**Buburuze de 2009 in actiune (10)**
Raspunsuri - Pagina 19
bamsy spune:
SALUTARE!
eama tks de retata, bun tre sa fie!
alexa love tare bine-ti doarme Stefi a ta, de 3 ori/zi, Maia doarme o singura data cel mult 2 ore

yioanna
lenesei, o frumusete 
ana mama super fain ursuletul, cred ca o sa-i placa f. mult, am vazut ca poate viziona filme, desene, fain, asteptam impresiile 
laviniap buna reteta, eu ii pun brocoli in pireul de legume, o sa-ncerc si eu cu lapte 
dana
ce bine arata tortul, cred ca e la fel de bun
, sunt total de acord cu tine in ceea ce priveste lapticul de mami 
si pentru Denis:

sa asculti de mami , sa dormi tot asa de la 12 pana la 15.30 si sa treci si pe la noi sa-i explici la Maia cum sa faca sa doarma si ea ca tine
ana mama fain si tortul tau 
deea
lui Darian
laviniap, emanopti albe
ufff saracutele de voi
iry ce fete frumoase ai 
alic, picki, andreea multi
sa va treaca indispozitia
cris lasa fitoasa mica in pace, ca-ti dau na na 
bamsy spune:
Fetelor, am o intrebare: aveti ceva simptome cand sunteti la ovulatie? Eu de cand am nascut am mici intepaturi in partea dreapta si o secretie mai albicioasa si ma gandeam oare sa fie asta? inainte nu am simtit nimic.
anna-mama spune:
Bamsy, citisem undeva ca apare secretia mai abundenta cand e ovulatia. Si eu o am si presupun ca e tot atunci, dar nu mi-am calculat sa vad exact, mai ales ca daca alaptez nici un calculator nu-mi mai zice exact. Dar daca secretia este ok dpdv al aspectului si mirosului nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
reby-iry spune:
am culcat una bucata tero,kare nu ma lasat sa scriu de fel,sa vedem insa si cat doarme,ka s-ar putea sa se trezeasca si iar sa nu apuc sa scriu,asa ca bag tare
picky-inca nu au ajuns gogosile
,cred ca sunt pe drum....
am vazut o printesa intr-un cortulet cu muuuuuuulte bile,vad ca nu-i place deeeeeeeeeloc
carinablanca-noi am primit de la mos nicolae suportul pt baita si de atunci il si folosim
ema-poopam bucuta intepata,sa treaca repede
eu am reusit sa o pacalesc pe reby dumininica la baita,am bagat-o singurika si nici nu a observat ca nu e mami cu ea
anna-mama-vrem si noi tortulet
felicit pt achizitionarea periutei si mai ales pt spalatul pe dintisoti,voi aveti ce spala dar noi?!poate daca se inventeaza vre-o periuta ptr masatul pe gingii,sa iasa dintii, ka sa nu mai fim stirbe,astazi mi-a spus fimea "BABO"-si i-am spus mami care e mai baba ,eu sau tu!![]()

yioanna-am vazut o papusica frumoasa in premergator
,ce-i drept deloc lenesa!deci,mami

cris-bre da matale,tare nemancata mai esti,nu poti umpik sa mai astepti carnacioiu cu mustar?!de fapt la cat de slaba esti,ai si tu dreptate
pei oi fi tu cu...minte,adika cuuuminte,am vrut sa spun
,dar acum ai pus-o pe cuscra-ta pe noi,ce crezi tu ca nu ne dam seama,ka sunteti pe mana amandoua?!![]()

intre timp am fost la o bucata terorici ca tipa de scula tot blocul,i-am dat pik sa suga si am vrut sa fuug repede sa nu mi-se stearga mesajul,cand sa ma ridic o vad si pe fimea in cur,hoooopa,eu am vedenii,am spus,nu e de bine cu mine,de unde... bandita se tinea de muuult bine de sutienul meu,ka sa nu plec
si sa stii ca nu te uit cu zacusca,si in ziua de azi 

si tu sti cel mai bn de cand ai postat carnatelul...
tu ai primit eclere,dar eu zacusca ciuicu

basmy-mumoasa foc cu breton
lavinia-ne-a fost dor de tine si de carnaciorii tai
ne bucuram ka ii primeste sotului la munca si raresutul sa facut bine
sper sa ne vedem in tara
cris-aveti firma sau mi se pare mi-e de fooooooame,daca da,ce firma?ne pare rau ca a ramas sotul fara serviciu,dar gaseste el ca are nevasta descurcareata
picky-pop gurita la o mamoasa cu ochisorii in lacrimi
alic-ai rabdare cu olita ,eu am desbracat-o ,am pupacito pe burtika,picioruse,ne-am jucat si dupa aceea am pus-o pe olita,nu a zis nici paaas si a mai fac inca odata pipi la olita
picky-multumim ka ne-ai simtit lipsa
apropo de canita de apa si noi pateam la fel,era fleasca pana la piele
,insa ieri i-am cumparat una bucata sticluta cu manere de la NUK,care e f buna,are ka un bibe si doar daca suge ea iese ceva din ia,e f incantata de noua achizitie si mai ales eu ka nu mai treb de fiecare data sa o schimb
lisa-
jucaria vie
picky-eu o usuc pe reby de fiecare data cu feonul la curulet,o sa radeti dar am avut probleme cu ea cand avea o luna,a facut niste ciupercute si cu incercarile noastre esuate cu crema,a ajuns fetita sa fie carne vie,de atunci o usuc cu feonul si ii dau cu crema Weleda,e f buna,e adevarat ca nu fac de fel economie la ia,o fac alba la curulet,dar fundikul ei arata impecabil.
nu pemparsul e de vina ,ci umezeala,mediul propice pt ciuperci si iritatie,ne-a spus un doctor
simina-cat cantareste bebele tau,ca ori am pierdut eu faza cand ai scris,ori nu ai facuto?!
Reby-are 7700 la aproape 8 luni,e drept ca am nasc mai pitika,dar are ea timp sa se ingrasa
cu cantarul ce sa-ti spun sunt mai muulte chestii,nu treb sa te sperii,poate fata a facut caca ,nu era mancata si diferenta e destul de mare,iti spun din proprie exp
daniella-cei de pe urma,vor fi ce-i dintai![]()
sinucicaso,vezi ca ai reusit cu denis?!sa te mai auuuud,sa vezi ce primesti de la mn...numai castane
cred ca baiatul se da pe langa tine,doar,doar i-oi aduce-o pe miru langa el
si tu nu-ti dai seama,ca ai treaba cu sinucideala(ramo,baga-l si pe asta in dex)
i-am luat cereale fara gluten ca aveau si para si celelate nop ,dar eu sunt duuuuuuuuuusa de muuuuuuuult de acasa,bineanteles,ce te gandeai?!ii dau de mult piscoturi cu gluten,de pe la 7 luni,dar i-am luat mai muuulte cutii sa o mai diversific si pe ea ka se saturase saraca de banalul gris,i-am luat si cu gluten
lui reby cred ca ii era dor de darius,si vroia cumva sa comunice cu el![]()

sper ca nu am uitat pe nimeni
,dar cu siguranta stiu ca am uitat
,speranta moare ultima,nop?!
cuscra-bafta la semnatul actelor,sa de-a DD sa fie intr-un ceas bun
reby,printesa lui mami
reby-iry spune:
irino,profiti ca doarme reby si-ti faci de caaap,aaa?!dar lasa ca se scoala ea si te pune la punct![]()
uuuuuuuuuups-pe cn credeti ka am in brate,va spune ea "tgtgtgtg zzzzzzzzzzzzzzz<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<"
reby,printesa lui mami
reby-iry spune:
bv denis,tine-o tot asa

asa cascata sunt,am uitat sa felicit baiatul,dar a venit sefa si ma baaaaate rau,ce sa fac!![]()
reby,printesa lui mami
emanouela spune:
sunt flenduri.....pe la 4 am ajuns acasa, plecata de la 10 si, dupa o noapte alba...am reusit eu sa adorm 1 h da tot fenduri sunt....eu cred ca e ceva in aer....frateeeee, prea multe buburuze cu insomniiiiii

semnat, dat acte la banca...acu nu stiu ce mai urmeaza
...nici nu ma intereseaza, la starea pe care o am
pup tati fetili si tati buburuzicili, reamintesc, se stiu ele cine, ca tortul ala e BESTIALLLLLLLLLLLL![]()
sarumana anna
alic trimite te rog pe PM link cu premergator...is prea zombi ca sa procesez altceva...da mama ca pt prosti
ca mintea mea doarme acu
pupam noruta... moama si ce cumnatica are Dariusssss

aseaaaa....pupam mamicile obosite si cele fara chef si ma duc in pat......daca nu intru maine inseamna ca mi s-a indeplinit dorinta de a dormi 5 zile
...in my dreamsssss
Picky ce-mi recomanzi de vz in Anvere????? barbatu-miu vrea sa merem sa ne vanturam cred ca duminica...daca nu ploua...asa caaaaaa, daca esti libera, amatoare si doritoare poate ne vedem![]()

gata.....pupppppppppppppp

yioanna_s spune:
buna
azi a fost f frumos in oradea asa k am profitat si am iestit in parc am stat mai bn de o ora...si am dat de papa la porumbei asa incantata era de ei ...k ii papa pufuleti
cuscra:offf ce s-ntamplat cu rares,asa de dimi o fi visat urat ca o fura careva pe stefania,sau k acum are si ea masina noua si ii e fica ca-l paste zile negre?las' k o scoatem noi la cale..pune-te pe langa nora ta dak vrei sa dormi bn.am inteles....k nu vreau sa mi-o iau,k mai sant larand vad...reby..saru'mana am admirat o gaza dulce foc si ff activa,(sa nu mai zic )k (lenesa mea)gaza mea...![]()
cris:sa nu bati cumva fitzosu ca e jale dupa de coada ta..(care nu o vad)
dani3lla:cum a fost afara ?mie imi place zgataita,deja m-am obisnuit,ar fi rau fara acum...
nu mai baga k mi-au trecut dar cred k la urmatoarea abatere sare pe geam laptopul
anna:
mofturosul care nu vrea nici cum lapticul praf
bamsy:ms
si eu simt uneori ce zici u si chiar si cu secretia am avut-o dupa ce am nascut si s-a reglat acum...
reby:sa foloseasca cu sanatate noile achizitii
miruta:ce mai face plimbareata noastra?va pupam si spor la invatat
pupam si restul fetelor

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra 
noi doi~.~stefania~alexandra~.~creste gaza mea
17.06.2009 
yioanna_s spune:
azi nu avem pe nimeni de felicitat la lunite?
picky:de ce esti asa mama azi,ce s-ntmplat?ce face stefania,a papat bn azi?
17.06.2009 
yioanna_s spune:
unde santeti?acum va plang copii ,hhhh,cand am eu tp sa butonez....na las'numai
cuscra ce faci k azi te-am sunat sa vad cum mi-e ginericu ce a zis dr are permis de invoire la stefania ?auzi cica ii lasa machinuta cat vrea el numai sa vina odata la ea
,asa si dupa ce ai sunat te-am mai resunat dar aveai tel inchis
.santeti bn?
17.06.2009