**Buburuze de 2009 in actiune (10)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Intrebare:

Voi cat de des le faceti baita la bebei? Tot asa in fiecare seara? Mamici cu bebei mai mari, Anna, Lisa, Ttenzika...si voi le faceti zi de zi?!

Eu ii fac baita Stefaniei din 2 in 2 zile si ma gandeam sa maresc perioada la 3 zile... voi ce parere aveti?

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

Am terminat curatenia si acum imi astept fiica , am trimis-o la plimbare cu sora mea, altfel nu ma puteam descurca.
Revin mai tarziu ca mi-a sosit ulicarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Picky, eu il spal in fiecare seara, ii place baia asa tare incat nu pot sa i-o iau, in plus cred ca daca noi facem dus in fiecare zi lor de ce sa nu le facem?
E bine sa ii scoti pampersul cat mai repede, acum o speli la fundulet de fiecare data cand o schimbi?
Bamsy, ce harnicuta ai fost
Ema, vreau reteta de tort, chiar daca e complicat vreau sa incerc

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

cris am trimis-o la plimbara ca altfel sigur ma ajuta si ea
picki ce fetita cuminte ai, nu te mai tot plange, uite s-a cerut la olita sa treaca lovitura, sa stii ca asa e si Maia mi-a gasit punctul sensibil si eu vreau sa vad cortul
ema nu te invidiez deloc, crede-ma, sunt in aceeasi oala cu tine
picki cum a fost plimbarea?
simina Maia bea cam 150 ml de ceai de fructe de la Humana, uneori chiar mai mult si laptic bea cam 450 ml/zi, uneori chiar mai putin, dar sa stii ca eu ii mai dau si in timpul zilei completare si de asta bea asa mult, ma rog, pt. noi e mult
yioanna ceva pozici cu premergatorul?
dana buna ideea cu laptele cu biscuiti, multa bafta sa jungeti numai la lapte tot am vrut sa intreb: nu mai vrei sa alaptezi?
simina nu stiu ce sa zic, dar sa stii ca Maia nu a baut niciodata lapte ca la carte, bea f.f. putin in comparatie cu ceilalti bebici de varsta ei, nu cred ca e un motiv de ingrijorare faptul ca e mai slabut cu 500 gr, important e sa fie sanatos, eu zic sa nu-ti faci pb., acum vezi ce zice si dr.
ana mama vreau sa vad jucaria de la Cluj
picki scumpica
ana mama foarte bine ca comanzi tortul, n-are rost sa te mai stresezi si cu asta
ema vrem reteta la torul BESTIALLLLLLL
picki eu de pe la 6 luni am inceput sa-i fac baita la 2 zile, apoi de la 7 luni la 3 zile, pt. ca in fiecare dimineata o cosmetizez, dar de cand a inceput sa faca figuri sa mi se trezeasca noaptea am revenit si o spal in fiecare seara ca doarme bine, as spala-o si eu mai rar dar am emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

anna
blatul: 8 albusuri oua, 2 cani nuca macinata, 2 cani zahar, 2 lingui cacao, 2 linguri pesmet
se bat albusurile ft bine, se adauga zaharul treptat si se bate ft bine, se pune nuca, pesmet, cacao si se amesteca dupa care se coace la foc mediu intr-u tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt.
crema: 8 galbenusri, 1 cana zahar, 100 gr cacao, 300 gr unt, 4-5 lingurite ness cafe, facultativ cateva picaturi de esenta portocale
la bain marine se amesteca cacao, zahar si 2 linguri apa pana se face ca o pasta, dai focul foarte incet eventual iei de pe foc amestecul si dupa, treptat adaugi galbenusurile batute, se amesteca continu. daca ai luat amestecul de pe foc, dupa ce ai incorporat galbenusurile, il pui pe foc mic, tot la bain marine, adaugi si ness si esenta si amesteci continu pana compozitia se ingriasa. separat, intr-un castron untul inmuiat se freaca ca sa ii iasa apa (daca iei unt din ala clasic, antic si de demult, nu prea are apa ala). cand amesteul cu galbenusuri e aprox rece, se incorporeaza in unt, treptat amestecand continu.
blatul dupa ce e copt (se verifica cu o scobitoare...cand nu se mai prinde nimic de scobitoare dupa ce o introduci in blat, inseamna ca e ok) ai mare grija sa nu se usuce foarte tare...se taie in 2 pe latura lungimii cat e inca cald si se pune crema...restul stii, ca asa se face la toate.
tre sa il lasi cca 2 zile la rece dar nu in frigider..intr-o debara, balcon
multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

bamsy bine ai venit in clubul posesoarelor de barbati cu multeee camasi. ai reteta mai sus. succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

salut gaitelorrrr!mai da cum reusiti.............
PICKY,eu fac baie marti,joi sambata in rest toaletarea zilnica!
azi sunt bucuroasa ca a papat tare bine
la 9 dim paine cu unt
la 10 200 lapte si somn
la 12,30 ciorbita de pui
la 14 30 lapte 150 si putin somn
la 16 restul de 100 lapte si somn
la 18 piure de cartofi cu sfecla rosier si piept de pui
acum la 21 papam lapte 200 si la 21,30-22 somn
e!parca mai intram in normal......dar acu nu mai vrea deloc la olita!cand o vede sau vreau sa o pun......!!!!!!!!si cand ma gandesc ca vreo saptamana asa cei placea
EMANUELA,super o sa incerc si eu!
maiiiiiiii,asta mica devasteaza totazi mia tras tot de pe masa din bucatarie unde ma insotea la treaba cu trasura ei!cred ca face si pt a mare ca aia tare buna mai era

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dragele mele!Pfuuu cat ati scris nici nu stiu de unde sa incep...
in primul rand Aidan Gabriel bubu de MangaGirl la multe lunite sa cresti mare si sanatos!
Sunt foarte obosita, imi lipseste foarte mult ajutorul sotului, acum decand cu serviciul sunt singura cu Rares si abia acuma vad ce greu e, dar imi intru eu in ritm rapid sper.La sotu ii merge bine pt inceput, chiar neasteptat de bine, dar si sta de dimi de la 7 pana pe la 19-20 seara...asta este trebuie sa ne revenim si noi cumva!
Deci sa incep cu prima parte din carnat, sper ca vi-a fost dor de carnatii mei:
Picky multumim de capitolul care imediat se inchide, pana sa multumesc eu sa dea domnul sa fie plin u bb sanatosi si mamici odihnite!
Serialbastre imi pare rau pt ziua proasta care ai avut-o, sper ca a trecut si ai revenit la sentimente mai bune.Pupici multi de la noi!..aaa si bineinteles ca am votat
Picky cum e Stefi cu bubitele? nu stiu cat e de normal, la rares ii mai apar pete cand plange,dar nu mi-am pus intrebarea dc e normal..maine am sa intreb dr ca merg iar cu el la control!
Cris pupici la vanataie si cucui sa treaca mai repede, bune ideile tale in legatura cu bb...si eu cand sunt la bucatarie trebuie sa-l pun pe Rares in premergator ca sa fie si el prezent cu mine, nu sa ma ajute, ci sa traga de tot ce se poate ...dar macar nu plange...pupici la terorici!
Deea ...dau mielul de Pasti...Darian ma ierti?...neuronul e de vina la DARIAN si la mami!..aaa si nu dau nici cu rosii nici cu castraveti ca sunt scumpe pe criza asta...ai vrea tu dar no chance, eu zic ca atunci cand esti disperat ca bb nu bea nimic sau nu mananca nimic incerci de toate pana da rezultat si esti bucuros ca poti sa-i dai ceva numai sa manance...parerea mea, atata timp cat nu-i face rau!
Cuscra ma bucur ca ai scapat de laptic si ca esti mai bine, ma bucur si ca si-au facut datoria silicoanele, ca sanii mei sunt varza, parca sunt de plastelina asa moi sunt si lasati, tot am sperat ca o sa se faca mai tari umpic dar nimic, cu toate ca m-am dat cu creme de creme si tot nimic...oricum ai avut curaj cand ti-ai pus silicoane, eu nush dc as avea curaj! dulci de la noi...si bineinteles ca pupici balosi si mucosi sunt pt Stefi
Offff imi pare rau ca ai primit avertisment cuscra, cred ca e ceva in atmosfera in Oradea, tu ai primit avertisment, mie mi-a picat Pc-ul deci trebuie sa avem grija ce facem!
fetele vad ca vorbiti de calcat, bineinteles ca si eu calc...la sot mai rar ca el e mai mult sport imbracat, dar la Raresut ii calc toate hainitele, tot am zis ca nu i le mai calc pe toate dar nu pot sa i le dau sifonate...deci inca le calc
Picky ...mersi de intrebare, a fost ok prima zi de lucru a sotului, a folosit o singura data GPS-ul in rest s-a descurcat, are noroc ca inainte a fost agent comercial si stie strazile in mare...a doua zi a fost si mai bine, numai ca a inceput sa ninga tare
Waw fetele ati trimis carti pe mailul comun?...abia astept sa le citesc, defapt o sa mi le scot la imprimanta sa le pot citi mai relaxa, multumiri din suflet celor care s-au gandit si au avut ce trimite
Daniela imi pare rau ca nu-ti bea formula...ai incercat sa-l amesteci cu banana? Rares e topit! ....gata s-a speriat pc-ul de nu mai merge deloc, nu-mi vine sa cred ca scriu la asta de la mama si ca nu se mai restarteaza
trimit prima parte si revin
pupici la toate

Mami fericita de printisor Rares Florin

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

hop si eu pe aici
m-a epuizat fi-mea si mi s-a marait de imi venea sa-i bag un sutulet in curul ala al ei mic si buciulossoata a fost pe teren sa vada cum stam cu clientii si mi-a venit tarziu,dar macar a rezolvat din probleme

picky adica ce vrei sa zici cu.."am langa mine o mica terorista, cred ca s-a molipsit de la unele buburuze de pe aiic..."copilul meu e cumintenia intruchipatapupam dulce degetelul sa treaca bubavad ca la voi deja a devenit o obisnuinta sa folositi olitasuperchiar nu costa deloc mult cortul
emanouela pupam bucuta intepata sa nu mai doaranu esti sigura cu lipici la degetesi eu de cate ori plec de acasa imi zic"pe bune ca nu o sa cumpar nimica"dar de unde..parca am superglue pe degete
simina felicitari pentru achizitie si sa-l foloseasca cu placereoul e indicat dupa 6 luni,iar ceiuc eu nu-i dau la terorista ce program de somnic aveti
simina pana la 6 luni si jumatate eu i-am dat din aceia fara gluten,apoi am trecut pe pettit,dar se mozoleste cu ei de zici ca e purcica
cuscra multamaoleuuu,o fi criza dar parca astia au innebunit de-a binelea cu programul asta de muncace bine ca a inceput sa pape macar cu biscuiti si tot e binereteta e buna,dar lenea..eheheeee...
yioanna la cat mai multe ture cu mergareata prin casa si controlici la greusi nu ne pui si noua o pozica ca sa ne clatim ochii?
simina nu toti copii cresc dupa un tipar anume,fiecare isi are propriul ritm de dezvoltare..iar greutatea puiului tau sunt de fapt un indice pentru dr. ...vorba dr. mele"nu exista greutate standard la copiii pana in 3 ani"
anna sa se joace cu placere cu noua achizitie Vladut..dar pozici nu pui?
alic calm,calm...tioate la timpul lornu teroriza fata cu olita ca e timp
picky multamel si din piatra seaca scoate bani..asa ca sigur se gaseste ceva
emanouela 2 zile sa fac un tort o fi el bun de mori,dar pana il gust mor de pofta si ma invart pe langa el ca pisica la cutia cu smantana..ce n-as da pentru o zi de "lenevit" cu al meu in patviseeeeeeeee....
fetelor???si voua tot asa greu va merge DC-ul????
picky de cand an nascut-o,doar de 2 ori i-am sarit baita si atuncea cand am ajuns foarte tarziu acasa si fata deja adormise de pe drum.In schimb ne balacim in fiecare seara si udam totul in jur de placeresingurica cere sa intre in cada..si daca cumva as vrea sa sar o seara joaca in apa ar fi jaleeeeedaca am iesit eu in jul nopatii sa ii strang zapada si sa o spal
emanouela si tu vrei sa stau potolita cu tortoiul su nas??????

cred ca am scris un ditamai carnatul cabanos

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

sa ma laud si eu cu lenesa mea

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
noi doi~.~stefania~alexandra~.~creste gaza mea

17.06.2009

Mergi la inceput