Copilasi de Iulie-August 2004 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Wow, a stat Luca, nu gluma
Giulik la de`astea nu are stare
Bunny, multumim
Rox, sa nu fie nimic serios !
Noi aseara am fost la patinoar ... am murit de frig - eu. Giulia s-a dixtrat Insa dupa o ora juma` inca ii ardea de alergat si am santajat-o ca daca nu circulam ca oamenii - era gheata pe trotuar, masinile parcate aiurea si ea vroia alergat - asa ca din scurt i-am zis-o cu nu vii la servici si s-a calmat

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Olivia, ce-mi place de Luca, e asa sfatos...hihihi
3 ore, uau!

Maria (si Ioana cu atata mai putin) nu servesc din astea. Maria s-a ascuns cand in "Up" a inceput furtuna... Dar cand apar vrajitoarele rele din Barbie nu se mai ascunde!!
Cateodata ma enervez, unele desene animate sunt chiar frumoase si as vrea si eu sa vad filmul cap-coada dar nu pot pentru ca se sperie ele...

Bunny, acusica apar martisoare. Foarte frumos ca te-ai gandit la fetitele de la scoala.

Daria, vezi ca Giulia vrea la servici...si tu iti faceai atatea probleme.

Roxana, sanatate multa, sa te ocoleasca guturaiul!
Eu filmele le vizionez in cate 3-4 parti...:))

Pe mine m-a luat o lene de weekend...mamaaa...:)))
O zi excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

neata la fete!
mai eu aseara am vazut "the proposal" si Adevarul gol-golut ..2 comedii delicioase ...merg in wknd ..
si in sf am prins si noi rezervare la avatar in imax ...pe 14 febr ...si nu nicte locuri nemaipomenite ..nu-mi vine sa cred !
Olivia , ce tare Luca ..sa stea el asa si sa si inteleaga , compileze ..bravo lui !!!este un copil deosebit !

si la mine in bucatarie ...cand fac cate ceva ..zici ca a trecut taifunul ...mereu fac curat si parca tot nu este ..

Roxi , sanatate multa ! cu ce-mi recomanzi sa incep de la Pamuk ?

ouauu, vin martisoarele ...

mai eu nu am nicio idee de program ptr wknd-ul asta ...si nu pot sa zic ca nu ai ce face in Buc ...mai ales ca s-aa anunatt ninsoare

pup
o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Neata...

Aici copii nu stiu - dar fiinca au la scoala in fiecare vineri 'show and tell' - un fel de dezvotarea vorbirii , iecare aduce ceva de acasa despre care trebuie s-l prezinte. Asa cu vorbele lui . Luna asta au avut 'jucarii vechi din epaoca victoriana' dar normal ca au mers si ale a lui Grandma si Daddy. Sa vezi ce a mai cotrobait prin podul soacra-mii ...a fost ca un treasure box pentru el.

oopppsss...a venit soacra-mea !!! Fug ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Multumesc mult de aprecierile la adresa bucatariei - mie imi place tare mult si ma simt bine in ea! Ieri mi s-a montat si ultimul corp cu care imi ramasese restant - un blidar cu 3 polite pentru cani/mirodenii si niste seturi de cirlige - o sa-l pozez si pe ala sa vi-l arat...

Cu factura la gaze, ati citit foarte bine - de fapt nu o sa vina de 5000 de lei ci de 3700 lei, dar tot pe acolo - si da, adica 37 milioane lei vechi! Am citi personal indexul - pina acum noua nu ne-a venit nicio factura de cind ne-au montat contorul - si din noiembrie pina azi de dimineata am consumat 3600 m3 de gaze...am facut calculul si exact 3700 lei inseamna, deci atita o sa vina factura. Problema este ca eu i-am sunat incontinuu de citeva saptamini si ba imi spun ca nu au seria contorului (desi ei l-au pus in functiune!), ba ca nu au de la mine consum estimat (pai de unde??? ca abia m-am mutat...), ba ca una, ba ca alta...azi am vorbit cu tipul care s-a ocupat de montare si mi-a spus ca la distrigaz e un haos total si ca vin primele facturi si dupa 6 luni de la instalarea contorului... Cit despre sumele de care ziceati voi, probabil s-a facut cum fac si unii colegi ai mei - stiu cam citi m3 consuma intr-un an si cind anunta consumul estimat impart cantitatea mai mult sau mai putin egal pe tot anul astfel incit iarna sa nu plateasca sume foarte mari si vara foarte mici...asa probabil am sa fac si eu de la anul...!
Sa-mi tineti pumnii ca astazi am facut o oferta pentru inchirierea apartamentului - daca le convine, sper sa semnam in weekend si sa-l inchiriem incepind cu 1 martie!

EDIT - cu gazele astea - suma de mai sus, 3700 ron, e fara TVA, deci factura are valoarea de apx 4400 ron...deci tot aproape de 50 milioane, asa cum va spuneam...

Vad ca vorbiti de filme - pe majoritatea le-am vazut si eu - astept sa-mi aduca un coleg Julie&Julia, sunt curioasa sa-l vad - mie mi-a placut mult It's complicated...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Stati ca am uitat ceva - Roxana, ce inseamna cuptor AGA??? Sa inteleg si eu ce am ales fara sa apreciez la justa sa valoare...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabitz adica marca AGA. e undeva la nivelul de sus de la profi spre foarte profi
Simo.... cu "Ma numesc rosu". desi e foarte stufoasa este extrem de captivanta. si daca gasesti "istanbul" - nu este editat in romana dar varianta engleza nu e greu de citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Ca tot vorbiti de filme io nu am curajul sa o las pe mandra sa se uita la filme tari...este foarte impresionabila,ea plange si la Bambi,cand ii moare mama sau la Veronica cand ramane singura in padure...
Btw de facturi...si noi cu greu suntem la zi...curentul electric cam un milion 200 la doua luni si gazul 2 milioane in lunile de iarna...azi ne-a anuntat liderul de sindicat sa fim pregatiti de mari reduceri ale salariului incepand din luna ianuarie care tocmai a trecut....noi sa fim sanatosi..
Eu am dus-o aseara pe mandra la citit povesti la Carturesti....a fost super,s-au distrat la maxim..mai ales la sfarsit cand i-a servit cu ceai si biscuiti...imi pare rau ca nu i-am filmat cum statea vreo 12 copii cu varste intre 3-9 ani la masutza band ceai si vorbind de una de alta...parca era cuconiada...speram sa ne facem un obicei ca joi seara sa mergem la povesti(ce nu mi-a placut ca desi era anuntata ora 6 s-a inceput la ora 6.30 pentru ca au intarziat cupii si..preturile foarte mari la cartile pentru copii)
Azi am fost la servici cu mandra care s-a distrat foarte mult...intamplarea a facut ca o colega sa vina cu baietii ei asa ca petrecerea a fost in toi(noroc ca seful cel mare era la capitala)
hai pupicei sunt in zona
edit special pentru Daria am pus un filmuletz si niste poze sa vada ce greu este la servici pentru copii:))http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/ianuarie%202010/?start=all
Simo ma documentez si-ti spun,am o verisoara care sta foarte aproape de Barcelona si zicea de niste zone faine de plaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Am vizionat-o pe Mariuca...cu Mariuca.(S-au camn distrat cei mici printre baloane si borcane cu substante...hihihi)

Asa ca m-a asaltat cu intrebari...
Cine e?! Ce face?! De unde este?! Iasi e in Romania?! Cand mergem la Iashi!? Mergem cu masina sau cu avionul?! Doamna te cunoaste?! De ce striga Monica!? Daca nu esti tu, care Monica?!
Noroc ca a venit John acasa si au sarit pe el...:)))

Ioana, va doresc sa fie numai un zvon reducerea salariilor...

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Bonsoar.
Poze vaz in weekend. Filme - am un teanc de DVD-uri scrise de hasband, la comanda... de vazut n-am apucat In timpul zilei au altii prioritate sau interzic Tv la toti, seara adorm la comun cu Paul... Unele filme de pe DVD le-am vazut la hbo... altele le sectionez pe capitole...
Cat despre filme pentru copii, io recunosc ca nu l-am lasat pe Vic la horror-uri, dar a urmarit cu mukta atentie "Stapanul inelelor", toate trei partile. Asa ca poate incerc sa-l mai postez la altele de tipul asta, doar ca tre' sa-i cetesc titrarea...

Azi am avut prezentare de proiect. Pot sa va zic ca in momentul asta urasc IT-istii... Mai ales cei care fac analiza de business... astia de la mine din firma, pe toti, fara discretie. Si mai mult de atat urasc abordarile politice si inflexibilitatea unora legata de hartogaraie... Altfel, proiectul merge bine...

De week-end as vrea sa organizez o intalnire de pustime. Si saptamana viitoare sa ajung cu Vic la patinoar, miercuri probabil... Joi seara mergem la IMAX la Avatar de la 22.30 ... sper sa nu adorm

Ziceti ca in weekend ninge? Macar sa nu mai fie asa de frig...
Ma'c acasa...
Week end frumos!
Pup!

Mergi la inceput