Trombofilia o cauza a infertilitatii - 21 -

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Eu una n-o mai inteleg pe dr Uscatescu!
Tie Valentina iti zice ca iti da Clexane iar mie cu atatea mutatii zice mai vedem.Oricum eu nu mai vreau sa risc si am sa-l obtin de la ginecolog daca ea nu vrea.
Nu trebuie sa te ingrijoreze ca ti-a zis ca te trece pe Clexane dinpotriva!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

intr-un tarziu mi-am infrant teama de clexane...offf, mai mult de a mi-l face singura si mai e si problema cu procurarea lui ca medicul de familie e la ca opsnaj si stiu ca nu e prea usor
azi dimineata, dr Uscatescu nici nu a ezitat, a zis clexan, nu ma asteptam nici eu...poate data viitoare se razgandeste, mai stiu si eu?????????????

situatia e bulversanta tare pt mine.....Ruxandrei i-a spus ca e rezervata cu B-urile la PCOS, mie nu.....chiar ma apuc sa sap sa gasesc cumva sa le am

fetelor, eu am sa ii mananc nasucul de tot lui bebe cand vine.....si poate o sa il invat sa imi ridice si statuie

eu nu am scris mult la voi, dar v-am citit mereu si in acelasi timp faceam analize....nu mai suport sa aud ca "excelente analize"

va pupic

Doamne, da-le la toti, dar da-mi si mie!!!

Valentina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violab

Fetelor ma scuzati ca dau buzna. Am si eu o mare rugaminte la voi. Ma pregatesc de FIV2 si ar vrea sa fac si eu analizele de trombofilie sa fiu sigura ca totul e ok. Nu as vrea sa mai fac inca un FIV si dupa sa descopar ca era ceva in neregula. Imi puteti recomanda si mie un laborator unde nu se cere nici un formular completat de doctor. Am inteles ca la Synevo ar cere. Eu vin in tara la sfrisitul lunii si as vrea sa le fac.
Si care ar fi analizele de baza ca sa zic asa? Nu as vrea sa le fac pe cele foarte complicate din moment ce eu nu stiu daca am sau nu trombofilie.

Analizele sunt trecute pe prima pagina"Analize pt sindromul antifosfolipidic+Trombofilie".Toate sunt importante si ar trebui facute mai ales daca ai vreo sarcina pierduta sau antecedente in familie.Poti sa le faci de ex la Medlife,din cate stiu eu ei nu ar cere formular numai ca sunt mai scumpe.Intra pe pagina lor si afla mai multe.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Valentina_D

intr-un tarziu mi-am infrant teama de clexane...offf, mai mult de a mi-l face singura si mai e si problema cu procurarea lui ca medicul de familie e la ca opsnaj si stiu ca nu e prea usor
azi dimineata, dr Uscatescu nici nu a ezitat, a zis clexan, nu ma asteptam nici eu...poate data viitoare se razgandeste, mai stiu si eu?????????????

situatia e bulversanta tare pt mine.....Ruxandrei i-a spus ca e rezervata cu B-urile la PCOS, mie nu.....chiar ma apuc sa sap sa gasesc cumva sa le am

fetelor, eu am sa ii mananc nasucul de tot lui bebe cand vine.....si poate o sa il invat sa imi ridice si statuie

eu nu am scris mult la voi, dar v-am citit mereu si in acelasi timp faceam analize....nu mai suport sa aud ca "excelente analize"

va pupic

Valentina

Si eu Valentina sunt foarte bulversata si inca speriata.La cate mutatii am nu stiu ce sanse am sa duc o sarcina pana la capat desi Dr zice ca se poate.
Eu una m-am dezechilibrat total de la atatea vitamine,m-am ingrasat destul de mult.
Astenter 1la 2zile mi se pare o prostie,eu il iau zilnic acum si dupa ce raman insarcinata.
Cat despre Medyne stiu ca se gaseste in Germania,inca nu am facut rost de el dar sper sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Citat:
citat din mesajul lui violab

Fetelor ma scuzati ca dau buzna. Am si eu o mare rugaminte la voi. Ma pregatesc de FIV2 si ar vrea sa fac si eu analizele de trombofilie sa fiu sigura ca totul e ok. Nu as vrea sa mai fac inca un FIV si dupa sa descopar ca era ceva in neregula. Imi puteti recomanda si mie un laborator unde nu se cere nici un formular completat de doctor. Am inteles ca la Synevo ar cere. Eu vin in tara la sfrisitul lunii si as vrea sa le fac.
Si care ar fi analizele de baza ca sa zic asa? Nu as vrea sa le fac pe cele foarte complicate din moment ce eu nu stiu daca am sau nu trombofilie.

Analizele sunt trecute pe prima pagina"Analize pt sindromul antifosfolipidic+Trombofilie".Toate sunt importante si ar trebui facute mai ales daca ai vreo sarcina pierduta sau antecedente in familie.Poti sa le faci de ex la Medlife,din cate stiu eu ei nu ar cere formular numai ca sunt mai scumpe.Intra pe pagina lor si afla mai multe.

Iti multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor sunteti f multe, v-ati inmultit ca ciupercile dupa ploaie, nu mai stiu care si ce ati intrebat. Va rog faceti-va timp si cititi cap scrise pana acum , sunt multe info.
Cat despre Medyn Forte si Femibion ... incep sa ma intreb dc nu cumva dr Uscatescu ne citeste. Noi am scris aici mereu despre ac vitamine si acum le recomanda.
Deci
-Medyn Forte sunt vitamine in cantit mai mari, contin B6 40 mg, b12 1mg+ acid folic 5mg , la noi in Ro nu se gasesc in cantit ac, B12 dc te uiti pe suplimente nu sunt decat in mcg. Mai e Milgamma dar aia contine si f mult B1 iar asta nu il cere MTHFR.
-Femibion sunt vit prenatale care au si Metafolin, un acid folic natural. In Belgia le spune Omnibionta
-formularul este cerut doar de Synevo pt ca trimit sangele in Germania iar legile de acolo impun asta.
-Uscatescu stab dc va da clexan ori ba nu numai in fct de anal care le faceti la Fundeni, va da un grad de trombofilie in fct si de ce ii spuneti voi, de ex: sarcini pierdute, ca tata a facut AVC, ca mama are varice.... Deci cand plecati la Fundeni sa aveti un biletel pe care scrieti tot istoricul+ ce tratam faceti in clipa aia si puneti-l la un dosar.

Feli am sa modific pe prima pag, uff 321 ron, si tb sa o repet

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Valentina,
Si mie mi-a zis doamna doctor ca discutam de Medyn forte cand o sa raman insarcinata...
Istoria a fost asa: am cautat-o la inceputul lui februarie si era plecata; n-am gasit-o decat pe doamna Viorica, asistenta, care mi-a recoltat sange dupa ce mi-a oprit toate analizele, si mi-a spus ca , din punctul dumneaei de vedere o sa am nevoie de Medyn forte, care se gaseste in Germania, sau de Femibion, care , spunea dansa, s-ar gasi mai usor. Saptamana urmatoare, cand am revenit dupa rezultate si dupa tratament, doamna Uscatescu mi-a prescris acidul folic, vitamina E, omega 3 si aspenterul fara sa mai pomeneasca nimic de cele doua medicamente. Am intrebat-o dacaa imi trebuie si ele si mi-a raspuns: "Vorbim cand o sa fiti insarcinata. Deocamdata tiroidita si sindromul pe care-l aveti ne obliga sa stam cuminti.Dar atunci mai vedem. Daca puteti, faceti-va rost de ele, dar deocamdata nu le luam din cauza celorlalte doua belele".
Comanda se poate face pe www.medice.de, iar un flacon/cutie costa aproximativ 60 de Euro ( nu stiu cat sunt taxele postale). Problema este ca valoarea minima a comenzii trebuie sa fie de 25o de Euro...
Daca mai gasesc vreo varianta sau vreo solutie, o sa scriu imediat.

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

fetelor, eu tot incerc sa scriu si nu reusesc
forumul merge greu
inca sunt debusolata

Ruxandra, o sa ii scriu doctoritei si intreb de PCOS, sper sa raspundA
Miki, multumim pentru tot, sa iti dea Dumnezeu bebele dorit!!!

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Buna dimineata,

eu am fost azi la Synevo sa fac factorul v leiden si gena mthfr si nu mi-au cerut nimic, nici un formular de la medic.
am semnat un formular ca sunt e acord cu analiza genetica si un altul sa imi trimita rezultatele pe e-mail.
pt Mthfr se trimite in Germania, 270 ron , rezultatul pe 09.03
Factorul V leiden, 200 ron, rezultat pe 04.03.
Asistente super ok, conditii la fel.

http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

sal fete dragute

ieri am facut homocisteina ..ieri a fost gata , azi ridicat rezultat ..si e ok .. macar de asta am scapat

asta inseamna ca organismul meu nu e inca afectat intrebare :sa fac o dozare a b-urilor ?

ca si coco va spun ca la synevo nimeni nu mi-a cerut niciun biletel de la medic sau de oriunde altundeva..deci feli poti merge linisitita la synevo

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput