LMA!!! Cavaleri si zane de iulie-august 2005 *4*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Salutare, salutare mamici de -e si de -i!

Lulu, Nicoll, Ema, Valy, Laura, celelalte mamici "cititoare", & & o saptamana cat mai frumoasa, linistita, usoara si plina de realizari pe toate planurile ! Numai bine & .
Valy, multumim fain pt. pozici . -am dulce ciocolata mustaciosului tau . Sa aveti distractie faina si la sfarsitul lunii la Slanic . Numai bine .

Noi suntem bine. Ieri am fost la "festivalul berii" si ne-am dat in "valurile marii" (poznasul + io), carusel (poznasul), masinute (poznasul + unchiu-su), lanturi (poznasul), am papat/gustarit vata de zahar, papusoi fiert, o gura de bere (ca na, doar fu "festivalul berii", nu? )... Am fi vrut ieri sa iesim si mai pe seara la festival, cand ar fi fost cu luminitele aprinse dar, nu avuram noroc ... Mno, nasol cu vremea asta ... care ieri, de pe la vreo 15.00-16.00 s-a pus pe plouat , pana inspre dimineata ... Dar, poznasul si cu bunica-su or sa mearga la sfarsitul lunii la balci, la tara, la niste rude si o sa aiba poznasul unde sa se mai dea din nou in carusel sau ce-or sa aiba la balci ... In rest, io deja am intrat in "febra sesiunii" si voi vedea io ce ma mai asteapta si amu la examene si ce voi reusi sa fac/rezolv ()... acus'-acus', intram iar in niste renovari ... iar, in vara (august), avem de mers la n-spe nunti (parca am mai zis )... eh, 'om vedea noi pe care le selectam pan' la urma ... si cam atat de la noi. Momentan...

"you all" si ne mai "auzim/vedem" pe aici !

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
Mi se spune "argint viu"...
Daca trecutul imi fu albastru ...
eu imi facui prezentul galben ...
si atunci... mai mult ca sigur ...
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

Ne primiti si pe noi cu un baietel frumos de toti il confunda cu o fetita?Se numeste Codrin Iulian si s-a nascut pe 15 august 2005 la CF2.Prima lui mamica e o surioara, de 8 ani, Karina Iulissa

Mergi la inceput

V-am descoperit demult dar nu prea am timp sa scriu din cauza ca am un job destul de solicitant.Si incercam sa mai avem un fratior sau o surioara pentru Karina si Codrin. Codrin merge la gradinita de la aproape 3 ani, canta, danseaza, e foarte vorbaret-fata de Karina care e tacuta - e vesel, ii place sa faca sport - l-am dat la niste cursuri de natatie cu gradinita si i-a placut foarte mult - viseaza sa faca basket si stie deja sa citeasca literele de tipar, sa faca adunari si scaderi,vorbeste franceza putin stalcit dar e adorabil cand o face. Pare pasionat de istorie si de legendele grecesti...Karina ii citeste in fiecare seara Legendele Olimpului.

Se inteleg foarte bine amandoi, Karina se comporta ca o mamica mai mica, dupa cum spune chiar ea.Inca de cand era micut mi-a cerut sa il duca in parc singura, sa aiba grija de el...Nu s-au certat niciodata iar Codrin cand are nevoie de ceva ii cere mai intai Karinei si pe urma mie.

Mergi la inceput

Cryna77, poznasul tau e adorabil. Am tras cu ochiul la micut, e absolut superb si pare un vorbaret incredibil. Sa iti traiasca,mamica frumoasa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valcampan

Va salutam si noi .

David e ok, a fost cu gradi in prima lui excursie, la mare . Au vizitat atelierul unei fabrici de ciocolata, delfinariul, expozitia de reptile si au fost un pic pe plaja. A venit frant de oboseala dar foarte fericit. Cea mai fericita eram eu caci am fiert in suc propiu toata ziua, fiind prim plecare a baiatului fara mine, cu sofer necunoscut, am stat stresata.
La sf lunii mai vom face o excursie cu grupa lui parinti si copii la salina de la Slanic.
La semnatura se poate vizualiza si albumul cu poze din excursia din Constanta.

Revin curand sper, o saptamana usoara va doresc !

Poze cu noi la http://community.webshots.com/user/valydavid

Le face bine o iesire singuri. Se simt independeti si ii invata responsabilitatea. Si eu eram cu inima cat un purice dar i-am dat un telefon de pe care m-a sunat o singura data sa imi spuna, foarte entuziast "Mami, vad delfini"...Le face bine, sunt sigura. Au nevoie, chiar la varsta asta, de o anume doza de independeta ca sa isi defineasca personalitatea. Eu chiar vreau sa il mai las la urmatoarele escapade ale gradinitei.Cu privire la siguranta nu imi fac griji, au mers 20 de copii cu 4 educatoare. E chiar lejer...Stiu ca i-a placut foarte mult si imi pare bine ca stie si vrea sa se descurce singur

Mergi la inceput

Codrin sufera de o independenta incredibila. Dimineata nu accepta nici macar sa fie asistat cand se spala sau imbraca si daca are vreo dilema isi cheama sora nu pe mine...Ma bucur ca se inteleg atat de bine...Sper sa dureze mai mult. Prefera sa isi pregateasca singur micul dejun...doua felii de paine, una cu branza, una cu unt si miere si lapte cu cacao.Isi face singur pachetelul pentru gradinita si rade cand il intreb daca are nevoie de ajutor...

Mergi la inceput

Ziua buna mamici de cavaleri si zane !

Eu sunt pe fuga ... sa zicem ca toate-s bune la noi ... sa zicem ...

Lady_in_red, bine ai venit in casuta noastra . V-am trecut in listuta dar, asteptam si datele de nastere ale Karinei, ca sa fie si ea "in ordine/regula" , ca toti ceilalti din listuta... -am dulce, dulce pe cei doi fratiori care se iubesc tare, tare si va uram succes la BB3 ! Bravo lui Codrin pt. independenta lui si multa bafta si voie buna in toate activitatile pe care le desfasoara .
Multumim frumos pt. aprecierile si complimentele adresate poznasului meu care, intradevar, e un maaaaare vorbaret . Te exaspereaza uneori cu vorbaria lui... si seara la culcare ma "bodoganeste" mai bine de o ora inainte de a adormi... pfuiii, ce-i turuie gurita - taca-taca-taca, taca-taca-taca... si-n somn daca se poate ar vorbi ... he, he, he...

la toate mamicile si un weekend placut, relaxant si plin de bucurii sa aveti ! &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput

Multumim mult de primirea calda. Karina e nascuta pe 26 octombrie 2002.

Mergi la inceput

Gata. Facut actualizarile/completarile respective Lady.
Noapte buna si numai bine la toate mamicile ! Poate, totusi, mai apareti si pe aici... la povesti ... Weekend frumos ! &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput

Buna dimineata la toata lumea.

Cryna, multumim de promptitudine.

Eu ma pregatesc sa plec la serviciu numai ca unul din cei doi nazdravani mi-a ascuns agenda.si degeaba cu ei pentru ca oricum fac front comun.

Iar eu fara agenda nu pooot

Mergi la inceput