LMA!!! Cavaleri si zane de iulie-august 2005 *4*
Raspunsuri - Pagina 17
emaaimee spune:
OMG, 5 anisori deja
La multi ani, Rares Mihai& Bianca Andreea!!! sa cresteti mari si sanatosi. distractie placuta in vacanta!
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Crina, mersic. abia asteptam sa mergem la plaja, peste 5 zileee...
am o dilema mare: ce cadou sa ii iau de ziua Oanei? in conditiile in care are muulte jocuri diverse(ro&engl)educative sau nu, carti tone, nshpe papusi( gen Barbie& bebelusi), etc. etc. deci nu ii trebuie nimic. poate ceva educativ& fun iar.
please veniti cu idei!!!
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
poftiti sa vedeti:
O fetitza cu funditza
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
POVESTEA MINUNII
Tethys spune:
Olala, ce ochisori albastri si frumosi vazui eu ! Multumim de pozici Ema . -am dulce zambareata ta . Si am admirat din nou florile multe si frumoase . Cat de spre idei pt. cadou... hmmmhhh, nu prea am idei , daca zici ca are de toate ... pe Oani ai intrebat-o ce si-ar dori de ziua ei? Poate, e totusi ceva, ce ea crede ca nu are... si-si doreste... si tu nu stii ... te "sfatuiesti" un pic cu Oani ...
Ca, Robert stie ce vrea ... i s-a stricat bicicleta si deci, cam asta o sa primeasca ... mai vedem noi daca o fi altceva sau, si altceva pe langa...
In fine, eu iti doresc sa reusesti sa-i dai de cap problemutei asteia si sa faci cumparaturi faine , pe placul lui Oani si al vostru .
la toate mamicile. Numai bine tuturor .
emaaimee spune:
mersic de complimente.
mersi si de sugestie. insa trotineta si bicicleta are. pe ultima si-a dorit-o de paste si ei i se cam stricase cealalta si era de fetite mici
pana acum isi dorea cate ceva: ie. jucarie
si eu o intreb mereu, dar acum vrea pisica adevarata nah, ca n-am cum sa iau acum, dupa ce varuim casa. mai ales ca o sa sarbatorim ziua ei in Ro, bag pisica pe blat in bagaj( sedata cu valium) apoi pisici de jucarie avem 2 echipe de fotabalNewmami, nu am putut vedea pozele, imi trebuie parola.
o mai descos, trebui intai sa o conving ca pisa se amana un pic.
dilema-problema
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
POVESTEA MINUNII
Tethys spune:
"La multi ani!" Mihnea!
Sa cresti mare si frumos, sanatos si istet foc ! Speram ca ai avut o zi de sarbatoare plina de bucurii ! Sa-ti traiasca cavalerul Monica ! "La mult ani!" !
Tethys spune:
Si, pentru ca, nu prea mai doreste vreo careva a scrie si pe aici , macar cate un randulet acolo ... o sa-mi iau si eu o vacanta binemeritata si lunga, lunga, lunga ... si, de aceea, o sa fac urarile sarbatoritilor nostri cu anticipatie si foaaarte multa anticipatie . Deci:
"La multi ani!"
- pentru luna iulie:
- 02.07 - OANA (ema)
- 03.07 - MATEI (starchi)
- 07.07 - LUCA (Albinutzza)
- 09.07 - REMUS (roxanuta)
- 11.07 - IULIA (gogoutza)
- 11.07 - GLAD (ducky)
- 13.07 - DARIA (Irda)
- 15.07 - RARES (Lory)
- 15.07 - IULIA (Diana)
- 17.07 - MARIUS (ancutza)
- 18.07 - SEBASTIAN (dania)
- 18.07 - DELIA (marami)
- 23.07 - VICTORIA (hristina)
- 24.07 - ALEXANDRU (pisicut)
- 25.07 - CRISTINA (mitub)
- 27.07 - MEDEEA (delia)
- 29.07 - CODRUTA (nicoll)
Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si plini de voiosie ! Sa aveti o zi de aniversare bogata in bucurii si sa va faceti parintii fericiti ! Sa va traiasca zanele si cavalerii mamicilor ! "La multi ani!" !
Tethys spune:
"La multi ani!"
- pentru luna august:
- 01.08 - YASMIN (Yasmari)
- 02.08 - INGRID (anis)
- 02.08 - GABRIELA (ellarot)
- 04.08 - MARA (bebec)
- 05.08 - ANA (briana)
- 07.08 - LUCAS (gabi)
- 10.08 - TUDOR (andreea)
- 11.08 - PETRU (valy)
- 15.08 - CODRIN (lady_in_red)
- 16.08 - ANDREI (lulu)
- 17.08 - STEFAN (Giana)
- 22.08 - LARISA (aprilie1976)
- 24.08 - CHRISTINE (Ica)
- 24.08 - ROBERT ()
Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si plini de voiosie ! Sa aveti o zi de aniversare bogata in bucurii si sa va faceti parintii fericiti ! Sa va traiasca zanele si cavalerii mamicilor ! "La multi ani!" !
Numai bine tuturor , vacanta placuta si concedii frumoase ! O vara plina de bucurii si impliniri sa aveti !
marami spune:
Laura draga cu o mare, mare, foarte mare intarziere le zic si eu puilor tai LA MULTI ANI RARES SI BIANCA va urez din tot sufletul o copilarie fericita si o viata senina si inca odata ca eczista o eczplicatie
La Multi Ani Mihnea Gabriel, sa cresti mare, sanatos si voios
Pe 8 am plecat la Moldova sa o imormantam pe soacra mea, a fost o plecare precipitata. Oana a "smuls" vaca cu ta`so si a cerut intr-una "coliba", iar de ieri copilul meu iasa singur la joaca in spatele blocului are rost sa mai spun ca ieri noapte visasem ca a disparut Oana si este a doua oara cand visez asta asa ca va dati seama ca am fost morcovul in cur pana am ajuns acasa. A ince[ut sa fie obraznicuta si incepem sa aplicam pedepse chiar daca sunt la stadiul de " nu mai iesi afara azi" si acel azi dureaza 5 minute sau nu mai ai voie la calculator
I miss u, sis!
Before you judge me, try hard to love me. MJ
o stea logostea...
lulu75 spune:
Doamne cum au zburat 5 ani de cand suntem maimici si alte luni frumoase pe care le-am petrecut impreuna cand aveam minunile in burtici. Imi amintesc ca m-am bucurat de nasterea fiecarui copil. Pacat ca acum suntem din ce in ce mai putine si scriem din ce in ce mai rar.
Va doresc numai bine!
Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
SA O AJUTAM PE LOREDANA http://www.e-abc.ro/loredana/
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu