*LMA!!*Puiuti de randunici 2008!! (366)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata, nu am nicio tema facuta, am intrat sa va pun articolul asta primit pe mail, ca stiu ca avem pitici care incep cresa:

http://www.babycenter.com/0_how-to-tell-if-your-child-is-ready-for-preschool_64544.bc?scid=momstodd_20100202:4&pe=2UuAno3

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Multumesc, Steluta sunt niste dulci
Mai, nu stiu sa-ti zic cu pipi...Tea face la olita? ca daca ar face o pandesti si cand vine pipi pui borcanelul sa faca in el...la baieti e mai simplu, nu stiu ce sa zic...

Fug si eu, am niste drumuri de facut....revin la amiaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Nu-mi vine sa cred ce citesc! Ce frumoooooooos!
Lyvy felicitari scumpa!

Bueyyyy, voi v-ati vorbit, spuneti drept! In prima runda au nascut sau trebuie sa nasca in aceeasi perioada Ursulica, Valen si Simo. Iar acum in tura 2 le avem pe Mihuta, Laly si Lyvy!

Asa mi se face un dor de bb2... Dar trebuie sa mai astept, caci acum e un moment tare prost pentru asa ceva.

Si am vazut si pozele cu Ursuletii mici !

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ursulico, esti mortala, auzi la ea...Grey
Ai citit ca te-am visat??

Acu chiar plec, paaaaaaaaa

Mergi la inceput

Nu-mi vine sa cred ce citesc! Ce frumoooooooos!
Lyvy felicitari scumpa!

Bueyyyy, voi v-ati vorbit, spuneti drept! In prima runda au nascut sau trebuie sa nasca in aceeasi perioada Ursulica, Valen si Simo. Iar acum in tura 2 le avem pe Mihuta, Laly si Lyvy!

Asa mi se face un dor de bb2... Dar trebuie sa mai astept, caci acum e un moment tare prost pentru asa ceva.

Si am vazut si pozele cu Ursuletii mici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Despre aparente:

http://www.youtube.com/watch?v=8OcQ9A-5noM&feature=related

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata si de la noi!!!

felicitari noilor gravidute de pe crengutza Clabuc si Lyvy

am vazut-o si eu ieri pe Andra vorbareata dar nu mai stiu daca am zic

Bubu am vazut poze mortale cu fratiorii si lapticul, ce scumpi sunt!!!!

Ursu si pozele tale le-am vazut, Doamne ce mic poate sa fie, am si uitat ca am avut si eu buburuza asa!!!

Stela eu nu stiu sa te invat cu punga pentur pipi, ca nu am facut nicodata chestia asta....

Olgule merci de link

Mimo super tare reteta ta, i-o fac si eu ANtoniei.....sa mai scrii inventiile tale p-aci....auzi?dar nu erau cam multe ciuperci??o caserola???

ce-o fi cu Mihatp?????de nu a mai dat pe crengutza???

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GianiD spune:

Buey! sa nu ma uitati, ca si eu sunt pe aici si trebuie sa nasc! Uite ce mare e!

Alex se inteapa cu furculita in deget si striga "auuuu, auuuu" . Ce amuzanti pot sa fie copii astia!

Am vazut ursuletii mici, ce dulci sunt! Bine ati ajuns acasa ursuleti! Sper sa reactioneze si Alex asa! Ieri tati ii povestea ca patutul mic e pentru bb Ilinca si el a luat papusa bebelus si a pus-o in patut!.

Am vazut toate pozicile, am citit tot, dar nu nominalizez ca mi-e lene sa scriu . Am fost sincera, vedeti? Si in facultate i-mi luam cursurile gata scrise de o colega, desi eram prezenta la cursuri.... Sper sa ma iertati . O sa incerc sa mai scriu din cand in cand asa, cate un mesaj, ca sa nu ma uitati.

Pup stolul si

Giani, fericita mamica de
Alexandru Mihai
si cu
Ilinca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Hai ca ama vut o noapte neasteptat de buna...N-a mai fcaut febra si a dormit neintors pana la 7, a baut lapticul si s-a mai trezit la 9....Cand avea 38.7... Bineinteles ca acum e in forma maxima...taie unghiile ursului...

Anca, voi????

Lyvy, felicitari!!!!O sa iasa o frumusete, la fel ca Iris!!!

In rest, toate/toti la locul lor...
Stela, stiu ca Roxana si Liana parca au recoltat fetelor pipi...Poate le contactezi prin PM...

Valentina cu Matei si 39+ cu Luca; DPN: ORICAND

Mergi la inceput

Giani scuze ca te-am uitat

Apropos de taitat unghiile ursului - am descoperit metoda ideala pentru fii-mea la capitolul taiat unghii sau spalat pe dinti.
Avand in vedere ca ma imita in toate (imi pare rau ca nu o prind sa o filmez cand imi fura pudra, se duce la oglinda si "se machiaza" ), ma fac ca imi tai eu unghiile si vine si ea repede si-mi intinde toate degetelele .
La fel cu spalatul pe dinti - ne spalam amandoua o data, si imita absolut fiecare miscare!

Mergi la inceput