LMA!!! Cavaleri si zane de iulie-august 2005 *4*
Raspunsuri - Pagina 15
Tethys spune:
'Neata!
"La multi ani!"
de la noi, tuturor celor care-si serbeaza azi onomastica sau care au rude, cunostinte, prieteni pe care ii serbeaza ! "La multi ani!" Elena + derivatele (Ela (Ella), Elenca, Eleni, Eleonora, Eli, Elina, Helena, Helenca, Helene, Heleni, Helinca, Ileana, Ilenus, Ilenusa, Ilenuta, Ilina, Ilinca, Ilinuta, Leana, Leanca, Lena, Leni, Lenus, Lenusa, Lenuta, Lina, Nora, Nuta, Nuti, Nutica, Nutisor, etc.) si Constantin + derivatele (Codin, Codina, Constanta, Constantina, Constantiu, Constina, Costache, Constandin, Costandina, Costa, Costas, Costea, Costel, Costelica, Costelus, Costi, Costica, Costin, Dina, Dinica, Dinicu, Dinu, Tanta, Tanti, Tantica, Tica, Ticu, Tina, Tinel, Tinu, Tinut, Titel, Titelus, Titi, Titisor, etc.)!
Lady, speram ca ti-ai gasit agenda pana la urma . Servici usor .
la toate mamicile si s-aveti o zi faina azi ! Si... bineinteles... din nou ... va doresc un weekend superb ! & &
Mi se spune "argint viu"...
Daca trecutul imi fu albastru ...
eu imi facui prezentul galben ...
si atunci... mai mult ca sigur ...
viitorul imi va fi roz !
emaaimee spune:
LMA, tuturor sarbatoritilor!!!
am spalat la greu sambata, am impartit cirese, vesela& tacamuri&crema de zahar ars de mosi.
Bun venit lady_in_red, ai rude pe meleaguri irlandeze,Chris de Burgh
am avut 2 zile superbe in weekend, f calde 26gr si soare. ne-am barbecuit 2 zile nonstop, ba la noi ba la vecini. si ne-am bronzat, cupii ba la joaca, in piscina, va vanul de inghe...
Oana s-a distrat la maxim, normal. si ea vb. nonstop. la culcare la fel pana tace io adorm de 10 ori
azi nu mai e asa cald, dar ne ne plangem cata vreme nu ploua.
era vorba sa ii terminam de decorat camera fetei, dar nu am facut nimic, era prea frumos.
va pup
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
lulu75 spune:
Buna mamici,
Eu nu mai stiu cum sa fac sa puteti vedea poze cu Andrei, sa ma pot lauda si eu cu blondutul meu .
Ce mai faceti? Ce fac copilasii? Au avut serbari la gradi? Andrei urmeaza sa aiba si are rol de fluturas.
Va pupicim!
Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
SA O AJUTAM PE LOREDANA http://www.e-abc.ro/loredana/
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
lulu75 spune:
Vali, ce mare a crescut David si ce dulce e el cu sortulet si bonetica la fabrica de ciocolata. Imi imaginez prin ce ai trecut in ziua cu excursia. Va pupicesc pe amandoi si te rog sa-mi mai trimiti o data pe privat, adresa ta de mail.
Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
SA O AJUTAM PE LOREDANA http://www.e-abc.ro/loredana/
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
emaaimee spune:
simt nevoia sa ma laud ca mi-am pus poze cu mine: cand eram grasun si fit:
http://family.webshots.com/album/577808155AEBksN
poze cu cupil nu prea vreau sa pun am o retinere.
daca doriti puteti sa va uitati, c-am muncit mult
pupici
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
si pt ca am avut timp de poze, am pus si poze cu gradina. scuze de iarba netunsa, redecoram camera fetei si sunt dor finishing touches
http://home-and-garden.webshots.com/album/577816947MRpSWS
weekend placut in continuare.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Tethys spune:
'Neata mamici!
Ema, multumim frumos de pozici . Faine tare . Felicitari , atat pt. silueta, cat si pt. florile superbe . dulce Oanei vorbarete.
Lulu, noi maine avem serbarea dar, fara costumatii ... ne pregatim deja pt. ea ... serbare faina va doresc , cu distractie multa pt. Andrei .
In rest... noi suntem bine ... vremea e tare schimbatoare pe aici, avem si si in aceeasi zi ... eu cu sesiunea , poznasul abia asteapta vacanta ... hmmmhhh...
Nu prea avem mari noutati ... dar, am intrat sa vaz ce mai faceti voi si sa va salut macar . Va doresc o saptamana usoara si frumoasa la toate mamicile si cu multa joaca si veselie la toti copilasii! O zi buna la toata lumea! &
/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\
\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/
emaaimee spune:
LMA,copilasi! sa fiti sanatosi si sa primit cadouase muulte azi.
hai ma fetele ca azi nu aveti scuze sa lipsiti, e ziua copiilor!!!
mersic Crina. fata mea e f incantata de camera ei, happy ca nu mai il are pe Winnie. care oricum, zice ea, e de bebelusi, iar ea are camera de fetita mare
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Laura25 spune:
La multi ani fericiti tuturor copiilor!
Anca, arati superb. Te admir pt ce ai reusit sa faci!
Noi suntem bine. Mereu agitati, mereu pe fuga, parca nu ne mai ajunge timpul pt nimic din ce am vrea sa facem. Joi au copiii serbare, apoi duminica plecam la mare o saptamana. Speram sa revenim mai calmi si mai linistiti.
Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume!
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Tethys spune:
"La multi ani!" tuturor copilasilor de 1 Iunie!
Va servim cu prajiturele si un pahar de suc si va dorim (sa aveti in continuare) o zi plina de voiosie si muuuuulte bucurii !
"La multi ani!" & dulce la toti copilasii!
Si, bineinteles, o dedicatie muzicala pt. toti copii :
Si, chiar daca, poate, le-ati mai citit sau/si le stiti deja ... niste perlute pt. mamici :
PERLE DE LA COPII
* De ce circula singele in corp?
Sangele umbla prin corp, ca sa ii prinda pe microbi si sa ii inece. (6 ani)
* La ce folosesc sprancenele?
Sprancenele folosesc ca sa tina fruntea sus, sa nu-i vina fruntea pe ochi. (6 ani)
* De ce ne spalam cu sapun?
Noi ne spalam, ca sa dam sapun in ochi la microbi. (5 ani)
* Ce sunt amprentele?
Amprentele e cand punem mana pe o clanta si raman degetele acolo si le gaseste politia. (8 ani)
* Ce este sufletul?
Suflet e cand iti pune mama prajituri pe farfurie si ii lasi prajituri si lu' ala mic. (8 ani)
Sufletul are o forma de inima. (8 ani)
* Ce este tristetea?
Tristete inseamna cand un om vine la altul si bea mult. (7 ani)
* De ce sa pun potcoave la cai?
La cal se pune potcoave, sa nu cada calul pe spate, atunci cand pune frana calul se intepeneste in potcoave. (9ani)
* Ce inseamna cuvantul "modern"?
Modern e cand vezi ceva frumos si e scump si n-ai bani. (7 ani)
* Cum se face parfumul?
Parfumul se face din apa, dop si din parfum. (5 ani)
* Cum se inteleg pasarile sau animalele intre ele, daca noi, oamenii, vorbim si de multe ori nu ne intelegem?
Pasarile sau animalele vin unele langa altele si vorbesc in soapta si noua ne spun numai "miau". (10 ani)
* Ce este timpul?
Timpul este o vreme care trece tot timpul. (5 ani)
* Ce sunt buruienile?
Buruienile sunt niste plante folositoare doar lor. (12 ani)
* Ce este acela un secret?
Secretul este atunci cand nu trebuie sa stie militia. (6 ani)
* Ce este zambetul?
A zambi inseamna sa razi parca in gandul tau. (8 ani)
A zambi este cand niste oameni rad cu gura inchisa, ca sa nu deranjeze oamenii de la bloc. (7 ani)
* La ce foloseste steagul?
Steagul foloseste ca, atunci cand veneau turcii peste noi, ei nu stiau pe ce tara veneau si atunci noi le aratam steagul si dupa aia ei stiau.
* Ce este acela un minister?
Minister inseamna, ca sa te duci acolo sa te razbuni. (9 ani)
Minister este o incapere mare unde se aduna toti ministrii ca sa faca sedinte pentru a imbunatati cartierul lor. (9 ani)
* Ce este igiena?
Igiena este cand vin neamurile si vad ce curat e in casa. (7 ani)
* Din ce se face sapunul?
Sapunul se face din mai multi clabuci, la un loc. (6 ani)
* De ce isi fac oamenii cadouri?
Oamenii isi fac cadouri, ca sa nu fie nesimtiti. (7 ani)
* De ce da dirijorul din maini, cu un bat, cand dirijeaza?
Dirijorul da din maini, ca sa arate ducerea sunetului. (11 ani)
Dirijorul are un bat in mana, ca e urat sa arate cu degetul, la ala care canta cu contrabasul ca sa vada cum merge simfonia. (10 ani)
* De ce gaina nu zboara pe sus, ca celelalte pasari?
Gaina nu zboara pe sus ca celelalte pasari, pentru ca-i e frica sa nu scape oul, cand ii vine sa-l faca. (10 ani)
+ Perluta poznasului meu ...:
* Stiti voi care e perechea (masculul) gainii?
Hmmmhhh... găinul... bineinteles ()...
V-am -at pe toate! O dupa-amiaza & o seara buna si placuta sa aveti !
/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\
\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/