Locul fetelor Nou-Venite (63)
Raspunsuri - Pagina 4
aleesicoo spune:
e bine ca acum stiu
coincidenta a fost ca mama mea cat a fost tot auzea in stg si in dreapta numele de alexandra sau alexandru si a zis k indiferent ce voi fi fata sau baiat asa imi va pune numele, si dzeu a facut ca sa vin pe lume pe 30 aug
asa creste bebicu
ale cu Karina Florentina in 22 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
aleesicoo spune:
nikema bucur ca esti acasica
sper ca si bebe este bine si sa iti ajute dzeu sa poti duce sarcina pana intr-un punct in care sa nu fiti afectati nici tu nici bebelu, ca din cate am inteles de la tine nu o sa il poti tine pana la 9 luni nu?
asa creste bebicu
ale cu Karina Florentina in 22 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
trutzi spune:
Sunt sigura ca vor gasi o solutie.
De ce nu intrii in concediu, poate daca te odihnesti o sa te simti mai bine.
Citat: |
citat din mesajul lui nike974 am revenit.am fost in spital.tensiunea e intre 7 si 9. am primit avizul psihiatric.am IQ citez" de nivel exceptional" si cica mi-ama sumat constient toate riscurile. am tot stat pe perfuzii.se cauta solutii. |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
nike974 spune:
am 21 de zile de concediu.seful zicea sa vin la job,dar, culmea tupeului, imi va taia din salariu.
nu stiu.
sa vad.incerc sa mamanc.
bebele e super tare.
Andreea82 spune:
Nike, bine ai venit acasaaaa
Curaj si sanatate multa iti dorim, ai grija de tine.
pff, ce tupeu pe al tau sef!! poate sa faca asa ceva? e legal?
Lia73 spune:
buna seara feteleeee
vio vine soarele si pe str ta o sa vezi
nike ai trecut peste f multe in viata din cate ai pov, sarcina o vei duce super usor
andreea 9 mm maricel
pup toate fetele cucuieteeeeeeeeeeeeeeeeeeee
+14 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
trutzi spune:
citat din mesajul lui Lia73 buna seara feteleeee vio vine soarele si pe str ta o sa vezi nike ai trecut peste f multe in viata din cate ai pov, sarcina o vei duce super usor andreea 9 mm maricel pup toate fetele cucuieteeeeeeeeeeeeeeeeeeee +14 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici paunita |
Lia73 spune:
(2 voturi) Subiect evaluat de tine la: *****
+14 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
trutzi spune:
Doar noi doua am votat
citat din mesajul lui Lia73 (2 voturi) Subiect evaluat de tine la: ***** +14 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici paunita |
mvb spune:
Fetelor intru si eu sa va salut de seara...eu bucataresc, pt ca maine e sarbatoare si vreau maine cand vin de la munca sa am papica
Nike ma bucur ca esti bine.....curaj
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!