Trombofilia o cauza a infertilitatii - 21 -

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

balanta normal ca poti sa zici! atat tu cat si celelalte fete!
eu chiar nu stiu daca se fereste sau nu, habar nu am ce ar trebui de fapt sa iau si ce nu! am facut aceste analize de capul meu sau mai bine zis dupa ce am vazut prima pagina de aici! nu am sarcini pierdute! de fapt nu am ramas niciodata deoarece am trompele infundate si mai nou si un amh f mic! asa ca nici un medic nu a considerat necesar sa imi recomande aceste analize fara sarcini pierdute la activ!
problema e nici clexane nu pot lua de capul meu! nu mi se pare normal! offff... o sa fac homocitesina si pe urma neaparat trebuie sa mai imi dati sfaturi!
inca ceva! poate ca aspenter intentioneaza sa imi dea dupa ET sau dupa punctie! pentru ca am mai auzit de aceasta practica!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

georgia nici eu nu sunt fan carne! dar parca nici nu sunt de acord sa imi schimb stilul de viata inainte de analiza! e ca si cum mi-as fura caciula singura!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

balanta ...cum ziceai---- mi-au scris sa incep tratament cu 25 mcg L-thyroxin (am inteles ca are aceeasi substanta activa ca si Euthyrox, dar ca are reactii adverse un pic mai blande) ..exact la asta ma gandesc eu si cu clexane asta
oricum exista o varinta si indiferent cum ii zice trebuie sa profitam de ea.. doar atat mi-e teama

pe de o parte sa iau un tratament cu aspenter si fereasca DD sa pierd sarcina ca nu e doza potrivita

sau

sa iau un tratament cu clexane si sa fie necesar "doar" aspenter

eu n-am incepu fiv-ul si daca mai despic firul mult in 4 nici nu-l mai incep..glumesc ..sunt cel mai aproape de el in momentul asta

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

offff... georgia cat de bine iti inteleg framantarile!
dupa ce ca am atatea bube si nu reusesc sa raman insarcinata, daca imi reuseste fiv-ul si pierd sarcina apai chiar ca ma dau cu capul de toti peretii!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Am impreisa ca L-tiroxina e un aminoacid precursor al Tiroxinei, ceva mai soft.
Georgic doza mica de heparina+ aspirina face bine la toate pb imunologice iar eu te stiu pe tine cu ac pb. Deci heparina musai!!!

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Buna, fetelor!
Astazi am gasit-o pe doamna Uscatescu; a fost una dintre zilele mele norocoase si am plecat de la spital tare increzatoare. Mi-a spus ca sunt "un caz complicat", din cauza combinatiei dintre cele doua boli autoimune ( tiroidita si cele doua mutatii C677T si A1298 C - genotip heterozigot), dar ca exista sanse si ca cel mai bun lucru e ca reusesc sa raman insarcinata pe cale oarecum naturala ( de "oarecum"-ul asta e "vinovat " Metforminul, fara de care nu as ovula, din cauza PCOS). Mi-a prescris Acid folic, Aspenter, Vitamina E si Omega 3 si mi-a spus sa am mare grija cu incompatibilitatea dintre Aspenter si Euthyrox, asa incat trebuie pastrat un interval cam de 12 ore intre administrarile lor. M-a mai chemat la control peste 6 saptamani.
Miki, am intrebat-o de casuta de mail si mi-a spus ca se lupta sa citeasca toate mesajele ( are sute), e restanta din cauza ca a fost plecata si nu a avut timp, nu vrea sa stearga nimic fiindca e convinsa ca totul e important si ca in curand vom putea comunica din nou cu dumneaei.
Ati avut dreptate- e un om extraordinar, ca si toate asistentele care o inconjoara si care au rabdare multa, multa, cu fiecare pacient.
Va pup si ma rog pentru noi toate.
A! Era sa uit. Am intrebat-o pe doamna Viorica (una dintre asistente, cu care am reusit sa stau mai mult de vorba) ce ma sfatuieste in legatura cu postul ( i-am spus ca am citit ca la pacientele cu problema asta e indicat un aport semnificativ de proteine). Mi-a raspuns ca, fireste, e cazul sa vorbesc cu preotul la care merg de regula, dar, din punctul dumneaei de vedere , n-ar fi indicat un post prea aspru ( adica o dezlegare la lapte, branza, oua si peste ar fi de dorit). Am tinut sa scriu si amanuntul asta fiindca se apropie postul Pastelui si , probabil, sunt multe fete care s-au gandit la situatia asta.

R

Mergi la inceput

miki-miki saritoare ce intotdeauna .. fata draga tot la tine apelez sa ma lamuresti si pe mine de ce inainte de omocisteina e indicat sa mancam mai multa carnita decat de obicei ; am scris si in urma um post in care ce am citit pana acum ( nu mult recunosc) nu am gasit indicatia asta , ba mai mult am gasit un post pe sfatul medicului care spune ca inainte de analiza homicisteinei, pacientul nu va manca cu 10-12 ore inainte ..pls help , chiar nu stiu cum sa procedez , si vreau cat mai repede sa fac si analiza asta

Ruxandradati-a explicat dna dr in ce consta aceasta incompatibilitate dintre aspenter si eutyrox.. ma intreb , daca iei aspenter mai devreme de 12 ore diminueaza efectul eutyrox ..sau??(si eu am haschimoto si iau eutyrox si am si MTHFR heterozigot )

Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Georgic iti rasp si eu repede ca-s pe picior de plecare. Cred ca d-na dr vrea sa provocam organismul, vrea sa vada dc homocisteina iese buna sub multe proteine. Homocisteina poate fi buna acum si sub efectul hormonilor din sarcina sa creasca. Cred exista o asemanare intre efectul proteinelor si al hormonilor sarcinii ... nu stiu ... cred..... .
Poate vine PisucMic sa ne lamureasca ca ea e hematoloaga cu acte adevarate.
Ruxandra multumim!

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Buna dimineata fetelor!
Am si eu o rugaminte la voi pt ce e prednisonul?
Am vazut mai multe tratamente recomandate dupa punctie, la clinici diferite, printre care e si prednisonul.
Eu desi am ANA pozitivi cu un titer destul de mare 1:320 si mutatia protrombinica heterozigota, medicul imi da tratament cu crinone si clexane 0,4. Imi este teama sa nu fie suficient tratamentul si acest al 2 fiv sa nu aiba un rezultat negativ.
Astazi am ET .

Va multumesc .

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit

Mergi la inceput

miki-miki, sa speram ca ne lamureste mai mult pisuc

Albert Einstein

Mergi la inceput