Copilasi de Iulie-August 2004 (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Cristal, cum mai esti cu gatul?
Oliv, daca nu ninge mergem.. si se pare ca va fi ok azi. ce misto, nu am vazut niciodata Steven Johnson desi il stiu ca pe apa, de, e atotputernic la reactii adverse.... pe adult???
Cori spor la renovat! pe mine ma apuca groaza ca la vara musai sa renovam si noi... bleacks!
Robi spor la facut proiecte si pus totul la punct. sa fie rapid si asa cum va doriti!
si Pat e de azi la gradi, normal ca nu ii convine si se cam miorlaia de dimineata.. eu zic ca o sa ii treaca
gata ma duc la munci. sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
Ma doare capul de o iau razna...

Olivia, am obtinut cam 155 Euro pe mp construit la rosu (inclusiv materialele), eu zic ca e OK.Oferta de materiale am studiat-o impreuna cu ei, chiar nu prea avem cum sa obtinem discount-ul pe care il au ei.
Chiar daca nu vom avea diriginte, vom plati un inginer constructor care lucreaza la firma arhitectului si care va supraveghea in permanenta lucrarile, este fostul nostru vecin si pana acum ne-a dat sfaturi bune.

Simona, si Matei vrea pisicuta ca in reclame, soacra mea are in curte la tzara o matza gri cu dungi, trebuie sa gasesc si motanul potrivit pana la vara

Corina, tu nu stii ca aici trebuie sa vii cand ai o anume stare?

Va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza..la noi este un ger din ala uscat de-ti ingheatza urechile...brrr daca nu trimiteti zapada macar un pic de soare sa ajunga si la noi ca m-am saturat de cerul asta gri
Si io sper sa o duc pe mandra azi la gradi,ca nu vrea sa o duca bona...da asta inseamna sa ajung la 1 acasa,io am sa incerc...daca nu reusesc trebuie sa o duc la patinoar,asa este intelegerea
Vivia mie una nu mi-ar place la dermato....desi imi plac la nebunie episoadele din Anatomia lui Grey....zi-i lui Sorin sa vina la ieshi pentru chinezarisme
Btw de tinuta,mie imi plac tare mult fustele si rochiile...dar de vreo doi ani de cand merg numai pe jos,prefer papuci comozi care de multe ori merg numai la pantaloni
Hai sa avem o zi excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata... Azi l-a dus sotul pe Stefan la gradi - sa vad cum ajung eu sa-l iau ca am inteles ca e prapad pe strazile secundare din sectorul lui vanghelie... Soacra-mea tot la noi si, daca codurile astea meteo se prelungesc si adeveresc, cred ca o s-o tin pina vineri.
In rest sunt tot depresata...miine am evaluarea la job...sper ca macar de aici sa vin cu o veste buna...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

M-am destzepenit/deznodat pe jumatate ...E mai bine ca ieri oricum...:)
Aseara l-am pus pe John sa-mi faca masaj cu bengay...demential, strambau pisicile din nas "mami, sa nu te mai dai cu parfum d;asta ca pute!"

Azi dimineata l-as fi pus pe John sa mai faca o tura de masaj dar are prezentare in seminar general, deh, e proapat uns shef, asa ca nu m-a lasat inima sa il trimit mirosind a carmol...hihihi

Roberta, pai asa ceva iti trebuia...un om al vostru pe care sa-l platiti si care sa aiba grija ca lucrurile sa mearga cum trebuie.
Sanatate lui Matei!

Olivia, uau, ati inceput in forta stagiul.

Maria e superincantata ca a inceput in sfarsit gradinita!
Ieri doamna de pian i-a zis ca o ia la un concurs! Ce incantata a fost, nu a speriat-o nici faptul ca o sa cante pe pian adevarat, pe scena...

Ma duc sa il caut pe John ac parca vad ca intarzie la prezentarea lui!!!
O zi excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristalina

Ieri doamna de pian i-a zis ca o ia la un concurs! Ce incantata a fost, nu a speriat-o nici faptul ca o sa cante pe pian adevarat, pe scena...

suuper, felicitari!!!! uite asa se naste pianista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Am aparut si eu
Nu am avut internet citeva zile ..Mai avem o sapt jum si intram in vacanta de mijoc de trimestru- diseara avem intilnire cu parintii . Aici nu se fac sedinte ca la noi ci la fiecare copil i se aloca 10min .Ni se arata dosarul cu ce a lucrat in clasa de la ultima intilnire si de obicei vorbeste invatoarea, spune ce si cum si ne mai ramine si noua 2 min sa intreb ceva.
Vineri are o mica serbare - ridichea uriasa in varianta englezeasca, el e povestitorul , pina acum nu i-a dat nimic de repetat acasa si cind il intreb zice ca nu-si aminteste. Ooppss. Sper sa fie ok .

Aici au aparut ghioceii in gradina- dar tot ne mai fulguieste si pe noi si e frig , nu ca acasa- dar pe prinz avem un soare care iti da sperante de primavara.

Nu stiu cine zicea de dureri de cap - eu care sufar de migrena asa citeva zile/luna - am probat. Ceai/Infuzie de frunze de basil e mai bun decit pastilele de migrena. Merita incercat.

Va doresc sa scapati de iarna cit mai curind, sanatate si spor la contruit case !

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mani macar aveti sedinte..de asta m-am plins si eu aici..de lipsa lor:( Ghiocei...ce frumos...

Simo vreau si eu sa vad pisica de care vorbesti...iar a inebunit luca cu pisicile..dar eu ma tin pe pozitii...pisica doar in curte (cind vom avea)..in casa toto lasa par indiferent cita grija ai!

Monicule..felicitari...Asa as vrea si eu sa-l duc pe Luca..dar daca dam 2.5 mil la FK..greu ne descurcam cu alte activitati:(

Robi pretul este super bun..pe noi ne-a dus mai scump datorita planului ..si a tot felul de alte greseli..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Monica - felicitari pentu mica pianista. De cind a inceput? Cite ore face /saptamina?Are vreo carticica? (Sa imi spui daca vrei sa iti recomand de aici una usoara in engleza) .Te intreb fiindca baiatul meu de cind a pus ochii pe pianul soacra-mi m-a innebunit. Asa ca de Craciun a sarit soacra-mea cu lectii de pian (primele patru ). Sa nu ma intrebati cit costa. O jum de ora /18£! A fost vineri la prima sedinta si acum ar trebui sa exerseze 10min /fiecare zi. Dar binenteles ca nu ma postez la soacra-mea in fiece zi . Imi place cum ii merg degetele pe clape. Sa vedem cit rezistam finaciar si cit o sa-i placa dupa primele sedinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Monica felicitari pentru pianista,tinem pumnii la concurs!...incearca masaj cu diclofenac,ca sa nu mai "chinui" fetele...nici io nu suport mirosul de bengay
Vivia nici la noi nu sunt sedinte...dar educatoare a zis ca putem cere cand vrem mapa cupilului si caietele speciale...acum nu stiu doar daca a spus numai sa fie spus...eu i-am cerut sa-mi arate si o sa mai cer...mai plange Uka dimineata?
Daria vezi ca esti absenta azi...sper ca sunteti ok
Andreeap v-ati mutat,pe unde mai sunteti??
Cuscrelo mai lasa filmele si treci la cautat de rochie ca acusi vine septembrie

Mergi la inceput