**Buburuze de 2009 in actiune (10)**
Raspunsuri - Pagina 16
cris_82 spune:
alexa cat ne-am plange noi ca piticele noatre vandalizeaza,trebuie sa recunoastem ca ne si place
pupici micutei tero
lavinia ma bucur ca sotul s-a acomodat cu noul job
haide si cu carnatul nr. 2![]()
yioanna manca-o-as eu pe ea de motata

sa stapaneasca sanatoasa masina si la cat mai multe ture

intrebare...cum de iti rezista raftul acela de sticla si asa frumos aranjat????ca daca era fi-mea de mult il desfintai![]()
eu am mancat mai devreme si ma palit o leneeee si un somnnnnnnn..asa ca ma bag in pat si va pupic pe toate,dar si mai mult pe buburuzele din dotare

mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
Brotac Terorist
anna-mama spune:
Ioana, ce frumusete de fata am vazut eu acolo, pai face super pereche cu Rareselul
Vad ca se distreaza in premergator, nu gluma 
Ema, multumesc de reteta, notat, o sa o incerc dupa ce ma linistesc si eu cu ziua lui Vladut 
Lavi, ce bine ca se descurca soata bine cu serviciul, stiu ca e greu si solicitant jobul, si ca pt tine e greu singura, dar important e ca o sa va descurcati mai bine cu bani, sanatosi sa fiti 
Cris, multumim, nu pot sa pun poze ca ii dau jucaria abia marti, cand implineste 1 an, acum o configureaza tati 
Alexa, o sa-si revina ea la sentimente mai bune legate de olita, bine ca e sanatoasa
Bamsy, jucaria este asta www. iteddy.com fi-miu o sa fie super incantat ca si asa e innebunit dupa muzica si videoclipuri 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
lavinia.p spune:
Partea a doua din carnat
:
Picky felicitari pt performantele cu olita, sper sa se repete, bine ca nu s-a lovit cand a cazut...si sper ca nu sunteti racite, iar dintisorul sa iasa repede fara prea multe dureri!
In legatura cu concursul, mie mi se pare cam incorect sa nu se vada voturile fiindca asa se pot favoriza sa zic unii concurenti, poti sa interpretezi si asa, ca in final tot se va vedea cine a primit mai multe voturi.Oricum noi am votat toate buburuzele, dar am ratat startul din cauza pc-ului

Ema pupici la micutul scuipalici![]()
...cum e cu somnul? te mai terorizeaza?
Bamsy ma bucur ca te-ai relaxat si chefuit, sa-ti fie de bine!
Carinablanca cred ca vin cu raspunsul cam tarziu, dar dc n-am avut pc asta este, eu am folosit premergatorul de la 7 luni, dar am inceput treptat, de primele dati doar 5 min, apoi 10 si tot asa, iar acuma-l las pana se plictiseste si se plictiseste greu, dupa ce-i vraiste prin casa![]()

Cris ai incercat biscuitii cu unt? Cum ii dai? nu ti frica ca se ineaca?...nu stiu cum sa-l fac sa mestece umpic si el, cum da de o gogoloase cum i se face greata si se ineaca
...zi-mi si mie cum procedezi? fetelor cum faceti?
Simina vrei reteta ce sa contina brocolii? Uite iti dau eu una:
Ai nevoie de 125 gr cartofi(cam 2 buc) taiati cuburi, 200-250 ml lapte sau apa fiarta, 100-120 gr brocoli desfacuti buchetele mici, iar tulpinile taiate in felii. Puii cartofii la fiert pana clocoteste apa.Apoi ii strecori si ii pui intr-o oala cu 200-250 ml lapte sau apa fiarta(eu i-am facut cu lapte) si ii lasi la foc mic 15-20 min si acoperi cu un capac.Apoi adaugi brocolii si mai lasi la foc mic inca 5-10 min tot asa acoperit cu capac. Apoi iei de pe foc, pui in blender si le blenduiesti, eventual dc mai e nevoie mai adaugi lapte sau apa.Pofta mare!...e mancarea preferata a lui Rares...a si separat mai fierb carnita si i-o paserez impreuna cu cartofii si brocolii
Alexa ma bucur ca sunteti mai bine, sa treaca repede pojarelul
...in legatura cu farmecele si vrajile eu cred, pe strada la bunicii mei este o fata care a fost nenorocita cu farmece, dc vreti va povestesc, biata de ea
...trebuie tinut rugaciuni, posturi, nu stiu exact...dar e nasol de tot dc iti face cineva vraji.Doamne fereste si pazeste pe toata lumea!Pupici si multa sanatate...si spor la lucru!
Trimit si a doua parte din carnat
si sunt doar la pag3

...va umplu de carnati in seara asta, in caz ca n-ati mancat ![]()

Mami fericita de printisor
Rares Florin
Rareselul creste mare
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!
alic spune:
Yoanna, pupam "lenesa"!
sa stapaniti sanatoase premergatorul!
Ema, cam asa era premergatorul din selgros, am sa ma uit daca mai au pe stoc
fac baita la fata si-o bag la nani, dupa care sper sa revin...va pupacim!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
nu uitati sa ne votati! multumim!

dani3lla spune:
simina eu zic sa nu te impacientezi...si cantarele au marja lor de eroare
Daca bb e OK nu ai de ce sa-ti faci probleme
yoanna sa-l stapaneasca si sa-l foloseasca cu placere Stefi
anna mama of ce mila imi e de Vladut la ce o sa pateasca...si cum bebeii in general au o personalitate si o ambitie de invidiat....mi se facu mila si de tine![]()

alic eu zic sa lasi olita in pace si sa mai ai rabdare...or sa faca si ai nostrii odata si odata in alta parte decat in pampers
Cat despre apa plata stiam ca la mine te referi....daia te iubesc eu ca tii la silueta mea
In reteta am pus tot in afara de zahar si au iesit deliciosi
picky mai aveam putin si ii dadeam lapte praf cu tort...tot ce mi-au zis fetele am incercat si nimic...pana i-am combinat cu biscuiti...a fost singura modalitate acceptata
Si eu as fi vrut sa-i dau macar pana la un an dar sincer si parerea mea este ca dupa 7-8 luni lapticul de mami este cam apa chioara si nu stiu cat de mult mai ajuta la imunitate avand in vedere ca nu mai contine mai nimic valoros.Eu de cand am nascut am facut terapie cu mine insami sa nu cedez vreunei depresii cand nu voi mai avea laptic iar acum sunt chiar OK..daca il pierd maine nici ca ma afecteaza in vreun fel numai ca din aceasta cauza as vrea sa-l obisnuiesc pe pici pe formula ca nu cumva sa-l afecteze pe el.As vrea pe cat posibil sa-l ajut incepand de acum sa lase singur si de buna voie tzitzica 
anna mama ai grija cu tortul ca este sigur cu martipan si vezi ca trebuie sa-l comanzi ceva mai mare pt ca martipanul este foarte greu.Eu la botez am avut 60 de persoane si ma gandisem sa fac tortul cam de 7kg(100 de gr de persoana).Cand am facut comanda am fost sfatuita de catre cei de acolo sa-l fac de 9 kg ca sa ramana 7 fara martipan

uite http://picasaweb.google.com/daniellaene/Dupa?authkey=Gv1sRgCJeanLSM68aIvgE#5434100729597167266 
ema intra te rog in priza
...azi i-am dat 70ml lapte cu 1 buscuit si jumatate si l-a halit pe tot
picky eu de cand a venit frigul ii fac baie o zi cu o zi
bamsy
furnicuta harnicuta.Ba da mai vreau sa alaptez dar simt eu asa o scadere considerabila a cantitatii si calitatii lapticului meu si vreau sa ma asigur ca am inlocuitor daca se produce inevitabilul
ema stii ca ti-am ignorat mesajul cu reteta nu?![]()

lavinia ma ucur ca s-a acomodat bine sotul si ca merge(la noi nu prea le mai merge taximetristilor de cand cu criza) sa dea DD sa-i mearga tot asa sau chiar mai bine
Sa stii ca si sanii mei sunt in concurs..."care ajunge primul in talie"...asa sunt de lasati

cuscra baga tu vreun sutulet lu nora'mea daca vrei sa-l trezesc pe Denis sa vina pana la constanta
...lasa-mi fata in pace auzi?
yoanna de ce faci fata lenesa?Nu ti-e asa un pic rusinica pe la mustati?![]()
Stai sa vezi cand o incepe sa alerge ce o sa o rogi sa se opreasca![]()
Pune-i niste botosei cu talpa mai tare si care sa-i tina glezna cel putin pentru inceput ca aluneca pe parchet chiar daca are sosete antiderapante si poate se sperie si nu-i mai place
cuscra somnic pufos si ....SPER IN NOAPTEA ASTA SA DORMI....nu de alta da e randu' meu![]()
lavinia nu stiu cum sa te ajut pentru ca eu nu am folosit blender-ul de la inceput.Eu i-am pasat tot cu furculita de la inceput iar carnita i-am tocat-o marunt cu cutitul.S-a obisnuit sa mestece si acum mesteca si iaurtul
Daca gaseste vreo bucatica mai mare in mancare o trage cu limbuta in gingii si o roade![]()
Deliciosi primii doi carnati

Cred ca urmatorii ii las pe maine dimineata ca ma duc sa "o pun de un viol" ...cum zice cuscra![]()
![]()

Anunt important pentru natiune...azi Denis a papat 70 ml lapte cu un biscuit jumate

iar de 5 zile nu mai vrea sa doarma de doua ori pe zi ca e baiat mare ce muschii lui
si tot de 5 zile ...de fapt de 4 incerc sa-i mut somnul de dimineata mai la amiaza asa ca m-a disperat.Doarme de la 10 la 12:30 si apoi IOC pana seara...va dati seama ce marait devine pe seara

Azi am reusit sa-l culc la ora 12 si a dormit pana la 15:30 dupa care l-am scos afara....bonus
....Pe aceasta cale v-as ruga sa scoateti mjoretele prafuite si sa-mi incurajati baiatul sa o tina tot asa

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap ![]()
pozitii de somn
inainte / dupa
1zi
2 sapt
1 luna
2 luni
3 luni
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
anna-mama spune:
Pt Denis 

si bonus, pt ca a fost baiat cuminte multi 
Dana, a aratat super tortul de la botez
Eu la botez l-am avut asa: http://picasaweb.google.ro/annavladut/BotezLucaVlad?authkey=Gv1sRgCLvP4ujfq5eJWg#5376961693663948034
Acum l-am comandat deja si nu am vrut cu martipan, este jumatatea de jos cu ciocolata si cea de sus diplomat si invelit in frisca, si ar trebui sa aiba poza cu winnie the pooh pe el, acum o sa vad cum o arata ... L-am comandat cam de 3 kg, o sa fim in jur de 20 persoane, sper sa ne ajunga ![]()
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Deea_24 spune:
Seara buna mamici dragi,
Eu tot fuguta pe aici 

Am intrat sa va anunt ca suntem bine, Darian invata in fiecare zi ceva nou, bun sau mai putin bun...
azi "l-am prins" lingand covorul 

Ieri s-a muscat de limbuta de a venit taica-su fugind cu el la mine , cand l-am auzit cum zbiara si l-am vazut cum ii curgeau balutele cu sange am crezut ca lesin asa m-am speriat. Tot azi l-a sunat pe unchiul meu de pe telefonul matusei
cum a reusit habar n-am dar ne-am amuzat destul de bine cum se uita unchiul meu la matusa-mea si invers 

A, si sa nu uit, daca vreti si ne placeti putin si pe noi va asteptam cu drag la vot. Stiti voi... 
Aidan!!! Sa cresti mare si sanatos! 
sarbatoritelor de ieri! Cezara-Ilinca, Bryanna Gabriela, Natalia!
Multe
de la Darian! un
dulce! Sa fiti sanatoase si sa cresteti mari!
Sper ca sunteti toti sanatosi! Va
cu drag!
Raza noastra de soare
www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete
yioanna_s spune:
offfffffffffffffff,am scris o ora jumate pe un mesaj ca acum sa stearga...

,nu inteleg d c?si unde a fugi din pag mea

din amintiri
cuscra:te pupam si ma bucur k a inceput bn jobul,iar la gineric sa-i treaca repede mucusori
.delicios carnatul
dani3lla:pozele le-am facut doar pt voi si deaceea nu am mai incalatat-o k toata ziua am facut asta eu o incalt ea se descalta.felicitari denis...

primele au fost mai frumoase si mai active...normal k si u
cris:imi par erau de jobul sotului,tin pumni sa gaseasca ceva
annasa stapaneasca cu fericire jucaria.imi pare rau de np agitate,sper sa revina la sentimente mai bn
m mai bn.
pe miru

ca ma uitat
fetelor imi cer scuze de nenominalizare dar ma ia cu draci acusi si nu mai pot scrie ...

picky:felicitari pt kk si pipi la olita...sa o tii tot asa.iar de baitza cred k ar fi cam incomod pt ea 3 seri,dar poti incerca..eu acum de cand a fost bolnava i-am facut tot asa a 2 seara si e ok,dar de ce nu e bn a 2 a seara?pusyk la mofturici
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra 
noi doi~.~stefania~alexandra~.~creste gaza mea
17.06.2009 
yioanna_s spune:
multumim fetelor de complimente si ma bucur k va place motata mea in devenire....harnica
17.06.2009 
yioanna_s spune:
la multi ani Aidan sa cresti mare si sanatos
deea:oooooo,ce rau imi pare.pupam sa treaca..u l-ai inscris pe Dari de 2 ori la concurs sau eu nu mai vad bn?
cuscra:ce faci,cuscra?
crismaine asta avem in program k deja la filat...si doar acolo vrea
17.06.2009