat vreo nominalizare, io i-as fi dat una, joaca super !).
Cam atit pe ziua de azi, ca restu mi-am petrecut-o prin bucatarie, sa am uichendu mai liber !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Cat de diferiti sunt copiii . Am vizionat si noi Gorodica si colegii de munca si Giulia n-a intrebat nimic Eu inca ma mir
Weekend placut tuturor
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
alice2004 spune:
Daaaa, am vizionat si eu alaturi de Andreiushu pe noricica mea de la Iashi, o pupam cu mare drag ! Gizmoul ma intreaba mereu cine este in poze/filme si ma pune sa le dau replay de nush cite ori !!
O seara faina va doresc si eu ... am citit adineaori la prognoza ca vine iarasi codul galben/portocaliu sau ce culoare o fi avind, ninsori, vint, lapovita si polei, ce mai, combinatia letala !!
Pies - pentru Olivia, Andrei nu s-a ridicat de pe scaun si a stat cu ochii in teveu la Coraline, nu l-am lasat noi sa vada tot filmul odata, dar i-a placut tare !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
Multumim pentru vizionari si complimente
Sa va zic ca noi suntem in plina sesiune si maine trebuie sa ma duc la job de la ora 14
Meii trimite-ti si la noi niste zapada ca nu prea mai avem
o seara buna
szivarvany spune:
Frumoasa tare Maria
Si noi ne pregatim intens de mersul la servici ne alegem gentile si accesoriile
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
BLUE ANGEL spune:
Gabi , s-ar putea o explicatie ptr consumul mare sa fie si faptul ac este casa noua ...noi avem contoarul afara ..deci exclusa varianta care ai zis-o !!!!
Roxi , multam de recomandare ..acum o comand ...cum te mai simti?
Ioana , e tare scumpa Gorodica ..cum sar ei acolo tzup , tzup !!1
Dana , sotul meu e IT-ist ...si face si analiza de business ..acum intr-un mare proiect la BCR ..i-am citit ce ai scris ..si mi-a zis ca te poate ajuta sa-ti schimbi parerea despre cei ca el ...asa ca daca ai nevoie de ajutor...striga !
si noi ne uitam acum la Inglorious Basterds..adica eu nu ma mai uit ca nu imi place ..m-am plictisit ..vb ta Alice , multa vorbararie ..
spor la citit ..o sa-ti placa mult cartea
Daria , serviciu usor maine !
nu mai vreau zapadaaaaa, vreau in Australiaaaaaa
pupici
polux spune:
Valeu cate pagini ati scris...iar acum cand eu am timp o sa inrosesc dijaba tastatuta apasan F5...
Ioana cum au iesit platourile cu branzeturi?
Dana spor la proiecte noi si vechi...si eu vreau dieta cu ciocolata...apropo am inteles ca la Monti ai voie ciocolata neagra...amaruie cum spuneam noi odata.
Mama Roxy ce cunoascatoare in ale vinului esti. Fntata-i guturaiul or ba?
Daria nu te mai framanta cu dilema ta existentiala...ai procedat foarte bine...si apoi schimbul 2 ore sambata pe o zi lucratoare e foarte avantajos. Se cunoaste ca lucrez in alte parti...aici fiecare ar fi fericit sa dea 8 ore pe 2 in weekend. Si a mea ma bate la cap sa o mai iau la mine la scoala...si se pare ca nu va avea incotro la vara...ca sunt singura cu odrasla, fara babysitter, si fara ajutor...si cu servici. Servici de boieri e drept...dar tot trebuie sa plec de acasa.
Bunny please eu vreau situl pentru copii. daca vrei iti dau si eu in schimb cateva situri educative. Felicitari lui Alex pentru "Haiti". Eu nu vorbesc de martisoare...ca nu mai stiu ce sunt acelea...si ma apuca melancolia.
Gabitza 5000, adica 50 milioane? Mey dar astea sunt bani, nu jucarie...gogosi...ce mi-au placut piticii tai....si bucataria, care ptr mine e imacularta (asta la cum arata a mea).
Olivia....Coraline vazut in 3D? Noi il avem normal...si nu mi se pare de groaza...e vorba de cel de copii, nuu? Si ce filme vedeti voi...super...eu ca si Monica si Ioana sunt tot la Johnny Englezul...o comedie spumoasa.
De Alice nici nu mai pomenesc ca ea are gusturi in materie de filme identice cu ale husdandului meu.
Robi hai sterge lacrimile...si lasa soacra, chiar daca mai da cu batul in balta uneori.
Simo nici eu nu mai vreau zapada...si acum ninge. Ioana o vrei tu...hai ca o trimit cu placere.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
alice2004 spune:
Salutare !
Mey, ce-i cu linistea aceasta ?? Venit-a codul galben peste voi sau sinteti la saniush ?? Io ma duc sa vizionez un film - An education, ca am asha o chestie sa vaz toate filmele nominalizate la oscaruri.
O dupaamiaza super va doresc !
Alice si Andrei
cristalina spune:
La multi ani Ioana!
Sa traiesti, sa infloresti!
Asa iarna de mult n-am mai vazut!!
Plimbari cu sania si batai cu bulgari cat mai placute va doresc...:)
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
alice2004 spune:
Buna dimineata !
Si LA MULTI ANI pentru cuscrela mea draga, sanatate multa si sa fii fericita, Ioana! La cum vijiie vintul pe aici, merge la fix o beuturica, sa ne mai dezmortim !! Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi !
Alice si Andrei