Copilasi de Iulie-August 2004 (38)
Raspunsuri - Pagina 5
BLUE ANGEL spune:
salutare !
hai ca eu incerc sa organizez o vacanta ..si tot studiez locuri , oferte , agentii ...
Robi , condoleante !!
Daria , de ce sa fie rau ? eu una nu vad care e problema ..odata vede ce ea unde lucrezi , ce faci acolo si ce responsabilitati ai ...si a doua ..da , ii dai un salariu ..cei care iti dau tie salariu , gresesc?plus ca va avea si ea banii ei si poate invata cum sa-i administreze ...
eu nu vad nicio problema ... de ce sa plangi ?
poate nu am inteles eu bine ...care e problema ..
ma duc sa mai citesc din urma
szivarvany spune:
Pt ca nu are de ales ... cum nu am eu ca vrea, ca nu vrea, vine cu mama`sa
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
g_ioana spune:
Daria io zic ca pentru Giulik nu se pune asa problema,ea cu siguranta va fi foarte incantata ca sambata va merge la servici si va lua si bani..iar doua ore este chiar ok(iti spun eu care anul trecut am tot luata pe mandra cu mine la servici,la laborator la sedintze si chiar la comunicari stiintifice...ea a fost tare incantata...acum ii lipsesc vizitele de lucru)Multumesc pentru raspunsuri...pentru ca vor fi multe fructe cred ca o sa merg pe vin alb demidulce...sper sa gasesc branzeturile pe care le vreu io
roberta04 spune:
Daria, mama, de ca sa plangi? Miei mi se pare o solutie super sa ii dai salariu, o motivezi si in plus constientizeaza ca banii se fac muncind (teoretic ). Eu l-am "platit" pe Matei anul trecut pentru ca a stat cateva ore cuminte la mine la serviciu, i-am dat ceva banutzi din care si-a luat creioane colorate si a fost in culmea fericirii.
Si sa stii ca eu amintiri deosebit de dragi din vremurile in care ma lua mama cu ea la serviciu, abia asteptam!
Eu am o zi de kko, am bagat un Calmogen...
Nu mi s-a intamplat nimic deosebit, m-a enervat soacra-mea dimineata, a tinut ea mortis sa stea cu Matei la tata, sa nu piarda teren si a comentat ceva in plus, la birou am de lucru plus ceva interviuri si seful meu e in vacanta si am dat treburile un pic peste cap...
roller025 spune:
Daria, ideea e buna, nu are de ce sa nu fie. Ocazional Victor a mai venit cu mine la job (neplatit) si intotdeauna a fost foarte incantat. De multe ori, daca e in masina cand vine tac'su sa ma ia vrea neaparat sa vina sus. Se simt tare importanti sa stea cu mami la job . Iar despre plata... poti sa-i spui ca poate organiza petreceri cu copii sau mergeti suplimentar undeva sau strange bani de vacanta (asta ultima a functionat cu mine cand eram mica si am strans jumate din banii de o vacanta )
Ioana, bafta la cumparaturi!
pupe
cristalina spune:
Neata!
Daria, eu cred ca Giulia o sa fie incantata, treaba cu salariul e ingenioasa...si mai cred ca tu iti faci probleme degeaba
Maria si Ioana vor sa mearga cu mine la servici (de fapt e serviciul lui tati... ca sa au invatzat ele ) si eu nu le iau (eu vin la servici ca sa ma relaxez, e deja clar, nu!? ).
Oricum cand le aduc am putin de lucru si ele miauna sa mai stam...
Mariuca primeste bani daca ii face lui John masaj (sa puna la pusculitza de care e foarte incantata dar care e neincapatoare pen' ca John ii da numai bani de hartie...). Asta pe langa banii de la sorcova si cate un rest pe care il mai cere din cand in cand.
Dar oricum nu are clar definita notiunea banilor, o vad dupa cum imi povesteste...Ioana nici atat...ei ii plac aia mici, mici de tot.
Pe aia mari (adica mai mari de 1 ban sau 5 bani ) ii da Mariei, "astia sunt mari, nu sunt buni"
Ca a zis Roberta de soacra.
La mine a venit mama soacra. Eu cand vine bunica (mama soacra) ma bucur mai tare decat atunci cand vine mama (mult mai tare...hehe)
Asa ca sunt bucuroasa, am reusit sa culcam fetele un pic mai devreme matzele, Mariuca adoarme cu ea , pacat ca pleaca maine...:)))
Hai ca ma intinsei si uitai ce am mai citit. O zi excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
bunny spune:
Daria- si eu zic ca nu ai de ce sa plingi! Daca stateai toata ziua - hai sa zicem dar 2h o lasi la computer ( daca vrei iti dau link-uri de aici sa fie ceva mai dosebit ) si sa se uite/deseneze. Iar cu plata - cind o sa mearga ea sa-si ia ce vrea din bani sa vezi ce incintat o sa fie.
Copilul meu a venit sapt trecuta si mi-a zis 'mami trebuie sa-mi golesca pusculita sa trimit banii in Haiti ' asta dupa ce la scoala directoarea le-a cerut sa ajute copii de acolo. Si nu l-am lasat , i-am dat bani eu separat- dar gestul sa -si dea banii ptr charity mi s-a parut extraordinar.
Fug sa-i fac pasaportul ... o zi buna !!!
corianai spune:
Helou fetele!
revin dupa ceva timp... scuzati absenta, am mult de lucru, acasa ajung dupa 18 si nu stiu ce sa fac mai intai, asa ca nu am cum sa ma mai apropii de computer.
Ieri a plecat bunica de la noi a fost tare bine cu ea, mancarica buna, Eva a chiulit o saptamana de la gradi si s-au distrat impreuna, a pus-o pe picioare. Azi am dus-o la gradi, sper sa fie bine, va primi antibioticul pt cateva luni si sper sa aiba efect. Din pacate am citit prin biblioteca universitatii o multime de articole despre problemele ei si se pare ca nu sunt prea multe de facut, trebuie tinuta sub control si sub antibiotice, si sa speram ca pe masura ce creste va fi mai bine... ufff
Cristal, voi lucrati cu AFM pi acolo? ca mie mi-o mancat sufletu, ba merge ba nu are chef... ma umple de nervi!!!
pupam
szivarvany spune:
Bunny, astept site-urile, multumesc frumos !!!
Corina, multi voua, sa fie bine Eva si sa se intoarca buni la voi cat mai curand
Multumesc pt mesaje, cum ma stiti, mereu pic in extreme si pt tot ma simt vinovata daca n-as fi asa, probabil ar fi semn de boala
Sambata incepem munca Vom bea ciukalata calda sa avem spor la lucru Voi aduce si patinele si vom merge direct incolo Sper sa-i placa si sa vina de buna-voie, dar fiind ca vom merge si la piata dupa oole alea Kinder adevarate
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
leeloo2004 spune:
Intru si eu putin ca am un mic respiro...sunt stresata si la job si acasa - vrem sa inchiriem apartamentul pentru ca avem nevoie de bani si e destul de complicat de inchiriat un apartament de 4 camere desi locatia e super-ok, apartamentul e aproape in totalitate mobilat, etc...plus ca am facut primele socoteli la factura la gazei si la electricitate de cind ne-am mutat, deci pe 2.5 luni pline (asta calculind de cind am dat drumul la caldura ca sa pregatim mutarea) - si costurile sunt enorme (asta aviz pentru cele ce isi construiesc acum casa...) - la gaze avem vreo 5000 lei () si la electricitate vreo 1000 lei...in fine, sper sa le ajustam acum cind ne-am dat seama ce si cum si sa nu mai avem surprize...v-am mai zis ca vreau sa vina primavara??? Mai zic o data....
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.