Trombofilia o cauza a infertilitatii - 21 -
Raspunsuri - Pagina 12
mihaela_let spune:
Fetelor, stiti atat de multe lucruri legate de aceste pb de hipercoagulabilitate!!! Citesc si mai invat cate ceva nou!!!.
Georgia, zici ca dna dr Avram nu recomanda Clexane? Oare de ce? Mie imi e si frica sa nu iau dupa atatea pierderi de sarcina; tare imi e ca Aspenterul, pe care il iau L, Mi, V inca din vara lui 2008 sa nu fie insuficient. Din cate am mai citit, unele fete spun ca dna dr Avram este medic de laborator si ca nu prescrie schema de tratament. Voi ce stiti? Sa merg si la dna dr Uscatescu cu rez analizelor, intrucat stiu ca dansa chiar m-a sfatuit ca, inainte sa raman insarcinata(eu raman natural) sa trec pe la dansa sa imi prescrie o schema; nu m-am dus, ci am mers la Coltea, la trimiterea data de dr gineco de la Filantropia, care deasemenea zicea ceva de genul ca poate ar trebui heparina, dar ca nu prefera injectiile. Ce sa fac??? Un sfat pls!
3 sarcini oprite in evolutie: curetaj 8s, av habitual 8s, curetaj 7s, rezist Prot C activata
danny1 spune:
mihaela,pe schema de tratament uscatescu nu mi-a scris clexane.a zis ca mai vedem noi.si vezi cum au facut creata si mcrissa,au zis ca ginecologul le-a dat.cred ca nici uscatescu nu sare pe clexane.om vedea.adevarul e ca eu am luat la sarcina de 6 sapt aspenter zilnic si a fost degeaba.dupa experienta asta,eu zic ca fara clexane n-o scot la capat.si nici nu am chef sa risc.am 35 de ani,fata mare de scoala,bate ceasul biologic.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
mihaela_let spune:
Multumesc Danny, sa vad ce imi iese acum la analize si apoi decid, cred ca am s-o abordez si pe dna dr Uscatescu, asa, ca sa fiu eu mai sigura.
3 sarcini oprite in evolutie: curetaj 8s, av habitual 8s, curetaj 7s, rezist Prot C activata
Ruxandrada spune:
Georgia, doamna dr. mi-a spus ca, in mod normal, pacientii cu tiroidita autoimuna nu prea ar trebui sa ia anticoagulante, fiindca acestea si medicamentele necesare tiroiditelor autoimune isi diminueaza reciproc efectele si efecienta.
Mie mi-a spus sa iau Euthyrox-ul dimineata, pe nemancate ( asa cum il luam de obicei) si Aspenterul seara, de preferat la 12 ore dupa , din doua in doua zile.
Sper sa functioneze schema .
R
letzy81 spune:
Vai eu simt ca tampesc!M-am cantarit si am luat aproape 4kg de cand iau vitaminele,adica de o luna si jumatate.
Am ajuns la 63 de kg la 1.60,deja sunt supraponderala!!!!
Voi ati patit asa ceva?
Eu am tot vrut sa merg la nutritionist dar ginecologul m-a sfatuit sa nu ma apuc de cure drastice.
Si sunt tot in cumpana daca sa-mi fac analize si pt Pai.Eu ma gandesc ca la cate mutatii am ar trebui sa ma treaca pe Clexane imediat ce raman insarcinata si in felul asta consider ca as fi protejata.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
sarrah spune:
salutare dragutelor,
georgia- si pe aici ne intalnim...eu, inainte de a recolta pt homocisteina am sunat la synevo si mi au zis sa nu mananc dimineata.
saptamana viitoare merg si eu la dr uscatescu cu rez analizelor...in mod normal ar trebui sa incep inhibarea pt ET pe 21. astept parea dnei dr. in functie de asta voi hotari daca fac sau nu ET luna asta.
mai face cineva ET fara a lua nici un fel de tratament?
pupici tuturor !
georgia_c spune:
off sarrah , din pacate da .. uite-ne si pe aici
mihaela_let, asa mi-a repetat si mie dr avram , chiar de cateva ori ..ca e medic de laborator si daca medicul gineco recomanda clexane , discutam , dar ca ea a citit studii pro si cotra; eu va spun ce a zis dansa , insa clar daca e necesar clexane , eu nu voi ezita sa-l fac..pt binele meu si al copilului(sa sperem ca voi ramane si eu gravi pana la urma )
Ruxandrada,mikidus...sa vedem pana la urma cum decid cu alimentatia (si eu am citit pe site-ul synevo exact ce zice sarah , parca acolo scrie ca nu se manaca cu 12 ore inainte de homocisteina )
si inca o intrebare .. ai citi pe vreundeva ca homocisteina are vreo legatura , chiar si departata cu colesterolul marit?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot
sarrah spune:
offf, georgia...nu stiu de homocisteina dar stiu sigur ca stresul are o mare legatura cu colesterolul marit...pt ca si eu il am !
sarrah spune:
miki- am 8 fiole de pregnyl...din pacate expira in mai 2010. sunt tinute la frigider.daca te ajuta ti le dau cu mare drag !
miki-miki spune:
Sarrah le vreau, ti-am scris si 2 PM dar cred ca nu le-ai primit. Da-mi adresa ta de mail pe PM .
Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin