**Buburuze de 2009 in actiune (10)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Am gasit http://www.youtube.com/watch?v=sFNBRWUX4jo&feature=related asa mergea si vorbea Vladut acum cateva luni, precum Tasha, dinozaurul de la inceputul filmuletului

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Poze pe mail-ul comun ...la cererea Danielei si Annei

Dana caricatura

Anna chiar e super ca ii cade ziua sambata......la a mea ii cade miercuri si nu stiu daca sa i-o serbez inainte sau dupa...oara motzul are ceva daca nu se ia in ziua cand implineste 1 an? Oau dar multe pui pe tava..Chiar nu ma gandisem la atatea, da vb ta, fiecare are cate o semnificatie, ai uitat sa-i pui un pahar de vin, o bere ...

Andreea votat...

Ema da' tu ce mai faci? te mai terorizeaza piciul?

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Picky, intru acum sa ma uit pe mail. Ziua lui pica marti, dar o serbez sambata. Nu are nimic daca nu tai motul fix la un an

Mergi la inceput

Picky, am vazut-o pe Stefi, tare frumoasa mai e si cred ca se distreaza pe cinste in cortul cu bile, o nebunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

Cuscra,.. adica sambata Karina papa tort?

cadoul il aducem cand venim in Bucuresti... adica poate la vara

Anca, mami fericita de bebe Karina Elena(29 mai 2009)
http://good-times.webshots.com/photo/2142133720104660430wdChnC

Mergi la inceput

Cuscra, da, papa Karina tort sambata, marti si sambata viitoare. Ii pastreaza Vladut cate o felie mare Eee, ar fi tare frumos sa veniti la Bucuresti, sa-mi vad si sa-mi pup si eu noruta si pe tine, cuscra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

dano de data asta te iert manca-mi-ai talentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ola fetelor,

La multe lunite Natalia de Alic, Bryanna Gabriela de SSABrya, Cezara-Ilinca de Serialbastre

Am reusit sa dorm si eu ceva mai bine azi noapte chiar daca buburuza a avut cateva treziri. Azi a papat mai bine si laptele dar si branzica si marul. De data asta am copt marul, iar branzica am frecat-o cu portocala si cu mar. Si a fost super yamy.

Alic, inca nu i-am dat carnita ci vreu de maine sa incep. Pediatra asa ne-a spus ca in luna a sasea putem sa ii dam branzica, supica de morcov si cartof cu carne si galbenus de ou. Nu trebuie sa ii inlocuim o masa ci doar sa o invatam cu gusturile noi. Diversificarea am inceput-o pe la 3 luni jumate, aproape de 4.

Eumada, cum ii dai suc cu cereale? Pui suc in loc de lapte sau pe langa? Referitor la branzica sa stii ca noi am inceput deja (nu ii place foarte tare), deci cerd ca ar fi ok si la voi.

Serialbastre, felicitari pentru somnic!R

Reby_iri superba printesa ta! aM VAZUT CA ARE SI SUPORT DIN ACELA DE BAITA. Cand ati inceput sa il folositi, ca si noi vrem sa luam.

Simina, nu sta singura inca nici buburuza mea. Sta ea asa putin si apoi cade intr-o parte. Dar ma gandeam cand oare as putea sa incerc cu premergatorul. Cand sta in fundic bine? Ca pe la 8-9 luni mi se pare prea tarziu avand in vedere ca multi incep sa umble cate putin si cu siguranta nu o sa mai aiba nici un interes. Acum studiez problema asta a premergatorului ca sa ne hotaram daca il luam sau nu.

Daniela, felicitari de somnic! Se pare ca buburuzele s-au inteles si dorm mai bine

toate fetele si buburuzelele.

Carina de scumpete de Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Carina, eu zic sa astepti sa stea bine in fundulet si apoi sa vezi daca e necesar premergatorul. Ei dupa ce trec de hopul cu statul in fundulet incep sa-si arate sau nu interesul pt mers, incearca sa se ridice, apoi sa faca pasi. Daca Maria e f iute cum a fos Vladut nu-ti trebuie premergator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

serialbastre l-am luat de la farmacie da desteapta din mine a cumparat o cutie de 600gr ...cred ca erau si mai mici nu?initial m-am dus la MegaImage dar nu mai avea decat pretul(28 ron) iar la gramaj nu m-am uitat dupa care m-am dus la farmacie si cand mi-a zis aia 45 ron mi-a stat putin inima si am dat asta eNu ma supar ca m-ai adaugat in lista de mess...chiar ma bucur
picky sfatul meu este sa incerci ca sa stii de acum si eventual sa-i dai cate putin pe zi,chit ca il dai cu lingurita ca sa nu-ti refuze sanul ca daca Doamne Fereste ramanem fara laptic macar sa fim asigurateImi pare rau ca aproape ti s-a aplecat....data viitoare va servesc cu un carnacior mai picant si bag si niste lamaie bonus
anna mama sa ai spor la treaba.Parerea mea este sa nu pui obiecte foarte mari(gen polonic) pe tavita pt ca s-ar putea sa le aleaga doar pt faptul ca sunt mari si sar in ochi.In loc de polonic ai putea sa-i pui o lingurita mica daca vrei sa vezi daca o sa aiba abilitati culinare.Ai putea sa mai adaugi ceva de aur,foarfeca,piaptan(pote se face hair-stilist mai stii),un paharel mic cu vin...daca imi mai aduc aminte de ceva iti spunTare dinozaurul dar e mult mai frumos si haios Vladut...apropo e super camera lui de joaca
picky super cortul si practic....ma bate gandul dar sa vedem daca ii gasesc si loc in casaNu cred ca e batut in cuie la 1 an fix
anna mama tort si sambata si marti si sambata viitoare....jur ca mi-a luat-o glicemia la fuga
ema sper ca nu e dulce talentu' tau ca simt ca fac diabet
carinablanca sfatul meu este sa lasi oul pentru mai tarziu...eventual dupa ce implineste 6 luni si in ziua in care ii dai ou sa nu-i dai carne

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Votati Miruna,Stefania,Denis,Darian,Anusca,Natalia,Bryanna

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap

pozitii de somn

inainte / dupa

1zi 2 sapt 1 luna 2 luni 3 luni4 luni5 luni6 luni7 luni

Mergi la inceput