**Buburuze de 2009 in actiune (10)**
Raspunsuri - Pagina 13
cris_82 spune:
bamsy...multam
si spor la trebaluiala,poate vrea sa te ajute si ea![]()

mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
Brotac Terorist
Picky_toto spune:
Neata fetelor...
Eu sunt la cafea, ma chinui sa va citesc, atat cat pot ca am langa mine o mica terorista, cred ca s-a molipsit de la unele buburuze de pe aiic...acum 5 min si-a prins degetele la chestia aceea(ca nu stiu cum ii zice) de oprit usa sa nu se loveasca de zid...si e ff grea...iar i-a a rasturnat-o si si-a prin degetelele sub ea, iar uc mana cealalta apasa si mai tare pe ea...deci va dati seama ca s-a lasat cu plansete...
Aseara m-a uns la inima cand din "mama" nu m-a scos...a invatat ...daca zice "mama" cu ochii in lacrimi stie ca nu ma pot abtine si imediat o iau in brate..si sa o fi vazut cum repeta "mama"...
Tot aseara dupa ce a papat, am pus-o pe jos sa se joace si ea s-a dus spre olita, eu am intrebat-o daca vrea sa faca pipi si ea a inceput sa se agite..am pus-o la olita is mi-a facut kk...primul kk cu adevarat la olita...iar azi pipi...

suntem pe drumul cel bun...usor, usor...
Bamsy vazut pozele cu bretonul e super misto...parca ma bate gandul sa-mi fac si ue unul...
Raspuns fetelor legate de cort: cortul a avut si mingiutele incluse in pachet..deci a costat 30 €..
Merg sa culc fata..Revin mai tarziu...sper
La mai multe lunite
Aidan
buburuza de MangaGirl, sa cresti mare, sanatos si mumos...iar tu mamico ce mai faci?!

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...
Stefi, buburuza mica
Primul Craciun
Stefi, deja fetita mare :)
emanouela spune:
neataaaaa....eee, asa da...mai beu si eu de la altii cafea![]()

am fost la vaccin....ultimul pana la 1 an....a urlatttttt....valei, da i-a trecut, acu doarme iar eu am o leneeeeeeeeee de ma doare....asa me seaca vremea astaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....e innorat, 2 zile a plouat, acu nu ploua dar e innorat. 
cris al meu e mareeeeeeeeeee amator de shopping....n-ai vazut asa ceva...nu am eu chef sa umblu cat ar vrea el...de cand cu piticul s-a mai calmat
in schimb am luat-o eu razna....nu exista data cand merg intr-un magazin sa nu mi se lipeasca ceva de mana pt pitic![]()
.
dano incetul cu incetul se fabrica otetul...s-o tina tot asa piticotul cu lapticul
bamsy nu ma invidia pt nr de camasi....
Picky[/b] ia zi la mama, de unde ati luat cortul ala....ca sa ma duc la tinta, sa nu orbecai prin magazine![]()

si
pt alic[/b] cu rugamintea sa ma informeze si pe mine unde gasesc in Iasi un premergator...e primul lucru pe care tre sa-l achizitionez cand ajung in Rom
Picky_toto spune:
Ema, scuze 35 a costat cortul(ee cu 5 euro in plus
...deh soata mi-a zi ca in jur de 30...
)... de la Lidl l-am luat...dar sper sa mai aiba, ca sotul seara cand a fost l-a luat pe penultimul www.lidl.be/cps/rde/xchg/lidl_be/hs.xsl/index.htm" target="_blank">uite aici dai si te uiti la folder....uite ca am schimbat in franceza www.lidl.be/cps/rde/xchg/lidl_be/hs.xsl/index.htm" target="_blank">aici
...sper sa-l mai gasesti. Normal nu e ptr copii sub 3 ani, ca cica e risc sa inghita....dar ce? ca nu are nimic periculos in el..doar cortul in sine si mingiutele care sunt moi...
S-a trezit si micuta asa ca ma pregatesc sa o scot la plimbare...profit de faptul ca nu mai ploua ![]()
Pup si revin mai tarziu
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...
Stefi, buburuza mica
Primul Craciun
Stefi, deja fetita mare :)
Simina1980 spune:
Salutare!
La multe lunite Aidan-Gabriel,sa cresti mare,sanatos si frumos!
Carina-noi am cumparat deja premergator de craciun insa cand l-am pus in el prima data(de proba bineinteles) am realizat ca e prea mic ptr asa ceva-a picat cu nasucul in jucariile din fata premergatorului.Azi ma duc la control la pediatra si o sa-i cer si ei parerea.Si o sa intreb si de ou de cand as putea sa-i dau.
Meniul nostru de azi:
8.30-lapte
12.30-para cu branzica
15.30-supa crema cu carnita de pui
18.30-cereale
21.30-lapte
Ar trebui sa pape mai mult lapte pe zi dar chiar nu am cand sa-i dau.Noaptea nu papa,doarme de la 22 pana dimineata-chiar daca se mai foieste ii dau putin ceai si adoarme imediat.Voi dati puilor vostri ceai?Al meu bea cam 150ml-200 ml ceai de musetel pe zi.
Va pup!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Simina1980 spune:
Revin!
Am vazut ca dati copiilor biscuiti:de la ce varsta sunt indicati si de care?
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
merci Picky...o sa trag o fuga sa vad. mai stii, poate o vezi pe Stef molfaind la cort![]()
dani3lla spune:
Buna dimineata dragelor..tin sa va anunt ca mi-am scos si eu de la semnatura link-ul de la concurs pt ca NU E VOIE...ce nu intelegeti?![]()

Am observat ca la ultimile mesaje postate de mine mi l-au scos moderatorii
deci m-am prins ca nu e voie
Asta e dar important este ca voi stiti unde sa intrati sa ne votati nu?
Stiam eu ca stau de vorba cu fete destepte pe forumul asta
yoanna nu stiu sa-ti spun cam cat poate sta laptele de vaca la temp camerei sau de cate ori de poate incalzi dar stiu despre laptele praf ca nu se poate tine mult timp dupa ce ii dai din el pt ca microbii se inmultesc cel mai repede in lapte
bamsy dupa lungi certuri,reclamatii si alte piese de schimb...au ajuns astazi
anna mama felicitari pt spalatul pe dintisori...daca aveti ce sa spalati...Nu esti tu de vina cu nimic numai ca tu esti mami si stii sa-i alini durerea...ce mai conteaza modul in care o faci....suporti orice pt micul poznas nu?![]()

lavinia
micul campion care nu mai sforaie

bamsy tare bine iti sta cu noul look
alic asa fatooooo mai da si apa plata pt balenute

laura 25 - gata m-am conformat
scuze
bamsy multumim de cafea fato
cuscra hai ca iau si de la tine una ca vad ca tu esti mai darnica....am vrut sa le spun fetelor ca eu nu beau cafea fara tigare
anna mama bafta cu lapticul...cum o sa faci sa nu-i mai dai tzitzi ziua?
cuscra saru mana ...l-am scos...![]()
Bafta lu cuscru sa-si gaseasca servici....
Eu imi bagam picioarele mai de mult.Asa ma cert si eu cu soata ca lucreaza la o firma de distributie ,pleaca la 4 dimineata de acasa si ajunge la 8 seara,sambata lucreaza pana la 2 si o data la doua saptamani pleaca duminica la Craiova la sedinta...bataie de joc dar al meu rezista cu stoicism...cred ca e sadomasochist...nu stiu cat mai rezist eu in schimb

bamsy pupaceala placuta si spor la treaba
picky pup fata mica si desteapta ,degetelul lovit si bucinelele care au facut kk la olita

ema pup bucuta intepata
si mamica lenesa![]()
Asa am zis si eu da nu o stiam pe asta cu otetul
...cum le zici tu asa ca un om mare
Ieri i-am dat 60ml cu 2 biscuiti,azi ii dau tot 60ml cu 1 si1/2 biscuiti,maine reducem la 1 biscu...asa mi-am propus ...daca o iesi ceva va spun

simina eu nu prea sunt de acord cu ceaiul de musetel baut...da de ce nu ai cand sa-i dai laptic...daca aveti 3 mese de solide pe zi da-i laptic dimineata si seara...tu mai alaptezi?Daca da ai putea sa-i dai in completare dupa mesele solide
Eu biscuitii i-am introdus pe la 6 luni jumate pt ca au gluten si stiu ca se dau dupa 6 luni
De care?De care ii place bebelului.Eu am luat prima data pettit beurre si nu i-au placut ca aveau gust de vanilie.Am cautat la magazin si singurii care nu aveau in compozitie vanilie au fost unii de la hipp....23 de biscuiti 100 de mii

Pana la urma am ales sa-i fac eu dupa reteta asta
BISCUITI PT SUGARI
Ai nevoie de: 520 g faina, 250 g zahar pudra, 250 ml lapte, 60 g unt, un varf de cutit de bicarbonat.
Cum procedezi: Framanti un aluat, tai biscuiti in forma dreptunghiulara si se coc la foc potrivit in tava tapetata cu faina.
Eu nu am pus zahar de loc

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap ![]()
pozitii de somn
inainte / dupa
1zi
2 sapt
1 luna
2 luni
3 luni
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
yioanna_s spune:
mi-a venit premergatorul si acum se plimba de mama focului..DD ce-i place am crezut k v-a plange sau k v-a sta doar in el,dar din contra merge in masalier....ii place ...uuuuuu ce happy is
revin cu raspunsuri dupa ce fac curat prin casa si spal hainitele gazei
salutam in mod special pe cuscra si ii uram bn ai revenit...balosi la rares
ps:imi pare rau k v-au avertizat si pe voi ...las' k eu oricum votez pe toate

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra 
noi doi~.~stefania~alexandra~.~creste gaza mea
17.06.2009 
emanouela spune:
dana
eu zic, ca si la inceputul diversificarii sa faci...reduci cat de biscuit, cresti cea de lapte
, zic eu asa. bafta, ne tii la curent da??? da nu curent elecric![]()