Trombofilia o cauza a infertilitatii - 21 -
Raspunsuri - Pagina 6
kitzy spune:
Ramo imi pare tare rau....am vb ieri cu Andreea si mi-a spus ca azi te chiureteaza. Analizele o sa le fac la Synevo, ma costa 690 lei, azi am fost acolo da nu le-am facut pt ca mi-au spus ca de azi s-au introdus ceva formulare care trebuiesc completate si de dr si abia dupa-aia imi pot face analizele si cum dr mea e plecata saptamana asta din tara, o las pe saptamana viitoare. Rezultatele o sa vina in 10 zile.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
balanta_tm spune:
kitzy, ce formulare trebuie a fi completate la Synevo de catre medic? De catre care medic: de familie, hematolog, ginecolog? Si in ce scop?
Nu-mi zii ca le-a venit ideea sa 'cerem voie' ca sa putem face analize care oricum sunt scumpe...
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
luck spune:
Vin si eu cu rezultatul consultatiei la dr Ionita .
Pentru balariile mele mi-a recomandat aspirina + clexane de 0.4 incepand cu o saptamana inainte de inceperea stimularii sau din prima zi de stimulare , o sa stabilim mai exact si in functie de parerea lui PK.
Mi s-a parut o tipa de treaba.
Mi-a recomandat sa refac fibrinogenul si antitrombina III si sa fac d-dimerii.
Sunt putin suparata pt ca am facut in Tm si un eco 4D si rezultatul a fost hidrosalpinx stang.
Naspa !!!
letzy
nu , nu mi-a iesit pozitiv fact V Leiden , este prima data cand il fac.
miki
balanta
MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita
balanta_tm spune:
luck, multumim de impresii.
Imi pare rau sa aud de hidrosalpinx. La dr Cioata ai facut 4D?
Edit: pt MTHFR ce vitamine ti-a zis sa iei?
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
miki-miki spune:
Luck imi pare rau, scoate repede trompita aia ca sa poti face FIV-ul.
Balanta imi place de tine pt ca esti mereu ca un beculet aprins. Ce planuri mai ai? Ce anal vrei sa mai faci? Pe cele imunologice le-ai facut?
Cat despre Synevo cred ca sub nostru a trimis valuri de paciente si nu mai fac fata. Subiectul trombofilia a implinit 1 an in dec2009, scriam doar cateva fete aici si acum vad multe semnaturi verzi.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
balanta_tm spune:
miki, as fi vrut sa mai fac antigenul PAI, ca sa vad daca mutatia PAI si-a facut de cap la mine, dar, pe de alta parte, ma gandesc ca oricum fac Clexane de 0.6 si sunt 'acoperita'.
Analizele imunologice le-am facut, cu exceptia Imunofenotiparii limfocitare (la Synevo nu se fac markerii ce ma intereaza pe mine si nu merg la Bucuresti special pt analiza asta) si a tipajului HLA-DQ (astea mi s-au parut enorm de scumpe: la Bioclinica ar fi costat cam 1600 lei pt mine si sot).
Daca astia de la Synevo au inceput cu formularele completate de nu stiu ce medici ca sa poti face o analiza de trombofilie, parerea mea e ca isi vor pierde clientii...Dar, ma rog, e treaba lor.
Planuri...incep in curand inhibarea. Mai merg la stomatologie sa imi schimb vreo doua plombe mai vechi, ca in caz ca raman gravi, sa nu mai am grija asta.
kitzy spune:
Balanta de catre tine si medicul ginecolog trebuiesc completate, cum ca trebuie sa-ti dai acordul si tu si dr pt respectivele analize, trebuie sa scrie dr diagnosticul pe care ti l-a dat si cum ca dr isi da acordul ca tu sa-ti faci respectivele analize. Ii o chestie tampita, pierdere de vreme si de maculatura, le poti semna si pe proprie raspundere, dar eu prefer sa-si puna si dr semnatura.
Mi se pare si mie ciudat, nu vad sensul mai ales ca si costa asa de mult pe banii mei, nu ai statului.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
luck spune:
miki
offf .......
Daca ar fii asa usor as scoate-o imediat , numai ca din ce am citi pana acum , si nu prea mult recunosc , scoaterea ei poate atrage o crestere a fsh-ului , un raspuns mai slab la stimulare si un nr mai mi de ovocite , ori la mine un nr mai mic inseamna .... deloc !!!
balanta
i-am spus ca iau complex de b-uri de la Doppel Hertz si acid folic si nu mi-a schimbat tratamentul.
Homocisteina mea este sub limita.
Te intreb si aici , oare tu ziceai ceva de genul ca trompita taiata sau scoasa , nu imi mai amintesc exact , ti-a schimbat valorile hormonalelor?
MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita
adrianaady spune:
Luck eu din cite imi amintesc Balanta se referea la un ovar scos, sau ma rog marea majoritate din el, nicidecum la o trompita. Du-te la un dr bun care cu grija va scoate trompa cu probleme si nu se va atinge de ovarul tau. Daca si asa produci foliculi putintei, daca ramine hiro acolo fivul va avea sanse micute. Cum trompa scoasa macar vor avea un mediu bun, calduros si primitor cind vei face ET.
Mult noroc
luck spune:
adrianaady
iti multumesc din suflet de sustinere , face asa mult pt mine , sunt asa de suparata !!!