Trombofilia o cauza a infertilitatii - 21 -

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Fetelor, a auzit cineva, sau a facut cineva analize la clinica asta? Mi se pare ff ieftin... nu inteleg care-i explicatia... Adica Factor V la 48 de RON? http://www.valcrimedical.ro/Preturi/pe.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu mi-am facut analizele vinerea trecuta,si mi-a cerut.Cam de 2 saptamani e treaba asta.E drept ca cele de acolo(unele) nu prea stiu despre ce formular e vorba,dar mie mi-a zis ca stau probele de sange blocate in Germania si nu le fac analiza fara acest formular,ca asa e mai nou legea la ei,ca sunt analize genetice.Eu zic totusi sa insistati,sa nu ramaneti fara analiza facuta,sau ma rog,sa va intarzie rezultatul.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata

2 sarcini oprite din evolutie la 5 si 7 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgia_c

sal fete dragute

ieri am facut homocisteina ..ieri a fost gata , azi ridicat rezultat ..si e ok .. macar de asta am scapat

asta inseamna ca organismul meu nu e inca afectat intrebare :sa fac o dozare a b-urilor ?

ca si coco va spun ca la synevo nimeni nu mi-a cerut niciun biletel de la medic sau de oriunde altundeva..deci feli poti merge linisitita la synevo

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

eu as face in locul tau dozarea B-urilor.
si mie mi-a iesit homocisteina buna si B-urile ...aiurea
Vitamina B12 337 pg/ml (197-866)
Folati serici > 20 ng/mL (3,1-17,5)
Homocisteina 9,13 #956;mol/l ((5-12)
in paranteza sunt valorile normale ...

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Buna fetelor

Cele care i-ati trimis mail in ultimele zile dr Uscatescu, imi spuneti va rog daca v-a si raspuns?

Mie mi-a raspuns de fiecare data, insa acum...nimic

Doamne, da-le la toti, dar da-mi si mie!!!

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

valentina,nici mie nu mai imi raspunde uscatescu.e iar pauza.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

alla76, exact la asta am gandeam si io sa dozez b-urile
tu unde ai facut analiza , si ce analize ai facut, si cat te-au costat ?

ma uitam la analizele tale si am vazut ca a iesit aiurea doar Folati serici > 20 ng/mL (3,1-17,5)..sau ma uit io aiurea

felicia_
n-am auzit de laboratorul ala , si sincer nici nu m-as baga al unii care habar nu am cum lucreaza analizele

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragelor,
scriu si aici fiindca vad ca se tot intreaba chestia asta.
Testele de trombofilie (ma refer aici mai ales la cele genetice) se mai pot face in Bucuresti la:
- Genetic Lab - www.geneticlab.ro (undeva in Drumul Taberei)
- Laboratoarele UNISYN - www.unisyn.ro, Bd.T.Vladimirescu nr.29, Sect. 5; Tel: 0757 073 718
- Medlife - www.medlife.ro (multiple laboratoare in Bucuresti, nu stiu daca la toate se pot face aceste recoltari, sigur la cel de pe Calea Grivitei)

Din cate stiu aceste laboratoare nu obliga la a avea o trimitere. Si oricum nu neaparat de la ginecolog.

Bafta multa la toate

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Fetelor, imi puteti trimite si mie, va rog, adresa de e-mail a doamnei Uscatescu? Multumesc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgia_c

alla76, exact la asta am gandeam si io sa dozez b-urile
tu unde ai facut analiza , si ce analize ai facut, si cat te-au costat ?

ma uitam la analizele tale si am vazut ca a iesit aiurea doar Folati serici > 20 ng/mL (3,1-17,5)..sau ma uit io aiurea

felicia_
n-am auzit de laboratorul ala , si sincer nici nu m-as baga al unii care habar nu am cum lucreaza analizele

Albert Einstein

doar folatii serici au iesit aiurea... de MTHFR-ul isi spune cuvantul
B12 e 35 lei si folatii serici tot 35. synevo, bioclinica, etc

_

Mergi la inceput

ieri, dupa ce ne-am ratat inseminarea, am fost trimisi la genetician.
ne-a recoltat pt cariotip la amandoi si mie pt PAi (i-am spus care erau deja facute si a zis ca Mutatia factorului XIII (G102T), care inca nu o am facuta nu prea are rost,fiind foarte rar intalnita. la cat ma stiu eu de norocoasa probabil ca o fi buba si pe acolo...dar...
rezultatele peste 3 saptamani. si imi spunea ca la PAI se recomanda clexan fara discutie, pe cand pt MTHFR, fie el si homozigot, nu e 100% necesar clexan. in cazul in care se vede ecografic ceva ce sa dea de gandit, se poate recomanda clexan.
si spunea ca PAI e tare vinovata de pierderile de sarcini la varste mici (dupa cum ati citit deja probabil) dar si de problemele de implantare a oului...

_

Mergi la inceput