Trombofilia o cauza a infertilitatii - 21 -
Raspunsuri - Pagina 14
luck spune:
balanta 
de prolactina .... uitai !!!!
Dar ea ar trebui sa fie in jur de 20-22 la un interval max de 30 , cel putin asa a fost pana acum.
mami vreau
multa , multa bafta draga mea , da , eu zic ca poti incepe sa iei B-urile.
Daca o intrebi pe miki
care e experta in astfel de probleme , sunt sigura ca iti poate recomanda un tratament adecvat.
miki 

ufff .... ratai faza cu albitul , nu facui rost de pregnyl , tare rau imi pareeeeee ...
Tu stii cat sunt de deosebita
,uite acum tb sa fac si laparo.......asta imi mai lipsea...
,e vorba draga mea , presupun , de cele 3 faze :foliculara, luteala si ovulatie nu?
MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita
pisucmic spune:
Georgia_c draga
Se zice ca o valoare normala a homocis poate fi "fals scazuta" datorita dietei sarace in substante din al caror metabolism provine. De aceea fortand un pic cu proteine (carne ca sa simplific, dar si altele) poti descoperi o valoare crescuta, in timp ce la cineva cu metabolism normal, nici dupa dieta asta nu se intampla nimic rau cu homocys. Sper ca-s cat de cat clara, cam obosita dupa policlinica...
Miki draga,
n-ai ghicit, cred ca am mai spus ca nu sunt hematolog. De fapt de povestea asta cu trombofiliile se ocupa mai multa lume in medicina decat hematologii...
As mai avea comentarii dar sunt cam rupta. Dar nu rezist:
- Euthyroxul si aspirina pot fi luate deodata; sa fim seriosi, ele nu se afecteaza in stomac; iar eficienta lor dureaza 24 ore, deci si daca le iei la 12 ore distanta tot sunt acolo, nu? Dar ma rog, pana la urma oricum dam aspenter dupa masa principala din zi si euthyrox dimineata
- cu anticoagularea la fel: daca e anticoag orala si dai si euthyrox, atunci pur si simplu ajustezi doza de anticag la un INR eficient; daca e injectabil (Clexane) poti verifica activitatea antiXa. etc. Deci nu inseamna ca asocierea este interzisa, ci doar ca necesita un pic mai multa prudenta.
- tiroidita merge bine mana in mana cu sdr antifosfolipidic dintre trombofilii; fiindca au componenta autoimuna ambele.
Bafta si pupaturi la toate
Pisuc Mic
kitzy spune:
Ramo unde mergi, la Synevo? Si eu am fost marti si le-am facut, mi-a zis ca sunt gata pe 3 martie. Vezi ca o sa-ti dea forumular de completat si trebuie sa completeze si medicul tau ginecolog, am intrebat care-i faza si mi-au spus ca au contract cu Germania si e lege de la ei 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
sunshine4ever spune:
Ramo, Kitzy interesant chestia sta la synevo, eu inaintea vaostra cu doua saptamani mi-am facut profilul de trombofilie , recoltat la punctul de recoltare din manastur si nu mi-au zis nimica. Azi m-am dus pt homicisteina, tot la punctul de recoltare manastur si am intrebat si se uitau al mine mirate ca nu au auzit de asa ceva. Dar nu mi-au putu face recoltarea acolo ca trebuie centrifugat sangele pt homicisteina imediat si m-au trimis la centru adica in incinta Sp. Oncologic si am intrebat de chichi si acolo , unde spre surprinderea mea mi-au raspuns afirmativ, adica trebuie formularul lor completat de medic, adica importnat este sa fie orisice parafa ca cei din germania sa vada ca rezultatul va fi interpretat ca la ei nu e voie sa nu fie analzia neinterpretata. Nasol dar asta e. 
in asteptarea unui ingeras
mihaela_let spune:
Hello
Stie cineva daca, la o eco transvaginala, se pot vedea eventualele sinechii uterine? Din cate am citit, sinechia uterina reprezinta alipirea peretilor uterului, in absenta mucoasei uterine. Din moment ce se vizualizeaza la eco endometru chiar gros, atunci nu cred ca poate fi vorba de vreo sinechie, nu?
Voi ce parere aveti?
3 sarcini oprite in evolutie: curetaj 8s, av habitual 8s, curetaj 7s, rezist Prot C activata
mami_vreau spune:
eu am recoltat la synevo ploiesti si profile si homocisteina si nu mi-au cerut nimic, nici o hartie!
mihaela la mine s-a vazut "ceva" la eco dar nu si-au putut da seama daca este sinechie, poli[ sau altceva! la histeroscopie s-a vazut clar ce era (o sinechie mica).
luck multumesc! 
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mihaela_let spune:
Multumesc Laura
. Banuiesc ca, daca la eco e totul ok, nu sunt suspiciuni.![]()
3 sarcini oprite in evolutie: curetaj 8s, av habitual 8s, curetaj 7s, rezist Prot C activata
mami_vreau spune:
probabil ca da... la mine au fost suspiciuni inca de la eco... poate exista si cazuri in care nu au fost suspiciuni la eco dar s-au gasit sinechii la histeroscopie, nu stiu! poate mai primesti pareri! 
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
luck spune:
pisucmic 
multumesc pt ultimele precizari , imi sunt tare de folos.
Eu am tiroidita si nu am sdr antifosfolipidic.
Crezi ca la Hashimoto sunt interzise vitaminele , ma refer in special la B-uri?
MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita
luck spune:
pisucmic
am nevoie de un dr care sa-mi faca o laparoscopie.
Crezi ca ma poti ajuta cu o recomandare?
Multumesc !