**Buburuze de 2009 in actiune (10)**
Raspunsuri - Pagina 20
yioanna_s spune:
aha era sa uit cuscra ce de semnatura avem...mai mai ..frumos(mi-ai dat de lucru acu' si mie)
ms de voturi
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra 
noi doi~.~stefania~alexandra~.~creste gaza mea
17.06.2009 
cris_82 spune:
nu schimbati capitolul a trebuie sa postez si eu...............![]()
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
Brotac Terorist
cris_82 spune:
dar mai intai sa faca un pas in fata cine a labartit pagina
ca imi joaca ochii in cap de la atata dute-vino

anna dar eu ca nu mai alaptez de o luna si jumate si inca nu mi-a venit???nu ca as suferii ca mi-e bine fara(momentan)
uff,si mereu uit sa fac programare

iry pai zi si tu acuma..nu trebuie sa ma pun bine cu cuscra?daca nu-l mai da pe Denis??????ce face Miru a mea pe urma..exacta asta ma asteapta 

manca-o-as eu pe ea de terorista smecheroasa
eclere zici?pai stii cat mi-a urat de bine al meu ca l-am pus sa caute un anumit fel de eclere??din acelea cu cioco normala pe deasupra si crema galbena
iar de zacusca imi pare sorry,dar de fi-mea nici eu nu am mai apucat nimica
de fapt suntem mai multi asociati si inca ciuciu profit ca suntem la inceput

uite unde era si infractoareaaaaairyyyyy ..ce facusi la pagina ca mi se invart ochii in cap ca la tom motanul

emanouela a mea tero vad ca-mi doarme bine
o trimit si la voi in vizita sa il instruiasca pe Darius cum se doarme cate 10-12 ore legate
?felicitari penrtu casuta
(actele vorbesc
)
yioanna ce de porumbei

?dar lasi tu fata asa acolo fara porumbelul ei
?copila mea doarme cu bashinute la bucute la ora asta
si eu ma pregaresc sa dau replica![]()
![]()
![]()
hai ca va pupic ,fug la al meu..in searaa asta s-au inversat rolurile
eu sunt victima

![]()
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
Brotac Terorist
yioanna_s spune:
asa cris zgataiene sa nu uitam cumva cum e!!!spor la treaba
dani3lla,pickyce faceti ,mama?k prea bn ne-ati obisnuit si acum v-ati luat concediu?sigur fara salar k aveti nemotivatcuscranu te gandi k u ai scapat
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra 
noi doi~.~stefania~alexandra~.~creste gaza mea
17.06.2009 
dani3lla spune:
anna mama i-am aratat sotului ce bine am facut azi-noapte pt unii bebei si cica trebuie sa repetam si azi ca doar e pt o cauza nobila![]()

cuscra 

cutremurul nostru e nerabdator sa intalneasca replica voastra

... mi-e mila de fete in noaptea asta![]()

vreau sa stiu eu cine a belit pagina asta ca iar imi obosesc ochii

noroc cu soata mea ca inca are directie ca altfellllll![]()
bamsy cred ca o poti trimite pe Maia la reeducare ca azi tot asa a dormit Denis deci...e expert
...da sa nu te prind ca o trimiti fara bilet de voie de la Miru ca nu putem sa o primim in audienta![]()
Eu inainte sa raman insarcinata aveam acea secretie de care zici tu inainte sa-mi vina CM dar fara intepaturi.Dupa ce am nascut am unele perioade pe luna in care am acea secretie dar fara sa-mi vina neaparat CM.Si eu cred ca se intampla ceva in perioada aia mai ales ca ginecoloaga cu care am nascut eu m-a avertizat ca pot avea ovulatie chiar fara CM

reby TE-AM PRINSSSSSSS...TU AI BELIT PAGINA...da te iert pt ca ai belit-o cu un scop nobil ...acela de a-mi incuraja piticul![]()
Felicitari pentru "babo"...sigur se referea la tine fita![]()
Iart-o pe cuscra da nu e ea de vina....ea a trimis zacusca dar i-am pus eu piedica in bucuresti si am intins-o pe paine

...fuse buna rau.Aaaaaaaa si castanele sa fie coapte da?
Asa Reby....terorizeaz-o pe mami![]()

ema pai felicitari fato...si pleci la culcare?Nu dai si tu de baut macar o apa chioara?Chitroas-o![]()
yoanna ce cuminte sta Stefi la porumbei

Cred ca Denis daca vedea atatia porumbei sarea din carut si uita ca nu stie sa mearga
Pofta mare la dovleac ca am vazut ca ati cumparat![]()
Fetelor voi ati observat ca Yoanna de cand a invatat ea cum sta treaba cu ascunsul link-urilor numai asa ne serveste pozele cu printesa mica?![]()
Bravo Yoanna esti experta ce mai

A fost frumos la zapada dar m-a cam enervat caruciorul ca nu are cauciuce de iarna si abia merge pe zapada

cuscra zic eu zic eu....Reby e vinovata dar nu o certa asa de tare ca a labartit-o ca sa-i bage lu gineri'tu batzaitele alea de majorete
Cred ca daca vreuna dintre noi incerca sa faca macar o smecherie cat de mica am pus-o rau de tot amandoua cu teroricii![]()

yoanna prezent...dar doar putin ca fug ca daca nu bag eu cutremurul nu are cuscra'mea la ce sa dea replica si nu vreau sa o supar![]()

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap ![]()
pozitii de somn
inainte / dupa
1zi
2 sapt
1 luna
2 luni
3 luni
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
dani3lla spune:
Mai aveti maxim 10 minute la dispozitie sa postati aici ca ma bag sa schimb capitolul........picky si ce daca tu il schimbi mai repede
...tu ai experianta nu ca mine![]()

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap ![]()
pozitii de somn
inainte / dupa
1zi
2 sapt
1 luna
2 luni
3 luni
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
anna-mama spune:
fetele dragi
Cris, era asa de bine fara, mai bucura-te de putinul timp ramas pana sa-ti vina
Ahaaa, deci ti-a copt-o sotul in seara asta, bine ca m-ai anuntat sa ma ancorez bine ![]()
Ioana, ce poze superbe si ce cumintica e Stefi in carucior 
Ema, bravo ca ati rezolvat cu actele, sa te odihnesti bine la noapte 
Iry, m-a emotionat mult cand am citit de "babo", felicitari
Asa imi zicea si fi-miu, primul lui cuvant a fost "baba", si eu ii ziceam la fel, nu eu, tu esti baba, de fapt mos
Trimit tortules si la voi 
Cuscra, pe unde esti?
Karina
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
anna-mama spune:
Dana,sper sa fie utila si zgaltaiala din seara asta, cu toate ca se lasa puternic si de la tine si de la Cris
Pana acum nu are nicio trezire, ia vedeti cum va potriviti sa fie in acelasi ritm 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)