**Buburuze de 2009 in actiune (10)**
Raspunsuri - Pagina 14
Simina1980 spune:
Dani3lla-multumesc mult!
Mai alaptez-insa doar seara ca am reinceput munca.Ii dau dimineata si seara lapte si cateodata si ziua insa nu reusesc sa-l fac sa pape mai mult de 450-500 ml de lapte pe zi si am inteles ca a trebui sa pape cam 700 ml 
Si doctora zice ca probabil si de asta e mai slabut cu 500 gr decat ar trebui-mie nu mi se pare ca ar fi slab si de altfel nimanui din cei ce-l vad insa cantarul arata altceva.Mai vedem azi cand mergem la control.
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Ioana, ma bucur ca a venit repede premergatorul si ca-i si place
, sa-l stapaneasca sanatoasa
Si mie mi-a venit de dimineata jucaria de la Cluj 
Picky, ce emotionan, felicitari pt "mama"
si pt kk la olita
, ai fetita mare
Dana, pai o sa-l tin nemancat pana cedeaza, alta solutie nu am.
Ema,
sa treaca buba de la vaccin
Cuscra, ce mai face Karina? O 
Simina, exista biscuiti care se fac cu lapte si merg de pe la 6 uni, dar eu i-am dat sa rontaie el de la 7 luni jumate. Ceai nu i-am dat, nu a fost cazul...
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
alic spune:
"neata!"
Picky, ce ma enerervezi cu olita asta
....a mea nu sta, e disperata cand o pun, parca i-e frica 
in privinta lui Stefi...

bravo, bravo si iar bravo, manca-te-ar mama de fetita harnicuta ce esti!
eu ce sa fac? sa schimb olita? 
Ema, depinde ce premergator vrei! in Selgros erau cateva, adica vreo 2-3 modele, printre care si cel de la chicco care mie imi place, in carrefour la miniblu parca mai sunt, dar am sa ma uit sa vad...si mai e depozitul de la siraj unde sunt o gramada pentru toata buzunarele 
daca-mi zici de care vrei ma uit sa vad ce pret, ca tot am drum in weekend pe la shoppinguiala...
cand vii in ro?
Simina, eu ii dau biscuiti obisnuiti, dar vb Daniellei, dupa 6 luni, ca-s cu gluten 
Dani, la tine m-am gandit cand am zic apa plata cu lamaie, nu ca nu mai sunt candidate la categoria grea, dar stiu ca refuzi orice alt fel, asa ca m-am conformat , ca am vrut musai sa te servesc si pe tine cu ceva 
deci in biscu ai pus tot in afara de zahar? buna reteta!
revin!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
nu uitati sa ne votati! multumim!

emanouela spune:
sarumana alic...de la chicco e perfect. n-am chef sa ma invart in nebuneala de la siraj...plus ca, nu prea sunt alea foarte bunute. pt bebeii nostri stii ca nu ne uitam la bani....dam cu ei in dr si stg
asa ca daca iti sare ceva in ochi, zi-mi te rog. venim pe 1 aprilie, de Pasti si eu cu Darius raman pana cel putin mijlocul lui iulie dupa care plec in co cu al meu barbat![]()
.
Picky_toto spune:
Am revenit de pe drumuri, am dat la fata papica iar acum sta pe olita, face kk...![]()
Anna apropo de ziua de nastere a lui Vladut, eu m-am uitat in calendar si am vazut ca data de 9 cade sambata....dar era in ianuarie...
ca nu schimbasem pagina la calendar...![]()
Mama nu e prima data cand imi zice, doar ca si-a adus aminte din nou ca asa ma unge la inima
Pai eu nu insist cu olita dar vad ca usor, usor incepe sa se acomodeze cu ea si asta ma bucura...mai ales ca a inceput sa faca urat cand ii pun pampers..Apropo tu ii mai pui pampers lui Vladut? 
Yioanna laptele de vaca se fierbe o data bine de tot si apoi cand il pui in sticla o singura data il reincalzesti si nu il ti ff mult la temperatura camerei, ptr ca oricat de fiert ar fi si laptele de vaca se mai strica
Oricum am vazut ca multe mamici ti-au recomandat sa insisiti cu laptele praf(o poti face daca vrei) dar daca Stefi nu papa niciun fel de lapte praf..ce e de facut, nu? incerci si varianta cu laptele de vaca..sau poti cauta lapte lichid ptr bebei(aici se gaseste in Carrefour, dar tot dupa un an e recomandat)
Sa se bucure sanatoasa de premergator..asa merg prima oara bebei cu spatele...numai a mea a luat-o de la inceput cu fata..![]()
Simina eu i-am dat biscuiti cu gluten dupa varsta de 6 lunite, aici si cerealele ptr 6 lunite au gluten in ele...ptr ca in Belgia se recomanda introducerea glutenului de la 6 luni
Daniela las' ca nu-i bai, e bine ca le aveti pe mess, eu intru si apoi votez toate buburuzele...
Daniela ma bucur ca Densi e pe calea cea buna si a inceput sa accepte lapticul..e bine si cu biscuiti ...da' macar sa-l pape ![]()
Eu incerc sa raspund asa printre picaturi, cat ma lasa fiica mea ...
Anna off imi pare rau ca Vladut e suparat pe tine ...se poate sa fie si un dintisor de te musca
..La fel fac si eu torturile, am o singura reteta dupa care fac blatul si apoi fac cremele...frisca tot timpul am facut-o din smantana grasa...Tortul il faci acasa ptr ziau lui Vladut sau il comanzi?
Lavinia bine ai revenit...si bine ca ai avut de la cine sa iei un pc..oo ce ma bucur ca Rares e mult mai bine...sa dea Domnul sa-i treaca de tot 
Alic te astept cu pozeeeeeeeeee
Cris, pai cum si-a dat sotul demisia?!Motiv grav? Sa dea Domnul sa-si gaseasca repede ceva...mai ales ca nu-i de glumit cu criza asta
acum am citit...sincer, e de inteles, sclavagismul nu mai e de mult..nu se merita sa fi bataia de joc a unuia...las' ca pana la urma isi gaseste el de munca, ca doar are o meserie ok.
Bamsy spor la curatenie 
Dana voi cum mai sunteti? 
Anaela voi ce mai faceti? Cum mai sunteti? 
Voicu_babi, Alexa, Reby, Deea, Mara... si restul de mamici, ce mai faceti voi si buburuzele voastre?! 
Anna apropo tare dragalas dinozaurul, parca am vazut filmul..si daca si Vladut e la fel ca el, atunci tare scump este ...
I-am dat sa bea apa...si s-a udat toata..a udat si plapuma pe care statea pe jos...

, am certat-o si sa fi vazut ce tupeu pe capul ei sa comenteze...
Carina aici oul se da dupa 6 luni(eu am asteptat pana la 8 luni)si doar jumatate de ou pe saptamana 
Daniela eu am incercat sa-i dau lapte lichid, de care beau si eu, si vad ca nu se da inapoi...din contra l-a acceptat ff bine...oricum cat de curand o sa incep sa-i dau is lapte praf, dar vreau sa mai astept... imi e greu sa accept faptu lca cat de curand o voi intarca...as fi vrut macar pana la un an sa-i dau..dar..

Lisa ce super e Ana.. pai daca e mai interesanta cutia cu jucarii ![]()
Fiica mea iar linge manerele de la dulap...pana acum ne-am jucat in cort cu bilele..dita mai grasa in cort de copii, adica eu ![]()
...acum s-a dus la Picky, si il mangaie....ala nu are treaba doarme...
Anna ma bucur ca dai o mana de ajutor, multumesc 
Annkkkaa nu cumva ti s-a umplut casuta cu cele 20 de mesaje? trebuie sa mai stergi din ele...si apoi poti vedea noile mesaje primite 
Gata am citit tot.. deci sunt la zi...revin
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...
Stefi, buburuza mica
Primul Craciun
Stefi, deja fetita mare :)
anna-mama spune:
Picky, esti norocoasa ca Stefi e asa cumintica si se obisnuieste repede cu olita
eu ii mai pun pampers, nu am incercat sa-l invat cu pipi la olita, doar cu kk, am zis sa las treaba cu pipi pt la vara, ca sa fie mai cald cand o sa-i scot pampersul. In plus daca suge noaptea face si pipi o gramada 
Tortul pt petrecere l-am comandat ca sa fie cu Winnie, doar e tematica petrecerii, sper sa iasa bine si sa fie gustos, am ceva emotii. Dar o sa-i fac eu unul mic pt cand e ziua lui.
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
emanouela spune:
anna vezi ca nu l-ai pupat bine ca mi-e maraittttt

fetili, eu am o reteta de tort de sta matza-n coada....e cam greu de facut, tre sa stea si vreo 2 zile inainte de a fi servit dar e BESTIALLLLLLLLLLLLLLL
Picky_toto spune:
Am culcat fata..
Alic, daca ii e teama sa stea pe olita, nu insista, ca mai rau ii faci, las-o ca usor, usor va veni si timpul cand va face ...
Anna e de inteles, oricum e timp si ptr pipi la olita... Asa si noi vom comanda tortul, ca vreau sa fie perfect (mie nu-imi iese)..deocamdata nu stiu cum va fi..Dar mai am timp![]()
Cu olita eu nu insist, dar as vrea ca dupa un an sa ramana doar pampersul de noapte...de ce..Stefi se irita ff repede la fundulet si mai tot timpul e rosie, o dau cu creme, ulei, o spal de fiecare data cand o schimb, dar degeaba...asa ca singura varianta nu-mi ramane decat ii scot pampersul...ca daca ii las pielea sa respire, roseata ii trece..deci e in avantajul ei sa o invat..![]()
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...
Stefi, buburuza mica
Primul Craciun
Stefi, deja fetita mare :)

Aidan Gabriel buburuza de MangaGirl