**Buburuze de 2009 in actiune (10)**
Raspunsuri - Pagina 5
DanaMi spune:
'neata fetelor si multumi de cafeluta
Am scris 2 carnati si s-au sters amandoi
, asa ca voi relua doar pe scurt ca nu mai am timp
Cris , caruselul e rupt de mult in poze se vede doar o jucarie care se agata, sta in picioare foarte bine de pe la 7 luni iar de aprox o luna face cate 2-3 pasi singura ( a inceput in noaptea in care a facut febra 39,6 )
Daniela , asa papam cand e mama prea lenesa ca sa stea in picioare langa scaunelul ei de masa, imi pare rau ca nu stiu sa te ajut, Bubu a facut doar greva foamei 24 de ore pt ca nu vroia biberon dar dupa l-a acceptat. Multa sanatate 
fetelor va multumesc la toate pt complimente si imi cer scuze ca nu va mai nominalizez dar nu mai am timp ( o facusem in celalalt mesaj
), sper sa nu se supere nimeni 

La multe lunite Pt sarbatoritii de zi
mamica de
BIANCA MARIA 28.04.2009
CRACIUN 2009
dani3lla spune:

moooaaaamaaaaa cat am de citit 

..nu mai pot sa va sufarrrrrrrrrrr uratelor,gaitelor,vorbicioaselor(Ramona baga-l si pe asta),limbaricioaselor

....sper macar pe parcurs ce citesc sa fi dat cineva cafea ca mor aci

PS Intrati pe mail-ul comun ca v-am trimis un mail despre hatza hatza foarte interesant![]()
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Votati Miruna,Stefania,Denis,Darian,Anusca,Natalia,Bryanna
DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap ![]()
pozitii de somn
inainte / dupa
1zi
2 sapt
1 luna
2 luni
3 luni
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
anna-mama spune:
Neata,
La multi ani, Natalia, Bryanna si Cezara, 3 superbe domnisoare
! 
Am votat buburuze! Andreea, tu nu mai ai link-ul la semnatura? E din cauza a ce a patit Ioana? Daca e trimite-l pe mail-ul comun sa ma intram sa votam iubirea 
Vladut iar doarme noaptea extrem de pros 

nu stiu ce sa ma mai fac cu el 

, iar sunt vraiste de oboseala 

Ioana, am comandat si eu ceva pt Vladut de pe un site cu sediul la Cluj, daca stiam de el ti-l recomandam ca era mai aproape de tine 
Iry, are destule jucarii, eu i-a, luat cadou la fiecare luna implinita. Dar nicio jucarie nu face ce face cealalta, am cautat ca fiecare jucarie sa dezvolte alta abilitate si sa stimuleze in mod diferit mintisoara lui. Vazut poza cu papusa Reby, este asa de frumusica cu coditele ei 
Mada, al meu nu vrea nici laptele meu la biberon
Pai poti sa-i dai branzica si iaurt daca deja papa carnita.
Ma duc sa cumpar mancare...va 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Picky_toto spune:
Neata
La mai multe lunite
Natalia
de Alic si
Bryanna
de Ssabrya, sa cresteti mari, sanatoase si mumoase

Reby vazut pozica..si moatele ei,..tare dragalsa 
Dana am vazut si eu poze de 8-9 lunite...asa de frumos a cresut Bia si sincer nici nu zici ca ar fi bolnavioara...asa de vesela este...si e mai bine sa fie asa tot timpul decat bolnavioara 
Yioanna pai cred ca daca puneai link-ul la semnatura nu se considera spasm...nu ai trimis mesaj la un moderator sa intrebi de ce iti modereaza din nou mesajele?
Mada, Andreea, Ema multam ptr cafea ..
Andreea link-ul tau a disparut de la semnatura? cel cu concursul de dragoste 
Imediat merg si eu sa votez buburuzele in concurs
Mada nu stiu de la cat se da in tara branzica si iaurt...Ca aici se da dupa un an..exces de proteine...
Cris, Reby va trimit si voua niste gogosi, ca tare bune sunt...
Daniela voi ce ati mai facut cu lapticul?
Lavinia deci ai pc-ul la reparat..naspa..oricum profiti sa stai mai mult cu Rares... cum mai este? 
Si restul fetelor va pupic dulce 

Mie mi-a facut Picky nervi de dimineata..l-am inchis in bucatarie si animalul mi-a stricat usa...a dat cu ghearele pana a raschetat bucati din usa 

, i-a dat tacsu bataie de dimineata, eu doar l-am certat si tot acolo l-am lasat, nu mai are voie aici cu noi..deh pedeapsa..tacsu a zis ca-l duce in Ro la socrii mei ...vom mai vedea..
Fiica mea se joaca cu mingiutele..i-a luat tati ieri cadou-surpriza, nici mie nu mi-a zis nimic, un cort cu 250 mingiute..si acum se joaca cu ele...
..ff mult ii place...
Ieri a gustat ciorbita de salata(apropo e ff delicioasa) si sa o fi vazut cu ce pofta papa...isi baga painica in gurita si mami ii dadea ciorbita..a papat si gogosi...
Meniu de azi:
-dim: painica cu margarina si gogosi...nu prea a mancat de nici unele
-pranz: piureu de morcov, fasole verde, conopida si carnita de pui...
-seara: un fruct sau ciorbita cu mami si tati ![]()
-intre mese tatzi si apa la greu
Va pupic, merg sa vad daca a facut fata ceva ca am pus-o pe olita 
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...
Stefi, buburuza mica
Primul Craciun
Stefi, deja fetita mare :)
Picky_toto spune:
Eu sunt dusa rau ...nu am vazut bine cred ca in lista...

La mai multe lunite
Cezara
buburuza de Andreea, sa cresti mare sanatoasa si mumoasa
...
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...
Stefi, buburuza mica
Primul Craciun
Stefi, deja fetita mare :)
Simina1980 spune:
Buna!Vroiam sa zic dimineata dar acum am vazut cat e ceasul.Eu azi am ramas acasa cu zapada si cu codul galben de la noi desi am inteles ca se circula bine mi-a fost teama sa plec cu masina.......si oricum e tare bine cu bebe acasa desi tot lucrez insa il mai pup,il mai tin in brate....
Carina-noi am inceput diversificarea la 4 luni si acum am ajuns si la carnita si branzica.Puiuta ta sta singura in fundulet?al meu sta putin si pica-de aceea nici in premergator nu-l pun inca.
Va pup!Intru si eu pe contul comun sa citesc ce ati pus.

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Serialbastre spune:
Am scos linkul pentru ca am vazut ca este un articol in regulament care interzice afisarea linkurilor spre concursuri. Il trimit pe mail. Va multumesc! 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
Serialbastre spune:
Multumim pentru urari!
Nici nu-mi vine sa cred ca Omuletu' meu are 8 luni! 
Sa facem cinste: 

Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
reby-iry spune:

Bryanna Gabriela si Cezara Ilinca-sa cresteti sanatoase si frumoase

si ka nu am mai scris meniul de muult,pt ca l-am omis,meniul nostru este:DIMINEATA-TZATI
AMIAZA-PIUREE DIN CARTOF;MORCOV;BROCOLLI;CONOPIDA SI CEAPA PE CARE AM SCOSO
SEARA-IAURT DE LA HIPP CU FRUCTE
TATZI LA DISCRETIE
reby,printesa lui mami