Locul fetelor Nou-Venite (63)
Raspunsuri - Pagina 3
aleesicoo spune:
vio , capul sus iubita si nu uita ca dzeu are pus bine pt fiecare cate un mic ingerasuite si o
Citat: |
citat din mesajul lui violab Fetelor va trimit multi Sa nu ma certati ca nu am ami intrat de la veste nefasta, dar intelegeti voi. Mi-am lins ranile si acum sunt din nou pe baricade. |
asa creste bebicu
ale cu Karina Florentina in 22 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
trutzi spune:
Cum sa nu stie de Sf. Alexandru.
Eu am o verisoara Alexandra care e nascuta pe 24 aprilie la cateva zile dupa Sf. Mucenita Alexandra imparateasa (21 aprilie), o prietena buna Alexandra, mi se pare un nume fffff frumos
citat din mesajul lui aleesicoo tetrutzi multumesc pai si florian vine de la florii...deci tot o sarbatoare...uite numele meu alexandra nu stiu multi ca exista si sf.alexandru pe 30 aug.exact cand m am si nascut ce fata se mai testeaza luna asta? asa creste bebicu ale cu Karina Florentina in 22 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
aleesicoo spune:
trutzi, eu am intalnit persoane care nu stiau de acest sfant
asa creste bebicu
trutzi spune:
Astia merita bataie televizata
citat din mesajul lui aleesicoo trutzi, eu am intalnit persoane care nu stiau de acest sfant asa creste bebicu ale cu Karina Florentina in 22 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
aleesicoo spune:
asta e trutzi
spre exemplu unii nu stiu de sf.eugeniacare este pe 24 dec
asa creste bebicu
trutzi spune:
24 dec
27 dec Sf. Stefan
citat din mesajul lui aleesicoo asta e trutzi spre exemplu unii nu stiu de sf.eugeniacare este pe 24 dec asa creste bebicu ale cu Karina Florentina in 22 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
trutzi spune:
De Sf. Mucenita Alexandra imparateasa de pe 21 aprilie stiai?
aleesicoo spune:
m-am corectat am scris 24 dec.
sa imi fie rusine dar nu stiam si de 21 aprilie
asa creste bebicu
trutzi spune:
Nici prietena mea nu stia. S-a bucurat tare mult cand i-am zis
Mai ai inca o zi in care o sa petreci
citat din mesajul lui aleesicoo m-am corectat am scris 24 dec. sa imi fie rusine dar nu stiam si de 21 aprilie asa creste bebicu ale cu Karina Florentina in 22 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
nike974 spune:
am revenit.am fost in spital.tensiunea e intre 7 si 9.
am primit avizul psihiatric.am IQ citez" de nivel exceptional" si cica mi-ama sumat constient toate riscurile.
am tot stat pe perfuzii.se cauta solutii.