LMA!!! Cavaleri si zane de iulie-august 2005 *4*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Anca arati super. Cum ai reusit sa slabesti?

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

SA O AJUTAM PE LOREDANA http://www.e-abc.ro/loredana/

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

super perlele, Crina.
mersic de complimente, Crina, Laura, Luminita.
noi ne pregatim de mers la mare, la Cta- pe 22iun. o sa las fata 2 luni in Ro. mi se rupe sufletul, ca nu am stat despartita de ea decat cateva zile. nici nu i-am luat bilet inapoi pt ca nu stiu daca o sa stea fara mine. daca plange ma duc si mi-o aduc inapoi. insa cred ca mai mult o sa plang eu. o sa fie si cu sora mea,cu bunicile/bunicii, cu copii. la plaja zi de zi.
mai e un lucru f imp. noi in fiecare vacanta am mers in formatie intreaga. acum sotul nu vine. i-am spus ca nu vine. a cam mieunat. am incercat sa ii spunem ca mergem la plaja: eu, ea, bunica, sora mea, etc. si ea tot zice ca si tati nici eu nu m-as fi dus. avem de zugravit jos: hol&scari&sus, living, bucatarie& baia de jos. insa sotul a zis ca mi-ar face f bine sa merg sa ma relaxez. si face atata treaba el singur.
asa ca mai am diverse bits& pieces de luat. plus cadou de Fathers day de la Oani pt tati.
am slabit intr-un an. mi-am cumparat banda de alergat, am mancat sanatos. nu m-am privat de dulciuri, slabiciunea mea. dar am mancat muult mai rar si mai putine. am facut sport si inca fac.
va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Deci totusi sportul e marele secret. Mda, eu ma chinui cu diete, dar sunt o puturoasa, tare greu ma urnesc sa fac ceva miscare.
Sa aveti vacanta placuta si spor la toate activitatile pe care vi le-ati propus in vara asta! Si noua ne e tare greu in perioada vacantelor cand mai stau puiii la bunici. Dar adevarul e ca si noua, adultilor, ne prinde tare bine o perioada, cat de scurta, singurei. Iar ei se bucura f. tare de statul la bunnici. am fost in urma cu 2 saptamani la ei mei in we si nu se dadeau dusi acasa. Imi ziceau sa plec eu la servici, ca ei stau cu bunicii, ca au treaba acolo.

Ieri au avut copiii serbarea la gradinita. Au jucat o piesa de teatru in versuri, adaptare dupa 'capra cu trei iezi'.

A fost superb, copiii au fost dulci foc toti, si=au stiut toti rolurile, nimeni nu a plans, au dansat. A iesti super, super! Singurele lacrimi au fost ale mele de emotie si mandrie. Bianca a stat cuminte pe scena (spre deosebire de celelalte serbari cand plangea si statea agata numai de noi), si-a spus perfect rolul, tare si cu intonatie, apoi ... a taiat-o in sala la noi. Mai urma un dans cu toti copiii, l-a lasat pe Rares fara partenera si a stat cu noi pe motiv ca ii e cald, a trasnpirat si nu mai vrea. Au facut in sala de festivitati si desi am fost putini parinti (doar cei de la grupa lor si fara suita de bunici, vecini etc) tot a fost foarte cald. Dar a fost fara imbulzeala, calm si frumos.

Din pacate, am facut niste poze f, proaste. Trebuie sa caut altele mai calitative si sa imi cumpar aparat nou.

Maine plecam spre Bucuresti, apoi duminica noapte spre Grecia. Abia astept!!!

Va pup pe toate!

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

In sfarsit reusii si eu sa intru pe aici. E noapte, ni pot sa dorm,habar nu am dece, poate din cauza emotiilor ce le-am avut azi ? Pentru ca azi am avut serbare, mi=am vazut copilul cocotat pe scena imbracat in costum de fluturas alb (ei poftim lulu tot fluturas si noi buna coincidenta). Am si bazait la sfarsit ca de asa sunt eu, mai plangacioasa de fel. David a spus poezia perfect, cu intonatie si gesticuland din manute cum l-am invatat eu. Si acum rememorez totul parca as vrea sa stea timpul in loc. Ma retrag acum caci simt cum vine "mos ene pe la gene" . O sa revin cu un nou album cu poze din excursie si cu iubitul meu fluturas alb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Ziua buna la toate mamicile !

Bravas la toate pt. serbarile frumoase si va doresc s-aveti vacante/concedii/sejururi superplacute, relaxante, fara probleme sau alte cele, pline de bucurii si cu amintiri frumoase ! O zi buna si o saptamana usoara va doresc ! & &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

distractie placuta, Laura!
noi nu cred ca prindem party de sfarsit de an, ei termina pe 24 si noi plecam in RO pe 22. well, nu am ce face.
ma bucur ca ati avut serbari frumo, sunt f emotionante pt mamici.
si eu am plans anul trecut cand a inceput scoala, Junior Infants, cu uniforma si toate alea- cand a sunat clopotelul si au intrat in clasa
Oani a avut azi Sports Day( in onoarea Camp. Mondial de Fotbal): s-au jucat, intrecut la alergat pe afara. astia mici ( Junior& Senior Infants)au avut concurs, cel mai frumos Teddy Bear. Si a castigat Winnie the Pooh al Oanei apoi toata clasa ei a primit si medalie cu flacara olimpica, au fost good sports
iar acum va face 5 ani, cat de repede trece timpul
noapte buna

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Ziua buna la toate mamicile!

Ema, felicitari Oanei pt. concurs si vacanta placuta sa aveti in Ro . Speram sa fie totul bine in tara pt. voi, asa cum va doriti de altfel . Si dap, zboara timpul repede-repede ... deja s-au dus 5 anisori aproape ...

Valy, inca asteptam pozicile promise ... .

Celelalte mamici, & ...

La noi e caldura mare , asa ca... va serveste poznasul cu un suc de portocale storcate ... adica, suc de portocale natural facut de manuta lui (cu ajutorul instrumentului numit "storcator de fructe" ) si cu gheata "fresh" de la congelator ... "enjoy" !

Va doresc un weekend superfain si super relaxant la toate ! V-am -at! Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Hellooo mamicilor!

Am aparut si azi pe aici, deoarece... am inceput aniversarile !!!
Gataaaaa, facem/avem deja 5 anisori !!!
Suntem mari, din ce in ce mai mari !!!

Mergi la inceput

"La multi ani!" Bianca & Rares!
Sa cresteti in continuare frumos si sanatos, sa va distrati mult astazi acolo, la mare , unde sunteti acum... si sa aduceti muuulta fericire si veselie parintilor vostri ! Sa-ti traiasca cavalerul si zanica Laura ! "La multi ani!"

Mergi la inceput

si o duminica placuta in continuare la toate mamicile ! Sa aveti o saptamana buna, usoara si linistita ! Concedii si vacante frumoase in continuare !

Mergi la inceput