Trombofilia o cauza a infertilitatii - 21 -

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Luck draga
banuiesc ca o laparo in cadrul bilantului de FIV, nu? (ca exista si alte tipuri de operatii laparo). Dar nu zici si nu vad in ce oras esti? Eu sunt in Bucuresti, deci mare lucru in rest nu stiu, iar propria mea laparo am facut-o in strainatate... Dar pot sa aflu.

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

pisucmic
multumesc frumos.
Sunt din Sibiu , am facut aici o laparo in 2006 la care am inteles ca trompele si ovarele mele au fost intre aderente ca urmare a unei operatii de apendice facuta cu mult timp in urma.
Asa ca am inteles ca s-au curatat aderentele si probabil odata cu ele si o parte din rezerva mea ovariana(pt ca raspund slab la tratam de stimulare) , scopul a fost cel bun bineinteles.
Presupun ca in urma acestei laparo m-am pricopsit cu un hidrosalpinx pe trompa stanga , nu foarte mare,pe care la vazut Kovacs acum dupa 3 fivuri si mi-a recomandat scoaterea trompei.
Teama mea este sa nu se atinga ovarul in timpul acestei laparo si sa raman fara bruma de rezerva ovariana pe care o mai am.

MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita

Mergi la inceput

Luck draga
Stiu si eu - am auzit ca la Sp Militar sunt foarte tari ginecologi, dar uite nu vreau sa zic o prostie, mai ales ca ai trecut deja prin laparo si ai avut aceasta problema. Tot citesc pe aici de laparo la dr Tutunaru (Sp.Elias si Clinica Genesys), poate fete care au facut la el stiu?
Oricum, rezerva ovariana prin FSV (si evetual inhibina) se verifica; raspunsul la stimulare poate depinde si de intensitatea stimularii.
Bafta multa

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Luck draga
Stiu si eu - am auzit ca la Sp Militar sunt foarte tari ginecologi, dar uite nu vreau sa zic o prostie, mai ales ca ai trecut deja prin laparo si ai avut aceasta problema. Tot citesc pe aici de laparo la dr Tutunaru (Sp.Elias si Clinica Genesys), poate fete care au facut la el stiu?
Oricum, rezerva ovariana prin FSV (si evetual inhibina) se verifica; raspunsul la stimulare poate depinde si de intensitatea stimularii.
Bafta multa

Pisuc Mic

neata

tutu nu mai face in spital laparo, o face in clinica si costa 1500 lei, dar aveti grija, repetatii de o mie de ori pt ce faceti laparo, ca am inteles ca, cam incurca borcanele.

luck bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

pisucmic
mirela
tocmai de asta am o strangere de inima sa merg la el , cum adica sa-i repet de o mie de ori ce vreau ...

MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Luck eu am auzit ca dr Ion Ionut ca e f bun.

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Mirela nu cred ca mai au , m-am uitat pe site-ul Sensiblue si nu apare nici o farmacie din Buc. Doar Suceava si Ploiesti. Am sunat la farmacia din Suceava si mi-au spus ca l-a oprit un client iar cea din Ploiesti nu are progr dumi, sun maine sa vad dc mai au. Merci de info

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

am luat eu ...penultima cutie din toata tara. de la arad de pe revolutiei. si la brasov 2 mai aveau...pana mi-am trimis omul...pauza. s-a golit tot. si la helpnet am patit la fel.

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_let spune:

Buna la toata lumea. Ce ziceti de vremea de afara?
Tocmai am ajuns de la Coltea de unde am ridicat analizele de care va ziceam zilele trecute. Nici nu stiu daca sa ma bucur, pt ca au iesit toate f bune, in limitele normale adica. Dna dr Avram mi-a explicat f bine totul, concluzionand ca rez acestor analize exclude orice anomalie a Factorului V Leyden, de care eram suspecta avand rezist la prot C activata(asa iesise la fundeni). La Coltea, aceasta anal de rezist la prot C activata, este un test mai de finete si se numeste APCR V; si spun de finete deoarece mi-a spus dna dr ca nu este infl de sarcina sau alti factori si, prin urmare, si acest test a iesit ok.
Mai am de luat rez de la cantacuzino, dar daca si acelea vor fi bune, atunci se exclude suspiciunea de sindr antifosfolipidic si de trombofilie dobandita. Drept urmare nu mai fac decat 3 analize: Fact II si MTHFR cele 2 mutatii. Si atat. Nu mai stiu ce altceva sa mai investighez.
Cam atat despre mine....Va pup

3 sarcini oprite in evolutie: curetaj 8s, av habitual 8s, curetaj 7s, rezist Prot C activata

Mergi la inceput

Bravo Mihaela!
Pai atunci iti poti scoate de la semnatura rezist Prot C activata!
Ce rezultate mai vin de la Cantacuzino?
Si aminteste-mi, homocisteina plasmatica ai facut-o? Oricum, fa-ti mutatiile.
Intr-adevar, testul de la Coltea e mai performant decat cel de la Fundeni ptr APCR (rezist Prot C activata). Iar testele acestea ideal nu se fac in timpul sarcinii (cu exceptia celor genetice care nu sunt influentate de nimica!).
Multa multa bafta in conitnuare

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Sunt si eu o viitoare mamica cu Trombofilie si vreau sa ma alatur si eu acestui grup. Am 26 de ani, sunt la prima sarcina. Am gena MTHFR -Mutatia A1298C Genotip Homozigot descoperit in sarcina. Sunt supravegheata de dna dr. Heim Manuela Satu Mare. Tratament: Clexane 0.4 1 buc/zi, ThromboAss 100 mg 1 buc/zi. Sunt insarcinata si DPN 17.07.2010. Se pare ca fetita.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Prima sarcina Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Mergi la inceput