Trombofilia o cauza a infertilitatii - 21 -
Raspunsuri - Pagina 8
daria76 spune:
[quote]citat din mesajul lui miki-miki
Daria76 bine ai venit! Imi pare rau pt nereusitele tale, sfatul meu e sa faci mai intai pachetele Profil trombofilie ereditara 2 si Profil sindrom antifosfolipidic, studiaza prima pag , scrie ce contin si cat costa la Synevo. Dupa ce ai anal gata te duci cu ele la hematolog , ori dr Uscatescu de la Fundeni ori dr Avram de la Coltea. Dc faci anal separat te vor costa mult mai mult.
Pe langa ac anal te sfatuiesc sa mai faci 3 anal la Institutul V Babes: anticorpi antiADN, anticorpi antinucleari si imunofenopipare limfocite. La V Babes costa 335 ron ac.
Mentionez ca sunt f imp ac anal, dc ai pb de ac gen bb nu se implanteaza fara un tratam adecvat. Ai luat cortizon la ET?
Multumesc mult pentru raspuns Miki.In afara de femoston 2/10- 3/zi pana la eco, apoi 2/zi si utrogestan 6/zi de la eco, la FET nu am mai luat nimic.Asta m-a deranjat ca nu mi-a facut nici o alta analiza sa vedem daca organismul reactioneaza si am mers inainte ca citez "endo e gros, trilaminar si de aici inainte embrionul este pe cont propriu nu mai depinde de noi"
Multumesc inca o data , le voi face si pe acestea, imi pare rau ca nu le-am facut inaite de primul ET, dar sper ca DD ma va ajuta cu cei 2 pe care ii mai am. Nu cred ca as mai putea sa o iau de la capat cu stimulari, monitorizari, etc, nici financiar nu mi-as mai putea permite ca si pt acesta am facut imprumut la banca.
luck spune:
Fetelor ,
am nevoie de un dr bun , priceput in laparoscopii , pt scoaterea trompei stangi din motiv de hidrosalpinx.
Ma puteti ajuta , va rog , cu o informatie?
Multumesc si o duminica placuta tuturor!
MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita
miki-miki spune:
Luck dr Ion Ionut de al Giulesti, am auzit ca e f bun.
Fetelor ati primit careva raspuns de la d-na dr Uscatescu? Si-a deblocat adresa de mail?
Vreau si eu pregnyl ieftin, stiti vre-o sursa?
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
luck spune:
miki
daca vrei intreb maine la o farmacie de pregnyl.
Ultima data cand am intrebat avea.
MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita
miki-miki spune:
Luck nu te duce prin nameti la farmacia aia ca sigur nu dau decat cate o fiola pe o reteta emisa in clinica pe care scrie data si ora emiterii. Nu au decat pt ei. Mie imi tb multe, minim 10 as vrea acum sa le am in stoc de siguranta.
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
luck spune:
miki ,
eu am luat 2 inainte de incercarea din spetembrie si nu mi-a cerut nimeni reteta.
miki-miki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luck miki , eu am luat 2 inainte de incercarea din spetembrie si nu mi-a cerut nimeni reteta. MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita |
Pai dc reusesti sa-mi faci rost vin cu trenul sa te pupacesc pana te albesc
luck spune:
ma risc !!!
Vin maine cu un raspuns !!
miki-miki spune:
Multumesc!!! Vb pe mail.
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki-miki Luck dr Ion Ionut de al Giulesti, am auzit ca e f bun. Fetelor ati primit careva raspuns de la d-na dr Uscatescu? Si-a deblocat adresa de mail? Vreau si eu pregnyl ieftin, stiti vre-o sursa? Miki Anul asta pun d'un pui. DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen! MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |
eu am luat de la sensiblue de la unirii, 40 lei cutia.