**Buburuze de 2009 in actiune (10)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Revin cu partea a 3-a
Alexa f frumoase fetitele talesa-ti traiasca!
Cris si tu vrei sa aruncam dupa tine cu zarzavaturi...am mai spus no chance ...e crizaaaa!.
Cuscra imi pare rau de ce ti-au facut...las ca votam noi nu tre sa ne zici
Alic
Reby ms, am notat si denumirea supozitoarelor, dc nu-i trece saptamana asta de tot haraiala o sa-i dau de saptamana viitoare supozitoarele. Ms de sustinere, asa e parca e ghinion la Oradea, dar sper sa treaca repede...s-a mutat tatal tau la Nadlac, poi nu e departe, chiar mi-ar face mare placere sa ne intalnim si real...sa vezi ce ne-am mai distra, o luam si pe cuscra si la plimbare cu noi
Reby manca-i-as coditele, e o scumpa
Anna cum stati cu somnul? dar cu lapticul? nici acum nu vrea?.
Daniella am citit carnatul tau, delicios ca de obicei si nu esti normala ca de obicei
Anna ce face?...te musca de genunchi?doamne ce figura esti, m-am amuzat bine...poi Vladut mama ce faci cu mami tau? iti ascuti dintisorii?...Anna sper sa mai tii minte ce i-ai pus pe tava nu de alta dar precis voi intreba atunci, desi mai bine mi-as nota de pe acuma nu?....ce tare e Vladut si Tasha dinozauri mici....am vazut si pozicile de pe mailul comun
e un scump Vladut si ce frumoase jucarii are el!
Picky am vazut si noua achizitie, tare fain ii cortul cu mingiute si ce-i mai place la Stefi...sa-l foloseasca sanatoasa!
Anna abia astept, abia astept de asemenea si pozici!
Cuscra mea avertizata te pup dulce de tot...las ca trece si avertismentul!si de la Rareselul! si eu iti simt lipsa
Cris pupici pe capatana, sper ca nu s-a lovit rau!
DanaMi felicitari pt pasii facuti, tineti-o tot asa!
Anna imi pare rau ca te musca, offf o fi de la dinti? sa ai mare grija ca asa sensibili sunt sanii, eu stiu ca-s patita
Bamsy iti sta foarte bine cu breton, arati foarte bine mami, si foarte frumos din partea colegilor ca te-au chemat
Alicmultumim de tratatie, astept sa vad pozici cu Natalic mic
Trimit si revin, ca numa nu mai termnin...nu poate lipsi omul 2 zile ca e de groaza cu voi

Mami fericita de printisor Rares Florin

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Mergi la inceput

Cred ca urmeaza partea a 4-a din carnat nu? sau sa dau un cremvuste mai mare?
Hai sa vedem:
Anna si eu ma bucur ca i-a trecut desi nu chiar de tot.Azi mi-a vomitat de la laptic si a vomitat si flegma(scuze ca scriu asa) si am ajuns sa ma rog sa mai vomite ca sa o elimine pe toata! la Vladut si sa nu mai muste si sa pape formula ca acuma aia e mai buna!
Bamsy mersi, sper si eu!
Cris nasol ca si-a dat demisia, sper sa-si gaseasca repede de lucru, nu sa treaca prin ce am trecut noi...bine ca dc aveti cunostinte se rezolva..pupici
Picky felicitari pt "mama" cred ca te unge la suflet, oare pe mine cand o sa ma faca Rares fericita si o sa zica "mama", el inca e la faza de zbieraturi si si alea numai cand are chef, adica noaptea dc se trezeste si dimineata mai mult tot cand se trezeste.Apropo azi dimineata cand m-am trezit el era intors invers in pat, scosese mufa de la monitorul de bebe si rodea pe ea si tare se mai amuza. Picky felicitari si pt primul kk serios pe olita si pupam degetelele sa nu mai doara si multumim!
Cuscra wow ce frumos e premergatorul, sa-l stapaneasca sanatoasa, ma bucur ca ti-a venit si ca-i place norutei mele, intreab-o oare i-l da si la Rares sa faca o tura cand mergem la voi?Pupici balosi si de la noi si inca si mucosi ca nu au trecut inca, acuma seara iar s-a trezit infundat
Merge cu spatele?parc-o vad....las ca-si revine ea cand il vede pe Rares si o sa o ia cu fata inspre el
Anna voi manca tort cu Winnie, super e personajul meu preferat de desene, sper sa-i placa si la Rares, fiindca si eu ma gandeam la o tematica cu Winnie, daca nu-i place am sa-l incurajez in acest sens...oricum pe perete il are deja pe Winnie
Picky pruncul meu e nespalat de o saptamana si cateva zile, nu ne-a lasat doctora pana nu-si revine de tot, l-am spalat cu tifon asa partial, dar nu l-am mai bagat in vana...maine am zis ca nu ma intereseaza ce zice dr eu tot ii fac baitza, ii bag caldura in camera si-l spal in cadita nu in vana.Nu mai rezist eu, dar el saracul!Dar noi ii facem baitza in fiecare seara, e o incantare pt el!
Cris chiar ca esti tare cu zapada
Daniella ma bucur ca a inceput sa mai pape laptic praf!
Nu e lenesa cuscra, nu mai zi asa de noruta mea ca ti-o capeti urat de tot de la mine
Anna multumim de complimente, asa zic si eu ca se potrivesc de minune
...si asa cum zici sanatosi sa fim si restul le rezolvam noi cumva!
haide Denis
Daniella o sa incerc si eu sa le zdrobesc sa vad poate poate reusesc ceva, ms de sfat!...la noi inca merge taximetria si sper sa mai si mearga acuma daca tot suntem in trend!
Anna,Daniela ia stai ca pun eu bota pe voi deastea-mi faceti voi, numai torturi peste torturi!
Deea pupam piticul DARIAN tare haios e...si sa treaca repede limbuta, sa nu-l mai doara!
Cuscra imi pare rau ca ti s-a sters mesajul, stiu cum e si eu am patit-o, iti vine sa ...ms ms!
Gata am ajuns si eu la zi, in sfarsit, cu capitolul acesta, celalalt am sa-l citesc maine, dar nu o sa mai raspund fiindca deja cred ca e prea tarziu, vreau sa vad neaparat pozele Lisei cu pictica ei, care nu mai e pitica.
Pupici la toate si la toti!

Noapte buna si linistita!

Rareselul creste mare

23.05.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neataaaaaaaaaaaaaa
lavi la fel sta cu somnul....drept dovada....la mine e 5.40 el se da in leagan se uita la baby tv si eu butonez
cris da ce bun eeeeeeeeee.....moamaaaaaa....
dana bravo Denissssssssssss, tine-o tot asaaaa!!!! adicatelea ma ignori e????? a doua oara
alic daca ai atasat ceva, nu apare...eh, stai linistita, oricum daca au pana in aprilie se termine. important e ca stiu unde tre sa merg la sigur
fetele, succes la facut tort si sa veniti sa descrieti cat de bun a fost...
azi ma duc la semnat acte cu notarii...am si soata acasa, trage chiulul...asa ca am sa cam trag si eu chiulul de aici...intru eu mai pe seara, sper insa sa nu am ditamai carnatu de recuperat.
ca
PS. votat si azi

Mergi la inceput

Ema mi-ai luat-o inainte..si eu sunt treaza de la 5.40, problema e ca m-am culcat la 2.30 si inca piciu e fresh, mama ce nervi mi-a facut...nu vrea sa doarma, iar eu de ciudoasa nu-l iau in pat cu mine nici de-al dracului...l-am luat vreo 3 zile la rand si am impresia ca i-a cam placut...sa-si ia adio...pana acum a fost cuminte si a dormit la el in patut si acum la "batraneti" se prosteste...no stai ca dau eu jos militaria din nou, vb lui Cris. Imi pare rau ca nu si-a schimbat programul
Dau si eu ca poate nu ajunge a Emei!
Merg sa mananc ceva ca deja mi foame!
Va pup!
Si bineinteles ca am votat si eu toate buburuzele!

Rareselul creste mare

23.05.2009

Mergi la inceput

Si dc tot m-am trezit asa de dimineata mi-am retusat umpic semnatura, dar nu-s hotarata ca ramane asa!

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.05.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Fi-miu se da in balansoar si canta Multumim de urari, a dormit mai bine azi-noapte , in schimb laptele praf tot nu-l agreaza
Dana pt Denis intelegator

Am aflat ca pt lovituri si vanatai e buna crema cu arnica, se gaseste in farmacii, am sa cumpar si eu sa am in casa.

Lavi, Ema, multumesc de cafea
Lavi, pai ce faci draga mea, sa nu-mi spui ca e-ai culcat tarziu ca sa recuperezi cu cititul ca-ti dau bataita. Azi ai pedeapsa sa faci nani cu Rareselul, sa recuperati somnul
Am lista cu obiectele la care m-am gandit pt tavita, daca pot sa te ajut atunci, cu cea mai mare placere
Lui Vladut ii place Winnie, sunt singurele desene la care se uita, eu am ales personajul la petrecere pt ca ii place lui.
Sper sa fie de la dinti, ca musca, doarme prost si mananca si mai prost ca inainte Trebuie sa verific daca i-o fi iesit ca prea a dormit bine azi-noapte
Ioana, cand ti se mai sterge mesajul pe care l-ai scris sa incerci sa dai pe sagetile de sus go back sau go forward, sau undo, eu am reusit sa-l mai salvez cateodata
Deea, off, pup Darian si sper sa nu mai faca buba
Ema, suuces cu actele, sa rezolvati repede si cu bine

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Votat iubirea si buburuzele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

buna dimineata,limbarnicioaselor,aseara am stat pana la 1 sa recuperez si acum nici nu m-am trezit bine si mai am o pagina de citit,nesuferitelor!
astazi nu dam cafea,dam cereale cu lapte,ka,copiilasi
imediat trim poze cu reby in actinue si mai tarziu intru cu carnacioiu

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

poze facute cu reby in dimineata aceasta,bineanteles ca in actiune,si impreuna cu surioara ei http://family.webshots.com/album/576614683XrrOVa

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Iry, ce tare e Reby, frumusica foc si surioara la fel, cred ca umbla baietii dupa ea? Hahah, am vazut soricelul rozand un cablu Multi , e o papusa

Mergi la inceput