**Buburuze de 2009 in actiune (10)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

am cumnatica in bucuresti si o mai vizitez din cand in cand

Anca, mami fericita de bebe Karina Elena(29 mai 2009)
http://good-times.webshots.com/photo/2142133720104660430wdChnC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Anna_mama, asa ne gandeam si noi sa asteptam pana pe la 6 luni se vedem cum sta treaba cu premergatorul, ca nu am chef sa il iau si sa nu il foloseasca deloc. si mersi de sfat.

Multumesc Daniela de pontul cu galbenusul. Nici nu vroiam sa ii dau in aceeasi zu cu carnea. Pediatra a zis sa il dau cu cartof fier si cu putin ulei sau unt. Acum galbenusul l-am lasat si eu in coada diversificarii si chiar daca nu o sa avem 6 luni asa pe la 5 luni jumate va fi. Sa vedem ca pana acolo mai vine supica (maine su poimaine incep si nu stiu ce sa fac sa i-o dau la masa de dimineata in loc de fruct ca sa nu ii mai introduc inca o masa sau sa i-o dau la amiaza) si mai vreau sa ii dau para ca avand in vedere problemele de constipatie ii dau aproape zilnic portocala care e foarte controversata.

Carina de scumpete de Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Carina, eu dupa ce trag cu problemele de mancare ale lui fi-miu sunt tare relaxata cu alimentele, pe principiu ce o fi, numai sa pape si sa ia vitamine. Eu zic ca e ok portocala, dar poate e mai bine sa amesteci sucul cu alt produs astfel incat sa nu existe riscul de a-i roade stomacelul, adica sa-i pui suc de portocala in banana sau mar copt. Cat despre supica, ai putea sa incerci la masa de fruct sa vezi daca o accepta, daca ii place atunci poti sa-i introduci si a doua masa pe zi.
Cuscra, astea sunt vesti bune
Dana, nu ma omori, dar sunt torturi usurele, pai sambata am petrecerea, e musai tort, marti e ziua lui, ii fac unul mic pt el, iar sambata viitoare vine sor-mea din Luxemburg sa-l felicite pe nepota-su, cum sa o astept fara tort?
Multumim de complimente si de ideile de obiecte. Mai fetelor, la cum il stiu pe fi-miu sigur s-ar infige in pahar sau in cutia de bere, asa ca mai bine ii tin ascuns naravul
Lavi, Deea, pe unde sunteti?

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

dano ce parere buna ai tu despre mineee...nu fato, la asa o scorpie talent dulce n-ai sa gusti
carina...majoritatea fructelor is controversate...exceptie marul. una e bebe hranit la san unde laptele se adapteaza in fc de nev bebe si alta e formula care ramane batuta in cuie. eu una i-am strecurat un cubulet de carne de curcan azi si n-a fost rau. supa, pt ca mi-o refuza, i-o dau seara in loc de apa la formula. cu outz mai astept. ii mai dau kiwi...e bun pt constipatie. succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

irino...nu mi-am uitat noruta, da urla bestia.... si al meu tot cu mine face baita...de vre-o luna ne jucam de-a ratzele amandoi si tarei place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Carina, eu dupa ce trag cu problemele de mancare ale lui fi-miu sunt tare relaxata cu alimentele, pe principiu ce o fi, numai sa pape si sa ia vitamine. Eu zic ca e ok portocala, dar poate e mai bine sa amesteci sucul cu alt produs astfel incat sa nu existe riscul de a-i roade stomacelul, adica sa-i pui suc de portocala in banana sau mar copt. Cat despre supica, ai putea sa incerci la masa de fruct sa vezi daca o accepta, daca ii place atunci poti sa-i introduci si a doua masa pe zi.
Cuscra, astea sunt vesti bune
Dana, nu ma omori, dar sunt torturi usurele, pai sambata am petrecerea, e musai tort, marti e ziua lui, ii fac unul mic pt el, iar sambata viitoare vine sor-mea din Luxemburg sa-l felicite pe nepota-su, cum sa o astept fara tort?
Multumim de complimente si de ideile de obiecte. Mai fetelor, la cum il stiu pe fi-miu sigur s-ar infige in pahar sau in cutia de bere, asa ca mai bine ii tin ascuns naravul
Lavi, Deea, pe unde sunteti?

Chiar asa si fac, i-am amestecat porto cu mar sau cu banana si azi cu mar si branzica. Mersi de sfatul cu supica. Cred ca o sa incerc joi (ca pe maine am programat la masa asta sa ii mai dau branzica), sa vad daca ii place (oricum prima data ii dau max 20 grame).

Carina de scumpete de Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Mai fetelor "avetrizata" noastra a intrat in mai multe locuri unde a dat link direct...si asta e considerat reclama ascunsa...deci...nu e ok. daca il puneti la somnatura nu are nik.

Ana mai nou se baga in cutia de jucarii si sta si 30 de min acolo si se joaca,citeste,isi scote jucariile sa isi faca loc,le pune inapoi peste ea...si tot asa

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

carina parerea mea este ca ,daca tot ati inceput sa va diversificati, sa-i mai introduci o masa la amiaza cu legumele in care ulterior adaugi carnita/ficatelul/oul.Masa de dimineata las-o de fructe pt ca asa ai inceput si acolo ii poti adauga branzica.eu una asa am facut.Eu cand ii dau ou ii scot branzica din masa de dimineata si o inlocuiesc cu biscuiti sau cereale iar la pranz ii fac piure de cartofi cu branzica,ou si putin unt si iese deliciosDaca bb mic are probleme cu constipatia atentie mare ca branzica de casa,morcovul fiert,orezul fiert ca astea constipa.La noi in fiecare dimineata nu lipseste marul si para(care e laxativ)la care adaugam alte fructe in functie de ce avem in casa si branzica.Poti sa-i dai si suc de morcov care este tot laxativ
anna mama ia vezi tu ce rude iti mai vin zilele urmatoare daca vrei sa ma bagi in spital
ema hai bre asa te lauzi?Parca nu-mi vine sa cred...totusi poate exista si scorpii dulci

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Votati Miruna,Stefania,Denis,Darian,Anusca,Natalia,Bryanna

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap

pozitii de somn

inainte / dupa

1zi 2 sapt 1 luna 2 luni 3 luni4 luni5 luni6 luni7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

vreau si io parola... am fost cuminte, pe cuvant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui annkkaa

vreau si io parola... am fost cuminte, pe cuvant...

ai PM

Mergi la inceput