**Buburuze de 2009 in actiune (10)**
Raspunsuri - Pagina 9
anna-mama spune:
Dana, pai eu te stept la mine sa iti si dau tort 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
annkkaa spune:
saru mana, dar nu ma lasa sa vad PM...

zice ca nu-s ce vrea serverul...
sa ne dai si noua retete de torturi...
Anca, mami fericita de bebe Karina Elena(29 mai 2009)
http://good-times.webshots.com/photo/2142133720104660430wdChnC
Serialbastre spune:
Carina, noi am avut un premergator mostenit de la o verisoara, dar eu nu i-as fi luat. E bine sa pui copilul in premergator cand se poate agata de ceva si ridica singurel. Eu am pus-o cam pe 7-8 ianuarie (deci dupa 7 luni), initial 3-4 minute pe zi, apoi 10. Acum deja nu mai are rabdare si sta un pic si ridica mainile sa o iau de acolo. Mai mult de 20 d eminute nu a stat niciodata. La noi a fost bun sa ma pot duce pana la baie sau sa-i fac mancarea si sa fiu sigura ca nu cade din pat ... are o inclinatie deosebita spre cazutul din pat. Azi a dat cu capul de covor, stand in fund jos, pe o plapuma. ![]()
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
yioanna_s spune:
hello!
ms de voturi
picky:ce tare e cortul,cat ai dat pe el?superba pitica in el ce se mai distreaza
dani3lla:tinem pumni in continuare sa pape denis lapticul ..felicitari pt reglarea somincului,vrem si mai bn!
Acum am noroc cu u k ne ai si u la semnatura
anna:maine trebuie sa ajunga,lasa k e ok si asa,dar trimite-l si pe ala pe PM ca poate ma v-a ajuta pe viitor.ce tare mai are putin pana la party,uau ce o sa se mai distreze Vlad...
zic de pe acum Distractie Placuta ....
spor la pregateli si sa iasa asa cum va doriti!nu sh harta RO sa fie Presedinte k e tare precoce 
anna si annkka:felicitari pt incuscreala si deasemenea si la reby si ema:
la multe lunite fericitenaty,brya,cezara..........sa fiti sanatoase
carina:mie dr mi-a zis sa-i dau doar o data sau max 2 pe saptam cate un sfert...succes cu diversificarea si felicitari ca papa mai bn.
dani3lla:uitasem sa-ti zic k asa carnacior delicios nu am savurat de mult,dar vezi k ce e mult strica
...vezi k la real e promotie la milupa 600g =26ron
lisa:pai am zis k am trimis linkul si de aceea am avertizare ...asta este mai m rau sa nu fie si la urma urmei chiar nu inteleg ...in fine
eumada:pai eu i-am dat de la 6 l jumate ..dar de la 6 l e indicat
pupam restul fetelor pe care nu le-am nominalizat
reby:gata draga mea cu laptele nu mai am ce masa,asa ma bucur k am scapat cu bn si fara dureri.ms

revenim mai tarziu k trebuie sa se trezeasca pitica si vreau sa-i pregatesc shakeul...
azi a papat f f f prost sper intr-o zi mai bn

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra 
noi doi~.~stefania~alexandra~.~creste gaza mea
17.06.2009 
cris_82 spune:
buna seara gaitelor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eu am ramas azi fara curent si muream de oftica ca scrisesem ditamai epopeea

asa ca,din nou...La Multe Lunite inainte
Natalia buburuza de Alic 

Bryanna Gabriela buburuza de SSABrya 

Cezara-Ilinca buburuza de Serialbastre 

sa cresteti mari si frumoase printesele noastre

alic..ramasesem datoare cu un raspuns la tine cred..sigilii nu am cumparat ci le-am lipit cu banda izoler sertarele(inventie de iurgenta la ora aia
) biscuitii ii dau bucatele mici unse cu unt ca altfel ar fi purcica cu diploma
,iar peste i-am luat din acela oceanic si la-m facut la cuptor cu de toate(mai putin vin alb)sau fiert

mada...multam de cafea
pupam dule papacioasa mica

serialbastre...hai ca iau si de la tine o cafeluta mica ,dar decofeinizata ,da??ca sa dorm la noapte![]()
emanouela...acum sa nu zici ca atunci cand intra in magazine ca se uita dupa camasi ca deja ar fi prea de tot

iry.....
promit ca in seara asta o sa fiu cuminte
stii ca mi-am trimis soata sa colinde dupa eclere???
pupam printesa cu codite
danami.....si eu care crezusem canumai fi-mea demoleaza
felicitari pentru pasii facuti singurica

cuscra....sa traiesti
stiam eu ca te-ai gandit la mine![]()
am si eu pe un dvd un ghid in care iti aratape viu,si iti si explica![]()
![]()
![]()
fi-mea a dat o capatana de piciorul scaunului 
revin..
picky.....multam pentru gogosele
ce fain
cred ca e foarta incantata de cadoul lu' tati![]()
cuscra....de fapt mama a facut zacusca ca eu plimbam brotacul in marsupiu in perioada aia
vaiiiii,cat-a epopeea de 5 km ai scris

picky...hai ai mila cde catel si lasa-l in camera cu voi sa aiba si Stefi ce jumulii![]()
anna...cheile de la masina??
spor la trebaluiala
am vazut si micul dinozaur![]()
super haios....
carinablanca....ma bucur ca ati avut o noapte mai linistita
eu zic ca nu are rost sa te stresezi prea tare ca fiecare bebe isi are propriul lui ritm de crestere si progrese
dja se maraie maimuta.......

mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
Brotac Terorist
emanouela spune:
cris....jur ca se mai uita.....nu tot timpil dar se uita....si isi mai ia cate una asa din cand in cand....e cu capul....na....eu cu chilotii, el cu camasile![]()

dano dule amaruie
.....galbena gutuieeee....anul asta n-am papat decat una...puii mei
PS...am vz cat de analfabeta sunt.... irino..."tare-i place"
va
....ma duc ca am papa in cuptor....aripioare cu cartofi si usturoi multtttttttttttttttttttttttttttttttttttttt![]()
Serialbastre spune:
Dani3lla, n-am vazut cutii mai mici de 60 de grame. Concluzia: nu mai cumpara astfel de produse de la farmacie. 
Picky, e tare frumos cortul cu mingi. Asa era la pachet, sau mingile erau separat.
Carina, eu i-am dat fiecare aliment nou la masa la care am vrut sa ramana cand inlocuiesc total masa de lapte. Adica fructe dimineata, legume la pranz, cereale seara; binenteles ca nu e o regula. Eu am inceput diversificarea la 4 luni, si acum la 8 nu i-am introdus inca oul. Cel putin la Cezara a functionat metoda pasilor marunti-marunti. Asa s-a obisnuit cu fiecare gust nou, si acum mananca foarte bine. Supa nu vrea, dar nici nu mai insist, ii fac piureul mai moale si e ok asa.
Carina ii dai in fiecare zi ceva nou? Ai grija sa nu faca vreo alegie si sa nu stii de la ce e.
Eu zic sa nu te grabesti prea tare cu diversificarea, ai timp. ![]()
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
cris_82 spune:
anna...ce frumos se joaca Vladut si ce de jucarii

nu-mi vine sa cred..la noi dupa cel mult 1 minut arata ca dupa razboi![]()
picky.....ce mandra e Stefi de cortul ei..si binenteles ca trebuia sa deguste din bile ca deh,doar e achizitie noua![]()
cuscra.....fain de tot 

..daca ai nevoie de ghidul ala sa ma anunti si cand vi la vara ti-l dau..ca sigur aicea nu pot sa-l pun![]()
![]()
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

Brotac Terorist
cris_82 spune:
din inertie am trimis si nu am apucat sa raspund fetelor

..si din torturile alea mai intai sa primesc eu prima o mostra si pe urma aveti voie (asta daca mai ramane ceva![]()
![]()
)
serialbastre...pupam dulce buba la tititza sa nu mai doara
yioanna...nu fi chitroasa si spune-ne si noua ce contine shackul ala
emanouela...aoleuuuuu..din cate stiu eu ,parca noi femeile suntem cu manii la shopping,nu barbatii
in cazul asta sa-l taxezi cu varf si indesat
yammiiiiii

arunca si aicea o aripa bine inmuiata in usturici![]()
cuscra....cum mai stati culapticul la ora asta????tot nu vrea
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

Brotac Terorist
cris_82 spune:
acum cand are omul timp de forumeala voi chiuliti,ai???ei lasa va va scad eu voua nota la purtare..
picky adu catalogul ala sa incepem operatiunea![]()
![]()
si ca sa baliti putin..fac piure cu bulane de pui perpelite bine la tigaie si sos de rosii cu mult usturoi,si langa un pahar de bere sau nectar de piersici(asta ar merge mai degraba dimineta,nu?)
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

Brotac Terorist