*LMA!!*Puiuti de randunici 2008!! (366)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Alina,of,draga de tine...ghea perioada asta...ce tare in timpul operatiei!
Kya,poate noi ne vom nimeri la aceeasi odisee.
Ce tare Zana.Si Tea ma imita in tot,dar numai spalat pe dinti ce dureaza 5 secunde nu e la ea...Cu pudrele m-am lecuit de cand mi-a stricat frumusete de ruj Loreal...nu mai las pe mana ei.In schimb,la dat cu crema e prima.Cu taiatul unghiilor nu are rabdare,asa ca numai in somn,o data pe luna.
Bubu,nu face la olita,uoff..gheu gheu cu pishu..
Gianisi hai cu Ilincuta.
Valen,poate veni Luca acum?
Lianabaga ochiul si zi la mama cum sa fac sa intre pipi in punguta

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza! a dormit Mateiul meu pana la 9,45, ce n-am vazut in viata mea, iar eu la 8 nu mai puteam sa dorm, ce ocazie am ratat!..bine, tot s-a trezit, o data la 12 si apoi la 4..dar nu se pot toate odata, nu?
am vazut familion de ursuleti, m-a topit Vlad ce pupic i-a dat fratiorului!
lyvy
GianiD ne cam tii in suspans, Ilinca ta mai sta la caldurica?

Unghiile tot in somn le tai, iar de vreo 3 saptamani, il spal pe dinti mai mult cu forta(ca-i miroase ciocul), nu vrea neam sa mai stea..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Luny ce ma fac eu cu randunoiul sambata? Ca cica el nu vrea sa stea acasa, si sa fie banat de la intalnirea cu fetele...
"Adica eu de ce nu pot sa ma vad cu fetele? Pomit ca stau cuminte, te log mamiii" zise el cu fata de milog.

Asa ca eu s-ar putea sa apar in formatie de 3, si zana sa stea cu tac-su.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Raluca, nu vrea tatiiiiiiiiii sa stea cu doua fete, sa o aduc si eu pe Antonia???? glumesc
....ca se pare (dar nu este sigur) ca randunoiul pleaca in week end....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Ursuleata toata m-am topit!
e super Albert si Vlad e un dragut!
sa va traiasca!

Stela daca ar fi ca la nastere nu mi-as face probleme
la a doua nastere al meu a adormit pe fotoliu,iti dai seama ce dureri
am avut

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Hi

Acuma am ajuns de la eco, bineinteles ca am si fugit sa vad minunea!!! Si am vazut saculetul mic si negru si un punctulet stralucitor mic-mic, deci este, Doamne ajuta sa fie totul bine.
Varsta sarcinii - 5 sapt, varsta embrionului 2 sapt si un pic

Inca nu imi vine sa cred, chiar nu pot crede, cum zicea Stela, eu nu eram pe lista de asteptare. Si nici nu stiu daca vroiam sigur inca un copil, nu am facut nimic sa nu se intample asta , adica nu am folosit niciodata protectie de la Iris incoace, si uite ca acuma s-a intamplat, sunt speriata si socata inca, sunt si bucuroasa, incerc sa devin fericita, si bineinteles ca m-am apucat de ganduri mai putin optimiste, adica daca va fi bine, daca trec de cele 3 luni de risc, daca o sa duc sarcina usor, sunt cam terorizata de ideea nasterii, mi-e frica de multe, si peste toate astea sunt o grasa, care va deveni si mai grasa, si mai grasa.
Nu stiu ce sa fac, sa zic la altii, sa mai astept, am asa un sentiment de bucurie amestecat cu teama si extaz, si ma mananca rau sub limba, nu stiu ce sa fac.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ziua buna!!

Ursu,e superb puiul!!Si ce frumos spui despre eell!! Si despre ceilalti doi baieeti!!Sa fiti sanatosi si fericiti!!

Stela,sunt numai comprimate,dar eu ii dau de mult timp lui Mihai..si n-am avut nicio problema! Se topesc repede..

Fata,unde ati vazut-o voi pe Andra,ca vad ca vorbiti despre ea?!

Felicitari Valen pt noaptea buna!!Sanatate!!

Giani,usurel,usurel,dar mai arata-ti nasul,din cand in cand!

Bravo Mateiasule,9.45 zici,ai?!

fetelee!! M-as introduce cu mutra-n perna,pt.ca sunt cam (si n-am facut toata noaptea,daca la asta va gandeati)..

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul,ca scorpia,cu gura te mangaie si cu coada te musca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

ete-o pe livi! Hai fata,spune,ce-o fi o fi!! Trebuie sa fie bine-asa trebuie sa gandesti!! Crezi ca daca te stresezi,ajuta sa tii sau sa pierzi sarcina?!-NU!! Asa ca..de ce sa nu te bucuri?! Si eu sunt grasana rau si cu analize vraiste(ca nu-mi place sa zic ca-s bolnava) si-as da orice sa-l am inpoi pe samburel,in burtica!! Slabesti tu dupa ce-oi naste!! Mai bine fa o vraja sa ni te alaturam si noi-io si Miha..si..Olga
F E L I C I T AA R I!!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul,ca scorpia,cu gura te mangaie si cu coada te musca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

ZOZE,MIHA SI OLGU!
ABRACADABRAAAAAAAAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Blanka,stai linistita mami ca e mult mai usor decat la nastere...lasa,ca trece repede...o senzatie naaaspa,iti cam vine sa versi cat timp ai furtunul pe gat,iti doresti sa-l scoata mai repede,dar trece...
Lyvy,ce tare ai fost:"nu am folosit niciodata protectie de la Iris incoace,dar nu vroiam sigur inca un copil".Inseamna ca ai ramas gheu insarcinata cu Iris?sa fie bine minunea.Lasa grijile ca pe toate le va aseza Dea-Dea (vorba Teodorei) cu siguranta...uite ce frumos zice Zoze,bucura-te de surpriza si lasa soarta sa mearga inainte cum stie ea.

Auziti la mine:imi doresc din ce in ce mai aprins bb2,dar mi-i frik de mor DE TOT ce inseamna si implica,nu "dau liber",dar ma gandesc ca daca s-o produce,inseamna ca asa vrea Cel de Sus...dar cum sa se produca??Am luat-o pe aratura.Cine vrea sa fie gravi in locul meu,dar embrionul sa fie al meu?

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput