**Buburuze de 2009 in actiune (10)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

dani3lla:de lapte iti zic ca azi am scris de 2 ori:
-eu ii dau la sfatul dr cu zahar f f putin in el cand fierb apa bag un varf de zahar ...sau poti sa mai bagi sucul de la fructele lui preferate...sau banane,poate asa bea.imi pare nespus de rau ca nu accepta..

cuscra mea are PC la service si acuma seara nu poate scrie,asa rau ii pare dar va asigura ca recupereaza ea,rares e mai bn,nu mai haraie ce doarme bn...va pupa pe toate...si noi pe voi si de la stefania multi balosiiiiiiiiiiiii

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
noi doi~.~stefania~alexandra~.~creste gaza mea

17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Bamsy, sa-ti fie de bine cheful

Cris, buni-buni biscuitii cu unt , dar....cum ii dai? ii ungi si-i dai sa rontaie?
aa...si n-ai zis nic ca-i dai peste, ce fel? retatar, ceva?
eu am citit ca ar fi alergen

Alexa, eu nu stiu ce sa zic, am mai auzit povesti dintr-astea, nu-s nici pro, nici contra.

Carina, ii dai deja carne la 5 luni? probabil ai diversificat-o devreme....

Yoanna, ce-ai patit mama? cine ce ti-a facut?

fetelor, am fost la zapada azi, am stat vreo ora si ceva...a fost fain si Naty a fost in culmea fericirii

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
un vot pentru micuta Natalie? multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Bre da acu` ati avut limbarnitza
Nu poate omul sa seduca sa faca sport si sa faca un blid de mancare ca voi schimbati capitolul......de la 4.30 minunica mea plange din motive de nasuc...si a dormit mai mult in brate..acum se tavaleste in patul ei de copil mare.....si pariie din buze.iar eu.....beau cafeaua.a o dau io cafeaua dar am vazut ca bebeii nu vor altceva decat tzitzica..trbuie dat cu bibi ;lapte de mama....odata ce da de gustul biberonului........pa tzitzi,va zic iocand o vedea ce usor e..
A si fiica-mea e reinceput sa manance suc cu cereale si supa crema si i-am bagat-o de pui...numai zeama...pasare ecologica fiarta 2 ore............a halit de numa....defapt a lins si o bucata de friptura....cand pot sa-i dau branzica si iaurt?
promit saa citesc .....va pup pe toate si toti

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata! Azi dau eu
Aseara slaba activitate fetelor, v-ati pus pe cutremurat lumea?!
Noi am facut ochi de dimineata, ce-i drept ne-a ajutat telefonul lui tati care a sunat inainte de 8 si ne-a trezit. Dar avem cu ce ne lauda: de la 11 la 6.15 a dormit in patut. Apoi a servit laptic si iar somn - tot in patut - pana aproape de 8. Acum am asezat-o langa pat, pe o plapuma si e foarte vesela.
Dani3lla, treci la apel si zi-i ce ai facut cu laptele.

Ma duc sa votez!

O zi senina tuturor!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

NEATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CA S-A CRACANAT DE ZIUAAAAAA
sarumana de coffe andreea...s-o dai si maine, ca sa-mi mai revin si eu financiar
danooooo fata haiiii.....ai avut succes?
poi cris...nebunia se plateste....ce puii mei...un om normal cu capul nu are atatea
Irinoooo...da ce faci bre?????? te joaca mor'mea pe degete????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

buna dimineata fetele,mult.eumada si serialbastre de cafea,chiar am nevoie.Se pare ca de cand am cuplat piticii sa molipsit si ea de la ginerika si nu mai are somn,poate'O FI DOR DE EL,NU STIU CE SA ZIC?a stiut ia cuscrela pe cn sa-si alega de nora

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

cuscrelooo,se pare ca ne joaca pe amandoua,ce bn ar fi sa-i lasam pe ei in patut sa se mai cunoasca pik si noi sa mai bagam niste sooooomn,hmmm ce zici?
SI MESAJ SPECIAL DE LA REBY PT IUBITELUL EI DARIUS:
V X V LLLLLQ!<111111111Pt drsrtgrtgrtgrtgrtgrtgrtgrtgrtgrtgrtgrtgfc

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

acum sa raspund asa in mare,ka aseara nu am avut chef de nik
lavinia-felicit sotului pt atestat
Lindoxyl se numesc supozitoarele pt tuse si flegme
Ne vedem si real lavi,ka tatal meu sa mutat la nadlac,ce-i drept nu stiu pt cat timp;unde anume ati fost la cumparaturi in Ungaria,ce ati cumparat?am stat si eu un an in Mako...
Se pare ca oradea trece printr-un moment de ghinion,cuscra-ta a primit avertisment,tu ai PC la reparat,dar lasa ca recuperam noi, pe amandoua si multa sanatate la bebei;
yioana-mi-a spus o prietena sa-ti masezi sanii cand faci dus cu apa rece si apoi imediat cu apa calda,ka sa nu ai probleme.
obs ca v-am bagat la unison ka in familie
daniella-nu stiu daca ai citit ce ti-am scris pe mess dar ma asigur si-ti mai scriu si aici,sa nu-i faci mai slab laptele ka face diaree si daca e mai tare se costipa,asa deci radei linguria aceea,nici reby nu bea lapte simplu decat amestecat cu cereale,adika gris,dar la inceput papa mai putin,daca vezi ca nu-l tolereaza du-te la pediatra si cerei niste probe de laptic,vezi care-i place si pe aceela il cumperi
sa nu amesteci grisul cu fructe,ma refer la mar,para ca se face asa naspa la gust,se acreste,nu stiu d c,ka,fructele care i le-am bagat au fost dulci,cred ca e vb de o reactie chimica,ceva,poopam si capul suuus ka o sa fie bn
cris- de la tine mi sa tras zguduito,nu mi-a dormit fiicamea mai de loc ,ma refer la cutremurul care sa simtit la toata lumea pe aici,stii de care vb,nop?!
vezi ca reby ia legatura cu miru,are mufa de la casti in gura,vezi daca a receptionat?!
apropo de eclere...cand mi-ai scris numai avem nik,am bagat ka spartii in noi le mancasem aproape pe toate de cand le-am facut
picky-ce-as mai papa niste gogosi,arunca vre-o cateva si la noi ka poate prind vre-una
reby,nu mai e asa maraici...
ankkaa-ma bucur ca va placut la pensiune
anna-mama-vazut poze cu camera lui vladut,moama dar cate jucarii are el acolo
miruta-imediat trece timpul si mergeti in vacanta
restul fetelor deea,carinablanca,dana mi,alexa love,scz daca am uitat pe cn ,nu ma mai lasa ficamea sa scriu

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

in timp ce schimbam fata mi-am amintit ca nu am poopat pe serialbastre,eumada,alic,scz fetelor,nu a fost cu intentie
alic-la cat de e masa eram in stare sa o tin o zi intreaga pe olita
cuscra-pe mail-ul comun sunt niste carticele interesante cu retete pt bebei si mai nou acolo pun fetele pozicile,asa ca intri acolo si vezi tu mai bn,iti trim prin PM parola

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

acum va mai las si pe voi
PS:cuscra uite-te pe PM ca ti-am trim parola
picky-uite aici poza cu reby
http://good-times.webshots.com/photo/2619832670105939636ZpVUkY

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput