Copilasi de Iulie-August 2004 (38)
Raspunsuri - Pagina 16
BLUE ANGEL spune:
SAlu
Olivia , daca dai o cautare dupa British Shorthair Silver..o s-o vezi ...este pisicutza din reclama la Whiskas ...tigrisor ...pe diferite nuante ...dar eu nu imi pot permite sa dau atatia bani ..zau
Monica , sa-ti traiasca micutza pianista ..si Luca face pian la gradi ..dar uite ca pana acum nu am primit niciun feed back de la profa ..doar ca in ziua in care are pian vine cu muulte recompense in piept ... aveti idee cat costa un pian sau ma rog ..o pianina?..chiar si second ..
pup
kim222 spune:
Simo intre timp am vazut-o..f draguta dar f scumpa..
Ioana ieri a plins,pt ca era fara educatoare fara infirmiera(era f devreme) si l-am lasat la asistenta medicala (care este o prietena de-a soacrei mele). Azi nu l-am dus ca ne-a dat liber de la job pe motiv de vreme..vedem maine..Oricum si daca plinge nu plinge de cum se trezeste si pina ajungem acolo..plinge doar acolo..tot este un progres..
corianai spune:
Pup fetele,
ma scuzati sunt in foarte mare viteza, nici n-am apucat sa mananc...
Olivia te rog spune-mi de urolog
revin cu burta plina
g_ioana spune:
Corina pofta mare!!
Si io tot in mare viteza am fost azi...am reusit sa duc cupilu la gradi,azi aveau si o ora de dansuri....nu era de ajuns ca nu dorm la pranz...am facut curat in casa si am pus la cuptor niste cartofi gratinati...sper sa se faca in timp util sa merg sa iau cupilu de la gradi
Vivia la cat mai multe progrese!!
La noi este vremea ok,soare cu dinti
roberta04 spune:
Monica, felicitari pianistei!!!
Mani, eu eram cu migrena, este SPM si ma doare capul doua-trei zile pe luna. Ceai de basil adica busuioc, nu?
kim222 spune:
Urologul se numeste Basca si poate fi gasit la Sp. Grigore Alexandrescu sau la o clinica particulara..Daca vrei iti pot da nr de tel de la clinica pt programare (se face cu mult timp inainte).
uite despre el si vezi la teza de doctorat ce are:
http://www.univermed-cdgm.ro/dwl/autoeval/Autoevaluare_Bisca2.pdf
edit uite clinica:
Clinica Diagnosis: 021 2316741, 0212316742
se vorbeste ca ar fi cel mai tare din Ro...
bunny spune:
Roberta- busuioc ( eu iau din ala cu frunza mare - nu grecesc)
Ioana - tare harnicuta ..te rog trimite-mi si mie pastila aia de mnca - azi nu ama vut chef de nimic ..sa fie oare linistea de dinaintea furtnunii. ? Cine stie ce imi spune la scoala!!!
O dupa amaiaza frumoasa si linistita
cristalina spune:
Pai sa vedem daca invata cantecele, ca doamna i-a ales doua melodii care's fiecare cate trei sferturi de pagina (format a4)...
Bunny, avem 3 carti (toate sunt de la doamna de pian, care e profa la Lipatti, si le zice pe nume ...Dumitrescu...si inca doua..)
Mama ce pretzuri! La noi ora este 30 de lei.
Maria face cate juma de ora marti si joi si ne-a costat sedinta cate 15 lei pana acum, dar m-am interesat iar la ceilalti copilasi nu sta o ora ci 45 de minute. Asa ca am decis sa-i dau cat pentru "o ora" si sa stea cat poate sa o tina pe Maria linistita...
Ea e cea mai mica, doamna nu face cu copiii care nu sunt la scoala pentru ca nu stiu sa citeasca..dar vad ca Maria s-a descurcat (si mai e si criza )
Aaa...si trebuie sa repete zilnic ca altfel se sterge imediat!...:)
Simona, nu avem pian (cred ca in biroul nostru minuscul oricum nu incapea un pian adevarat ) ci o orga din aia care are buton pentru "grand piano". Pe noi ne-a costat 10-11 milioane.
Olivia, Mariei i-ar place sa se duca la dans, eu as vrea sa o duc la inot...ehe..grea viata la tzara...
Pai e bine ca plange numai putin la gradinita si nu mai plange de acasa...zic eu...
Aici vin din oras profesori si fac dans la scoala...dar incep la 19-19.30...Ceea ce e mult mult prea tarziu pentru Maria. I-am explicat ca ea o sa invete sa cante si colega ei sa danseze, ca sa apara impreuna pe scena...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
alice2004 spune:
Promisesem neshte poze, iacata aici, gizmo la zapada.
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete