**Buburuze de 2009 in actiune (10)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

Buna seara!!!

Sunt in zona. Incerc sa recuperez.Am ce, nu ma plang.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

cuscra am uitat sa-l felicit pe cuscru pt prima lui zi de lucru...a fost ceva miscare azi,ce zice?ginericu meu ce mai face?imi pare rau k n-au trecut mucusori de tot,mmmm balosi de la stefania sa se faca bn repede sa ne intalnim toti 4...iti simt lipsa cuscra

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
noi doi~.~stefania~alexandra~.~creste gaza mea

17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

anna mama NU VREAU SA VIN NA ...SACUITE CA NU AM CARTELA DE METROU NA....ISPITA MICA CE ESTI
cuscra vai da unde sa scriu cuscra ca vrei sa dormi la noapte?...nu mai ai tu nici un viol in schema sa ne mai zgaltai putin?nu pot sa cred...deja ma obisnuisem sa dorm zgaltaita.....da ferea ca in noaptea asta va zgaltai eu ca tocmai au fugit rusiiiiiiiiPup capatana mica si nazbatioasa sa nu faca cucuiHai si lasa-mi epopeea in pace...ce daca are 5 km...e dezapezit nu vezi?
ema baga si la mine una bucata aripioara ca porcul din cuptorul meu nu are aripi si tare am pofta de una
serialbastre saru'mana ...am aflat azi a puteam sa cer doar o punga nu toata cutia....adik 2 pungi
yoanna cred ca asa ieftin era si la Mega dar ....blonda cum m-a facut mama ....asta e mi-am luat-o mi-am luat-o
cuscra nu prea mai am rabdare dar astept pana la vara ce sa fac acum
cuscra vreau si eu bulane dalea perpeliteeeeeeeeeeee

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap

pozitii de somn

inainte / dupa

1zi 2 sapt 1 luna 2 luni 3 luni4 luni5 luni6 luni7 luni

Mergi la inceput

cris: ce?nectar?las' k iti trimit eu o sticla de vin lacrima lui ovidiu 12 si o trec in contul lu' gineri tu' ...
nu sant chitoasa ,dar nu sh ca esti curioasa,u care le sh pe toate:
-acuma seara:jumate de banana,70ml lapte de vaca,o masura cereale fructe,o masura cereale orez
-ieri:50ml suc porto,60ml lapte praf,o masura cereale fructe,o masura cereale orez,un biscuite...asta si pt deeaam mai scris o data ieri dar nu a fost moderat

pofta bn bbsi

17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Am uitat sa va spun ce era mai important.....fimiu a papat la ora 19 60ml de lapte praf....cu biscuiti

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap

pozitii de somn

inainte / dupa

1zi 2 sapt 1 luna 2 luni 3 luni4 luni5 luni6 luni7 luni

Mergi la inceput

dani3lla:uau,felicitari denis!

17.06.2009

Mergi la inceput

care sh sa-mi zica cat tp poate sa stea laptele de vaca la temp.cam in biberon si de cate ori se poate incalzi?

17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de sambata, duminica si de azi!!!! Sa nu va suparati pe mine dar am jucat in deplasare.

O sa incep cu capitolul trecut:
alic e f. bun pomelo, noi mancam cate un pomelo pe zi, merita incercat
dana unde mergeti in Grecia?, noi avem un prieten care ne aprovizioneaza, le ia in fiecare saptamana, si noi avem colectia Tom si Jerry, chiar ti-au ajuns?
picki sa stii ca din cauza acestui motiv nu prea am vrut sa-mi fac un album, parca nu vreau sa ma vizioneze toti
ana mama e o idee buna cu mail-ul comun, imi da-ti si mie parola, sper sa stiu sa-l si folosesc, daca nu , cer ajutor
laviniap felicitari pt. serviciul sotului
cris super ideea cu zapada, a simtit Miru vreo diferenta?
carinablanca felicitari pt. masuratori
ema, iry felicitari!!!!!
ana mama si eu calc, nspeeeeee mii de camasi pt. sotu, se impune tinuta la serviciu, la Maia am renuntat sa-i mai calc cam de pe la 7 luni
ankkaa ma bucur ca v-ati simtit bine
yioanna ce premergator ai cumparat?
ema vad ca si tu stai bine la cap. camasi
dana imi pare rau ca nu tolereaza laptele praf, trebuie sa se gaseasca ceva, o modalitate de a-l bea, imi pare rau ca nu te pot ajuta si Maia a vomat prima data laptele praf, pb. la noi a fost ca i-am dat eu prea mult, am zis sa o satur, apoi i-am dat treptat cate 20 ml, apoi 30 pana a papat o masa

trimit asta si revin cu cap. nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Astazi l-am spalat pe dinti pe Vladut cu noua periuta, f incantat a fost

Dana, felicitari pt lapticul baut de Denis, sunteti mari Eu sunt suparat ca dupa ce ca nu vrea lapte praf a reinceput sa ma muste de san, nu stiu ce ma mai fac cu el, cred ca-l supara iar dintii, dar eu ce vina am
Cuscra, sa stii ca de dimplomatul ala m-am lasat, nu am fost incantata prea tare de el. Eu torturile le fac fara reteta, dupa cum imi abate, adica fac blatul,aceleasi pt toate, si apoi ma joc cu cremele. Acum am descoperit frisca din smantana, si fac cu mere coapte cu scortisoara si frisca, e super simplu. Coc merele cu zahar si scortisoara, apoi le pun in blat si umplu cu frisca, deasupra torn ciocolata amarui si ornez cu frisca, si gata, iese super racoritor.
Andreea, pup Cezara sa treaca buba. Si fi-miu facea la fel, pana pe la 7 luni jumate, statea in fund si dintr-i data isi dadea drumul si se lovea cu capul de jos, ma dispera, ca nu mai avea probleme cu statul in fund, doar ca nu constientiza ca se loveste
Ioana, trimis PM. Imi place ideea cu harta
Cris, eclere? ce-i cu poftele astea? Miru sa treaca buba
Sa stii ca a inceput sa nu mai imprastie jucariile chiar asa rau, dar si eu stau cu ochii pe el si cand vad ca nu se mai joaca i le strang. Aaaa, si placerea lui e sa plimbe scaunul de birou prin sufragerie si sa faca "brrr", si pt asta trebuie sa scot covorul de fiecare data ca sa nu se impiedice
Cum sa-ti trimit tort, prin curier?
Bamsy, trimis PM offf, si tu te chinui cu camasi, pfff, greu

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

cris:cum e la caput,nu s-a invinetit?pupam sa treaca repede

fetelor asa de tarziu modereaza mesajele

17.06.2009

Mergi la inceput