**Buburuze de 2009 in actiune (10)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

anna-mama-umbla baietasii dupa juliane(SURIOARA EI),ka nemtoaicele sunt kam urate,si ea e taaaaaaaaare cuuuurtata
asta e una din putinele prostioare pe care le face reby,e terorista rau,in poza aceea nu se vede bn dar ea avea mana in carcasa de la video

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata mamicute,

O si de la mine cine doreste...

Multumesc pentru raspunsuri legate de baita...o sa raman la fel cum am facut pana acum..

Am vazut poze de Stefi cea lenesa, dar ff activa in premergator, de Rebeka care tragea de tot prin casa si e un mic iepuras care roade fire, am vazut si o surioara ff draguta, care nici nu zici ca are 13 ani...am vazut si torturi frumoase de la botez....oare am uitat ceva?!

Eu nu prea am chef azi de nimic, am o stare destul de naspa..iar fiica mea ma solicita destul de mult...de vreo cateva zile vrea sa o tin de manute sa mearga ...imaginati-va ca asta fac cam toata ziua...., dar trece cand va merge in picioruse...

Am votat de dimineata buburuzele, am vazut ca tot apar poze noi cu bebei....

Dana am vazut ca ti s-au bagat ptr Denis...hai ca bag si eu vreo cateva ca sa o tina tot asa Denis si sa bea pana la urma laptic, fie el si cu biscuiti

Feteor v-am citit pe toate dar sincer nu am starea necesara ca sa va raspund...poate ma simt ok mai tarziu si revin...

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Picky, idem cu starea de 2 lei ...cred ca si vremea e de vina!
da...trece ea!

Dani, sa-mi fie rusine, uite-acu scot pampoanele la dublu pt Denisache
++++++++++++++++
ajung?

Ema, ma refeream la premergatorul pe care i l-a luat Yoanna Stefaniei

Reby, n-am stiut ca aveti si-o surioara! ce frumusica
vad ca roadem cablurile cu aceasi dexteritate ca si naty

aa..m-am uitat si-acu am vazut ca esti capricoarna de-a mea

Cris, daca tot veni vorba de zodii, ia da tu oleaca din casa si zi-mi cum e treaba cu taurasii; nu de alta dar am impresia ca fii-mea deja dezvolta o personalitate "cu cornite"

Lavinia, va pupam si noi! super semnatura!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
nu uitati sa ne votati! multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna mamici cu pitici terorici si mofturici

am una bucata terorista cu diploma care mi-a mancat ficatiisigur e un viitor dinte,dar imi vine sa-i bag un sutulet in curul ala fitos si mofturos

anna...pai atunci asteptam sa ne povestesti cum a fost la petrecere si daca e incantat de jucarie
lavinia....singurul lucru cu care se ineaca ca bleaga e propria-i salivasigur din prea mult exces de bale,ca asa nu am nici o treaba cu ea..iar biscuitii ii rup bucatele,le ung cu unt si pofta bunabuna reteta cu brocoli
cuscra....lasa ca ti-o dau pe noru-ta vreo 2 zile ..sa vazi cum ma cauti din prima in regim de urgenta ca sa-mi iau terorista ca-ti manaca sufletulsigur s-a lasat cu zgaltaieli azi noapte???ca eu nu am simtit nimicase facu..hai Denis!!!!!!!!!!!
anna....ce tort tu si cuscra ma omorati azi cu dulciurileaveti mila.....
deea...pupam baiatul sa ne mai doara
yioanna...multumimma gandeam eu ca se lasa si la voi cu demolari

revin ca ma dispera copilul asta

lavinia.....pana vina cuscra cu Denis sa o peteasca ,sigur trece si mama vanatailoral meu e dr. in ale calculatoarelor
asa ca nu ne prea stresam incaadevarul e ca am cateva tigle lipsa si spitalul de la Palazu e aproape
emanouela.....sa traiestibuna cafeauasi nu ma omora asa de dimineata ca deja balesc si toata nopatea am visat cum haleam ca sparta numai dulciurisadicooooooooooooo........spor la semnat actele si sa fie intr-un ceas bun
lavinia...o cescuta de cafeluta o sa iau si de la tine ca sa imi ajunga ca la cat de terorista e fi-mea..sigur o sa am nevoiefaina semnatura
anna...sa nu fie vreun dintisor de e asa maraici
iry....ai niste fete superbepupam dulce micuta tero
picky....cafeluta d la tina o opresc pentru deseara ca se lasa cu focuri de artificii
alic...mai pe romaneste..ai dat de naibanu ti-e de glumit cu tauroaicele

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

Brotac Terorist

Mergi la inceput

am revint cu canacioiu cu mustar promis
acum sa incepem,cu inceputul
ieri am fost la schoppinguiala,mai mult pt a-i schimba mancarika lui reby ca nu prea ii mai placea grisuletul acela bio cu laptic si am cumparat altceva tot de la milumil,cereale cu lapte"DORMI BINE DE LA 4 luni,ka nu are gluten,e cu pere" in concluzie la acceptat f bn
am mai achizitionat o canita NUK ptr apa ca,cu cele vechi se facea fleasca pana la piele,si asta e ok,am cumparat si niste borcanele de la hipp cu iaurt,branzica,etc si o palarioara tare mumoasa
nu ma mai lasa teroriciul sa scriu,revin cu fragmente pik mai tarziu

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

scz analfabeta,ka nu au glutensi i-am mai cumparat si o cutie de la 6 luni care contin gluten si au 10 cereale,nu 5 ca,cealalta, aceasta i-o dau dupa ce termin pe prima,iar nu mai pot scrie,e terorista rau fimea,ma rupe,are o clapeta,de nu o intrece nimeni

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Buna ziua dragele mele!
Eu am o zi naspa, vad ca nu-s singura. Sunt foarte obosita, am dormit prost si putin azi-noapte desi fata s-a trezit numai de doua ori. Pe langa niste dileme existentiale care ma macina si pe care trebuie sa le rumeg ma mai chinuie si menstruatia care e tare naspa de cand a revenit. Mult mai rau ca inainte.
Cezara e si ea un pic maraici, vrea toata ziua sa se sprijine de ceva ca sa se ridice in picioare si cel mai bun sprijin e mami.
Am citit din urma, dar comentarii nu prea am.
Ba da. Picky, in general facem o zi baie-n cadita si o zi doar la lighean. La noi e tare frig in baie, asa ca nu am facut cunostinta cu cada mare. Cateodata facem doua zile la lighean, daca e foarte obosita sau ne adunam mai tarziu pe-acasa.

O zi senina!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Buna ziua dragi gagici cu bebiciIar v-ati facut de cap cu scrisul dar vad ca nu ati exagerat.....sau nu ati putut sa scrieti de zgaltaiala de aseara?

anna mama multumim de majoreteAm inteles cum e tortul si cred ca o sa fie deliciossssAm crezut ca e in forma de ursulet3kg la 20 de persoane cred ca e suficient
deea micutul nazdravan...am votat...ambele poze
yoanna multam de majorete si nu mai fii nervoasa...lasa dracineii ca nu sunt buni...vrei sa bag si pt tine niste majorete sa-ti treaca nervii?
lavinia daca mai imi zici o data ca nu sunt normala na supar si....te spun lu mamiiiiiiBafta la zdrobeala cu furculitoiuDaca tu crezi ca mai slabesc un pic poti sa ma bati 24 din 24
ema multumim de cafea dragutaO sa o rog pe lavinia sa-mi dea 2 bate pe spinare si pt tineSi bineinteles ca te ignor daca scrii mesaje dulciiiiiiii
lavinia hai ca iau si de la tine o cafeluta chiar daca e dupa amiazaMarfa semnatura
anna mama dupa ce verifici sa ne spui si noua daca s-a marit populatia de dintosi
iry sa inteleg ca ii mai transmitea ceva dulce iubitului ei de statea cu firu in gura?da ce surioara mare si frumoasa are reby

gata am terminat de citit pagina aia belita si deja mi se invart ochii...care e vinovata?

picky multumim...si stai linistita ca nu se supara nimeni
alic iti spun mai pe seara putin daca au ajuns mutzunachele pt Denisache....cand o sa vad daca papa sau nu lapticul pe care azi o sa il fac mai diluat
cuscra iar sutulet?!?!?Lasa fata ca-i turtesti bucileProbabil ii place mult ficatelulDECI DACA NU AI SIMTIT ZGALTAIALA DE ASEARA ORI AI SALTEA CU APA SI NU SE SIMTE ORI.....cuscra te stiam fata simtitaLasa ca repet la noapte asa ca stai pe pozitii si tine-te bine de cuscruSi daca mi-o dai pe nora'mea facem pariu ca nu te mai caut sa ti-o dau inapoi?
reby da de ce iei cereale fara gluten ca pitica e deja domnisorica si are voie si gluten?
serialbastre sa treaca starea naspa cae sigur se datoreaza CM-ului.Ce dileme ai?Baga aici poate le dezlegam impreuna

Noi ne ducem un picut pe afara ca e tare frumos si revenim mai pe seara

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap

pozitii de somn

inainte / dupa

1zi 2 sapt 1 luna 2 luni 3 luni4 luni5 luni6 luni7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Noi tocmai am venit de afara, am fost in parc, chiar e o zi superba

Picky, Alice si Andreea, va servesc cu o ciocolata calda cu migdale ca sa va inviorati si cate o pt fiecare
Dana, nu se vede niciun dinte nou, dar azi mi-a mancat ceca mai bine si a si dormit, cred ca i-a placut cum ne-ai zgaltai azi-noapte
Iry, vad ca ai luat papa tare buna pt Reby, de asta are atata energie
Cris, si pt Miru, sa iasa dintisorul

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna gagici

noi suntem la ora de masa si zapacit pc-ul papam budinca de paste cu vanilie la cuptor

iry...pai asta-i "canacioiu cu mustar promis"?????asa mic?????..nu cred ca e cazut sa te mai stresezi cu biscuitii fara gluten,ai deja fata maresi eu maine trebuie sa-i mai iau late ,gogosari si fructe ca sunt pe terminate
serialbastre......pupici la pui maraici sa o lase pe mami sa respire si sa doarma la noapte
cuscra...s-o crezi tu ca ti-o daulasa ca in seara asta e randul meusau mai bine sa afacm un anunt fetelor ca sa se ancoreze bine ca se intalneste cutremurul de la bucuresti cu replica de la constantadistractie placuta la bulgareala
anna...multumimsper sa iasa mai repede dintisorul ala ca m-a terorizat la propriu zilele astea

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

Brotac Terorist

Mergi la inceput