Trombofilia o cauza a infertilitatii - 21 -

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mirelus nu-s din Buc. Ma ajuta si pe mine careva? Trimit banutii, geanta frigorifica mica ... Please!!

Edit: ai luat cu reteta? cutia are 3 fiole, da?

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Mirela nu cred ca mai au , m-am uitat pe site-ul Sensiblue si nu apare nici o farmacie din Buc. Doar Suceava si Ploiesti. Am sunat la farmacia din Suceava si mi-au spus ca l-a oprit un client iar cea din Ploiesti nu are progr dumi, sun maine sa vad dc mai au. Merci de info

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Luck eu personal ti-l recomand cu incredere pe dr Albu Dragos de la Medlife, singurul incovenient este ca acolo costa o laparo vreo 20 mil.
Miki intreb si eu prin zona la farmaci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_let spune:

O dimineata cat mai placuta la toata lumea
Pisucmic multumesc de raspunsuri. Intr-adevar, dna dr Avram imi repeta anal de rezist la prot C activata, anticorpii anticardiolipinici, anticoagulant lupic si antibeta 2 glicoproteina. Asa cum bine ai precizat, prot C,S, ATIII nu le mai repet intrucat au iesit ok in alte randuri. In urma rezultatelor care imi vor iesi (maine merg sa imi recolteze si luni, 15.02, la rezultat) va decide dna dr ce anume sa mai fac.... Multumesc mult oricum.
Miki multumesc, asa ma gandeam si eu in urma a ceea ce am citit pana acum ...si anume ca pacientii cu rezist la prot C activata pot prezenta, in proportie de 90%, mutatia FVL.
Multumesc si va voi tine la curent cu detalii.
O saptamana placuta tuturor.

3 sarcini oprite in evolutie: curetaj 8s, av habitual 8s, curetaj 7s, rezist Prot C activata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

salutare,

miki- eu am acasa pregnyl, nu mai stiu cate fiole 8-10. le-am cumparat preventiv anul trecut. daca nu te grabesti eu iti pot da un raspuns maine, cel tarziu miercuri. acum sunt in Bulgaria, inzapezita. daca ajung mai repede de miercuri iti dau un semn.

pupici tuturor !

Mergi la inceput

Sarrah nu ma grabesc, am sa-ti scriu pe PM.

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Miki, eu o sa incerc sa ma duc maine din nou la Bucuresti, la doamna Uscatescu, fiindca doamna Viorica, asistenta, mi-a spus saptamana trecuta sa revin martea asta, pentru rezultate si pentru tratament. Din cate am aflat de la fetele care i-au mai scris, patesc aceeasi chestie- primesc un "fail delivery notice", semn ca nu s-a deblocat casuta de mail inca.
Daca reusesc sa ajung la dansa, va tin la curent.

R

Mergi la inceput

Adraianaady, Ruxandra multumesc.
Ruxandra chiar te rog sa o intrebi pe dr Uscatescu cand putem sa-i scriem mail.
Sarah ti-am scris PM

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Mirelus nu-s din Buc. Ma ajuta si pe mine careva? Trimit banutii, geanta frigorifica mica ... Please!!

Edit: ai luat cu reteta? cutia are 3 fiole, da?

neata
am luat fara reteta
nici eu nu s in buc, nici macar in tara, speram sa ajungem saptamana asa cu puiutii in siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_let spune:

Buna fetelor
Am fost in aceasta dimineata la Coltea pt recoltare; mi-au fost luate 4 eprubete de sange, dintre care 1 am dus-o la Cantacuzino ca sa imi fac acolo anticorpii anticardiolipinici si antibeta 2 glicoproteina, care nu se fac la Coltea. Acum astept rezultatele: de la Coltea pe 15.02 si de la Cantacuziono pe 24.02.2010. Ma rog sa iasa bine, dar in acelasi timp ma rog sa descopar si cauza . Cu credinta in Dumnezeu mergem mai departe.
Va pup .

3 sarcini oprite in evolutie: curetaj 8s, av habitual 8s, curetaj 7s, rezist Prot C activata

Mergi la inceput