*LMA!!*Puiuti de randunici 2008!! (366)
Raspunsuri - Pagina 14
mihutza11 spune:
ce Ursuleti frumosi am vazut!
si
7+
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
bubu05 spune:
Mai, Ursulico, ce mi s-a zbarlit pielea...ce seamana bebe cu Vladut mic
Si ma bucur ca esti bine, ma si gandeam cand am auzit ce-ai patit...mi-am adus aminte ca nasti cu Nayel si am auzit ca e numai de nota 10! Bravo, ma bucur ca esti bine! treci la nani, ca ne-oi povesti tu cum a fost!! 
Nicoleta spune:
Ursule, ce tatic fericit! Numai pentru zambetul din prima poza si tot se merita bb2 (dar pentru toate celelalte motive!)!! Si ce fratior mai mare dragastos! Refacere rapida si nopti linistite sa aveti!
Cand vad atatea gravidute ma apuca asa o nostalgie... mereu am simtit o mica invidie pe gravidutele pe care le-am intalnit!
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
ramo_cata spune:
ursuletuleti-am vazut ursuletul mic
,tati fericit si baiatul mare dragastos
apropo de prietena mea,cea confundata cu colega de salon a ursulicii...a nascut azi noapte un baietel de 2300g,48cm ,34sapt...ieri am vb cu ea la telefon si mi-a zis ca e ff bine si uite ca azi noapte a nascut...
lyvy
sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara

in rest va
pe toate si va iube

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
lyvy spune:
Pai nu pot sa dorm, nu-mi vine sa cred ce veste am aflat aseara.
Nu planuiam nimic,
Am si am avut aceekeasi simptome ca la Iris, dar am zis ca mi se pare, cand a intarziat si CM am zis hai sa fac un test, si l-am facut.
Am trecut intr-un minut de la liniutze prin muuuuulte stari: soc, soc, bucurie, frica, frica, bucurie.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Multumesc fetelor pentru sustinere, sunteti primele care stiu, dupa sot , si ma bucur ca va am.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
bubu05 spune:
'Neataaaa
Trezireaaa
Uite si cafeul 

Stefu m-a trezit cu noaptea in cap, la 7 fara 10 striga "apteeee"
. Acum am venit de la gradi, l-am dus pe Vladut.
Pup si eu o graviduta imsomniaca in stare de soc 

, lasa ce te obisnuiesti cu gandul ![]()
Azi noapte am visat ca m-am dus la Ursulica s-o vad, era foarte zambitoare, avea un par lung, blond si foarte ondulat, iar bb Albert era roscat si foarte cret, cam ca David de Ioana
. Si Ursulik se minuna cum poate ursuletul mic sa zambeasca in hohote si sa se rostogoleasca
, ce m-a bine-dispus 
mstela spune:
Bine ati ajuns acasa,Alina si Ursulet mic

..sa dea Domnul acomodare usoara in 4!
Aoleu,m-am topit toata cand l-am vazut pe Relu cu biba iar in mana!

Dragul de el!Si Ursuletul mare ce il dragalaseste el pe bb!!
E asa scump ursuletul mic,pupa mama pe el!!!!

Alina,lasa scrisoricile,zi-ne cum e in 4,cum te simti mami de 2 pui?Unde doarme acum Vladut?Pup tare si odihneste-te!Bine ca esti ok.

Lyvy,
wauuuu
,nu erai pe lista de asteptare
...SA-TI DEA DOMNUL SARCINA USOARA SI UN PUTZOS SANATOS!
Dar cum s-a produs daca nu era in plan?Calendarul e de vina?![]()

Doamne,cat ma emotionez cand aud de o sarcina!

Blanka,off,sanatate puiului...sa scape odata!Eu am facut endoscopie cu cativa ani in urma,a fost destul de neplacut,dar trece, e spre binele tau..numai asa iti poate pune un diagnostic bun..Asa ca,stai calma si mergi,nu e nici pe departe ca la nastere![]()
,si scapi repede
...
Zoze,da influcid asta la care faci tu reclama,e si sirop?Ca gogu arata doar comprimate.
Mimo,cand am dat de mesajul tau si mi-au sarit in fata II,am holbat rapid ochii cat cepele
ca stiu ca nu vrei sa auzi de asa ceva![]()

...dar m-am linistit acum
.Cu paranghelia,m-ai spart!

Eu am cumparat degeaba Propolisul sirop cu miere,ca nu reusesc sa-i dau decat 1 zi da 3 nu
...si se face o luna de cand l-am deschis si nu ar mai trebui sa-i dau...e atat de amaaaaar,ca nici eu nu reusesc sa beau.
Luny,am incercat si eu sa-i pun in suc,dar nicio sansa.Simte gustul si nu mai vrea sa bea...
Sanatate puilor bolnaviori.
Si acum,la treaba
...cine imi arunca niste chef??
PS.Nu-mi zice nimeni cum sa fac sa iau pipi de Tea?
mami de TEA (1.04.08)
mstela spune:
Bubu,m-au dat pe spate baietii tai.
Poza asta e mortala:http://family.webshots.com/photo/2123471530102227597xGGkdj.![]()
mami de TEA (1.04.08)
ursuleata spune:
Mihu, bubu, nico, ramo, stela 

Nu prea am dormit deloc, s-a trezit cam din ora in ora sau cel putin asa am avut impresia, acum doarme cu relu. Vlad doarme in camera lui, are pat de junior
.
Pana in acest moment e totul frumos, asa cum mi-am imaginat...sunt inca chiauna, nu prea imi amintesc ultimele zile f clar.
V-am zis ca am facut urat in timpul operatiei? ca ma credeam in Grey? si tipam sa ma adoarma ca eu simt tot, ca acum baga foarfeca....acum imi scot uterul, dupa care ma credeam in discoteca. Au fost nevoiti sa-mi bage diazepam si uite asa am ratat momentul nasterii
.
Cand am inceput sa-mi revin atat am putut sa zic, nu mi-am vazut baiatul, am ratat nasterea si o asistenta mi-a zis...l-ai vazut, dar te uitai asa la el
. Oricum nu-mi amintesc decat ca ziceau toti pe acolo ca e cel mai frumos bebe din ultima vreme
Ma uit la ei si nu-mi vine sa cred, sunt minunati
, vlad este atat de mare:))).
Mami de ursuleti
Vlad
Albert Cristian !31.01.2010