**Buburuze de 2009 in actiune (10)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

In primul rand vreau sa va spun ca de doua nopti stam bine cu somnul,ne trezim iar de doua ori in loc de 7,laptele praf nu am reusit sa il dau ca nu l-a vrut,am citit aseara pe sarite si am sa va urmez sfaturile(pentru care va multumesc) in legatura cu lapticul si va tin la curent....pana la urma trebuie sa-l accepte cumva ca doar stie care sunt gradele de rudenie dintre noi,stie ca eu sunt masa si trebuie sa-l pacalesc intr-un fel fara sa-l fortez

Vorbind despre calcat...ma alatur si eu in clubul "putorselelor" care nu stiu ce e aia calcatI-am calcat doar primele hainute pe care i le-am cumparat inainte sa nasc si de atunci....ioc

anna mama eu nu-i calc hainele lui bb insa din hainele sotului imi mai scapa fierul pe cate una dar in general el are tricouri mai mulate....nu ca ar fi vreun macho si vrea sa i se vada muschii ci pt ca am fost amandoi...."gravizi"
simina daca nu e prea tarziu....eu i-am dat orez facut la cuptor cu cartofi,ardei,fasole verde si piept de pui si un pic de ulei....s-a lins pe botic si mai vroia.Broccoli eu il pun in supica de legume dar il pun odata cu cartofii si dovlecelul ca fierbe repede si il pases laolalta cu celelalte...sincer mie nu-mi place gustul lui dar Denis il savureazaDar ai grija cu orezul daca puiul tau are probleme cu constipatia
miruta am vazut-o pe Anto in actiune
annkkaa ma bucur ca v-ati distrat si Karina a fost cuminte....ce dulce trebuie sa fi fost dormind cu tricoul tau la piept
serialbastre din acelasi motiv nu l-am luat nici eu pe Denis langa mine mai ales ca sotul meu cateodata e in stare sa ma striveasca pe mine dapai pe bb...in plus cred ca de obiceiul de a dormi cu parintii este cel mai greu de dezvatat un copil si bafta sa mearga
eumada si eu vreau sa vina vara....vara trecuta ieseam de doua ori pe zi cu bb si dimineata si seara...era perfect si parca la pranz aveam alt chef de facut treaba prin casa si bb avea alf chef de stat cuminte
cuscra poate ca vroia sa gateasca nora'mea si stia ea ca la yena se gateste bine de ce nu i-ai dat si vasul?....mamaaaa cuscra direct permafrost?Nici macar aisberg?Mancai-as gurita ei mozolita i-ai dat zacusca facuta de tine nu din comert nu?Sar'na de sustinere....gineri'tu te pupa dulce si balos
alic eu carnita o fierb separat si cand e aproape gata ii scurg apa ,o clatesc putin si pe urma o mai pun sa fiarba putin cu legumele sa intre bine gustu in ea
picky multam de capitol nou...o draguta ca intotdeauna
serialbastre eu am noroc cu bebeTV sa-i dea DD sanatate cui l-a infiintat...il las in tarc si beleste ochii la TV nu-i mai trebuie altceva si eu pot sa-mi fac treaba.Eu mai fac cate ceva si cand doarme el ca,spre norocul nostru avem 3 camere si el doarme in ultima cu usa inchisa si daca mai inchid si usa la bucatarie nu se mai aude nimic pana la el iar eu il aud pe interfon daca se trezeste si oracaieCuratenie facem tot sambata cand e soata acasa
picky nu stiu ce sa-ti spun ca si Denis cand plange foarte tare si mult i se inrosesc ochii de jur imprejur da ii trece repede si de la sine
alic sfat autorizat am incercat sa cer dar nu am numarul pediatrei la care merg cu Denis si pe dr de familie care este si "pediatra" lui Denis am sunat-o si mi-a zis sa nu-i dau lapte praf ca e posibil sa se trezeasca asa des de la dinti nu ca nu i-ar ajunge laptele meu.Faza e ca nu stiu ce sa mai cred ca vad ca de 2 nopti s-a reglat si a revenit la programul initial cu 2 treziri.Totusi eu vreau sa-i bag si lapte praf ca la cat de fitzos vad ca e poate Doamne fereste ma trezesc fara laptic si nu am ce sa-i dau.Oricum la tzitzi nu vreau inca sa renunt dar sa am acoperire "just in case"
deea nu dau cu rosii ca "e scumpe"Iti dai seama ca in caz de altceva e bun si ala.Eu nu am ceva impotriva laptelui de vaca dar as fi vrut formula ca stiu ca ii asigura vitaminele si mineralele necesare dar daca nu vrea si pace ...buna si vacuta ca nu stiu sa fi murit cineva din cauza de lapte de vaca
yoanna pup "avertizata" si ca ai scapat cu bine de laptic
anna mama nu l-am obligat....JUR...fetele stiu ce am patit eu cu Denis de la un pic de lapte praf si departe de mine gandul de a-l obliga la ceva...pur si simplu i-am pus bibele la botic,l-a rontait putin dupa care a tras de fix 2 ori si in secunda 2 s-a ridicat in buci sa mi-a vomitatDar insist nu ma las asa usor
picky stai linistita ca stiu cum esoata mea e pasionata de masini iar site-ul de la autovit e prietenul lui fidel...daca il intrebi ce culori au masinile expuse la vanzare acolo ti le enumera fara sa greseasca nici un detaliuDoamne ajuta sa iasa dintisorul fara durere
lisa suna delicioasa coronita...sper sa am timp sa o incerc candva

sunt la pagina 3 din 5 ....tineti-mi pumnii sa nu se trezeasca teroriciul si sa apuc sa termin de recuperat

bamsy bine ca ai revenit cu bine ...chiar si asa un pic "defecta" te primim...sanatate multa
carinablanca eu l-am pus pe Denis in premergator pe la 6 luni jumate cand s-a ridicat singur in picioare pe marginea patutuluiNu stiu sa te ajut cu insomniile ca eu ma trezesc noaptea,ii dau tzitzi lui Denis dupa care il pun in patut si ....adorm inaintea lui
alexa ma bucur ca e mai bine buburuzica...eu in farmece si dastea nu cred nici sa ma bati.Peste nu-i dau inca dar cred ca voi incepe de pe la 9 luniSi daca avea si ea pofta de putina hartie tu ce ai cu ea?...lasa fata...se numeste autodiversificare
yoanna stai linistita ca am eu la semnatura despre concurs si despre toate buburuzele care participa
eumada pe tine te cautam cu cafeaua aia ca deja imi pica ochii in gura si trebuie sa citesc pe urma cu gura cascata sa pot vedeaFimiu a baut tot timpul bu biberonul(chiar si lapte de tzitzi) si nu a renuntat la san...in schimb a renuntat la biberon cand a dat de lingurita
serialbastre felicitari pt dormitul in patut.Acum mi s-a trezit bb si i-am dat putin laptic cu lingurita...nu l-a vrut,i-am dat cu paharelul...nu a vrut,i-am dat cu biscuiti...abia abia un pic a papat dupa care l-am amestecat cu putin suc de porto si a papat tot cu lingurita.Dupa ce ii dau sa pape la pranz la duc vis-a-vis la magazin si ii iau si faina de orez....le incerc pe toate si va tin la curent care a functionat cel mai bine.ideea e ca am aflat ca organismul il tolereaza ca vad ca nu a dat nimic afara pana acum dar am ajuns la concluzia ca isi face singur greata ca tantalaul
reby la mine pe mess nu a ajuns nimicCred ca ai dat informatia altei persoaneAdresa mea de mess este dani_3lla oricum iti multumesc mult pt sfatTu crezi ca in Romanica se poarte asa cu probe de laptic?Nu neica aci trebuie sa cumperi toata vaca sa poti incerca laptele.Asta ma oftic mai mult ca am dat 45 ron pe o cutie de milupa si daca nu-l vrea si nu-l vrea nu am ce face cu ea.Faza e ca am observat acum ca il tolereaza organismul lui dar e el fitzos.rezolv eu cumva pana la urma
danaMi si stai linistita ca nu se supara nimeni
picky sa stapaneasca sanatoasa Stefi noua jucarie si nu fii chitroasa mica....baga niste poze sa ne zgariem si noi pe fata

La multe lunite inainte celor trei printese mici sarbatorite astazi Natalia,Bryanna si Cezara sa fiti iubite si sa aduceti numai bucurie parintilor vostrii

PS Mai cinstiti-ne frate si cu apa plata cu lamaie si cu salata de fructe ca niste unele am mai iesit din tipare si ne atarna burtile

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Votati Miruna,Stefania,Denis,Darian,Anusca,Natalia,Bryanna

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap

pozitii de somn

inainte / dupa

1zi 2 sapt 1 luna 2 luni 3 luni4 luni5 luni6 luni7 luni

Mergi la inceput

doamne danoooo cata carnatu'....scrii de aseara in continuuuu?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap

pozitii de somn

inainte / dupa

Mergi la inceput

Am uitat ceva.....la cat v-a mers gura si la cat am avut de recuperat......DACA NU-L CITITI PE TOT VA ....BAT

pozitii de somn

inainte / dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

eu am citit dano si-s suparata....m-ai ignorat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

multumim pt urari. Va dam . sa ne traiasca buburuzele

Bryanna

poze noi Bryanna in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Dano, am citi tooot!
45 de lei o cutie de Milupa??!! De unde l-ai luat fato, ca eu l-am luat cu 26.
Am indraznit sa te adaug la mess.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Mama Daniela, cata carnatul....parca de atata mancat mi s-a aplecat , da ce ai scris am citit tot..sa nu ma iei la bataita...

Nasol ca nu accepta laptele praf, chiar nu stiu ce sa-ti zic ca nu ma confrunt inca cu aceasta problema.....noua ne-a dat asistenta cateva "monstre" de lapte praf, de 2 tipuri, ca sa incercam sa vedem pe care il accepta si pe care nu, dar nu le-am incercat inca ..

Andreea felicitari ptr dormitul in patut.., sa o tina tot asa...pe a mea o pun in patut si ma trezesc tot cu ea in pat...cum? cred ca o iau eu pe noapte si nu realizez....

Alexa, mmm farmece, blesteme,legat cununie, ghicit in cafea, carti si te mai miri ce sincer nu mai cred...si cred ca atata timp cat nu crezi nu se leaga nimic de tine...A fost o vreme in trecut(pe cand eram copil) cand credeam in asa ceva ca daca mamaia credea era musai sa cred si eu ...a fost o intamplare in trecut care m-a marcat destul de mult...si multe altele care au legatura cu farmece....cum ar fi si cununia legata...dar acum nu mai cred, consider ca norocul ti-l faci cu mana ta si daca sunt necazuri in casa nu le pun pe mana farmecelor..(oricum daca vrei sa vb mai multe despre astea, mai bine o facem in privat ) Ma bucur ca fetita e mai bine...Tu ce ai de gand sa faci cu problema ta de sanatate?

Bamsy, eu cred ca am pierdut ceva..tu pe unde ai fost plecata?! oricum ma bucur ca ai petrecut frumos...acum ai de recuperat somn la greu

Anna ai fost la cumparaturi? imediat te pregatesti de ziua piciulul...face 1 anisor ce-i pui pe tava la motz?

Simina pai vezi ca are si un lucru bun codul asta galben?! petreci mai mult timp cu piciul tau

Fiica mea a inceput sa planga pe la usa ca nu ii dau voie lui Picky in camera ca vrea sa se joace cu el..

Revin

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

am votat toate buburuzele, sper ca nu am omis nimic

Bryanna

poze noi Bryanna in concurs

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

eu am citit dano si-s suparata....m-ai ignorat

Mancati-as talentu'tau de fata iarta-maaaaaaa si te puo de atatea ori cat trebuie pana ma ierti

pozitii de somn

inainte / dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buburuzoaicele mele dragi

Fi-miu se joaca cu pachetul de servetele umede si eu incerc sa va scriu pana nu se plictiseste si ma solicita.

Picky, m-ai prins , asa e, am fost la cumparaturi pt ziua lui Vladut, ca il serbez sambata acum. Asa ca saptamana asta am ceva treaba, noroc ca ma ajuta mama, iar vineri isi ia si soata liber de la serviciu sa stea cu copilul. Pe tavita pana acum am zis ca ii pun asa: carte, pix, bani, oglinda, minge de ping-pong, pensula de pictura, muzicuta, seringa, calculator de birou, iconita, patent, chei si polonic. Daca mai aveti idei...eu am cautat ca fiecare obiect sa aibe alta semnificatie...
Ce scumpa e Stefi, ii e drag Picky tare, eu papusa mica. Si Vladut isi saluta pestisorii de catevo ori pe zi
Sa stapanesca sanatoasa cortul si mingiutele, vrem poze . Eu i-am comandat acum un ursulet in care poti descarca muzica, desene...ITeddy ii zice, o sa i-l dau cand implineste 1 an, adica marti.
Dana, si eu am citit tot , imi pare rau ca asa sensibil e si vomita doar de la cateva guri. Poate daca incerci un alt tip de lapte, cu vanilie sau aroma de banana, am vazut ca sunt mai multe tipuri?

Gata, nu mai are stare si ma musca de genunchi , o sa caut pe net dinozaurul cu care il asemui eu pe fi-miu si va arat daca-l gasesc

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput