HAI BUBU,BALY,LINIOARA!!Pufuleti(120)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

cristies eu notez, notez...ficatei....mniam

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ioiiii tu fataaaaaaaaaaa
stai linistita...........poate trece...................
mie mi-au trecut de la contractii si mai rare..................
ai grija de tine si de voi!!!!!!!!!!!!

am postat romanukl nasterii bebelui roz..ivan
am ami pus un pic de introducere....................:)

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

floricel am nascut la un spital de stat la ElIAS din Bucuresti si a 3-a dupa cezariana mi-a dat drumul acasa. Luni dupa amiaza m-a operat am stat toata noaptea la post operator a 2-a zi dimineata am fost dusa la salon si pe la pranz ar fi trebuit sa-mi dea sonda jos si sa incep sa merg. Mi-e imi era rau aveam ameteli cum ma ridicam si am refuzat sa-mi dea sonda jos ceea ce mi-a incetinit refacerea. Seara s-a schimbat tura la asistente si nu am mai scapat mi-a dat sonda jos si am inceput sa ma ridic in picioare, apoi cativa pasi si urmatoarea zi m-au trimis acasa. Aici m-am speriat caci eu nu fusesem niciodata la bebelusa si nu stiam ce am de facut dar am zis ca mai bine plec acasa oricum nu mi-o vor alapta ei tot noi vom trebui sa ne descurcam. E un capitol greu pt noi - alaptatul.
Imi pare rau ca nu mai pot intra pe forum fetita imi ocupa tot timpul.
tuturor mamicilor

40 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

cris_mario vezi ca eu tre sa nasc inaintea ta! la patutz cu tine!!! tot dureroase contractiile? ai luat ceva?

mamidepuiuti scurta , frumoasa la obiect! ma bucur ca ai trecut cu bine si viata ti-a daruit un fiu asa norocos!

ofe daca tot ai intrebat a dormit 2 ore jumate. am fost si la spital ...de la ora 8 am avut unele dureri, nu tari, suportabile...i-am zis la dr...mi-a facut o eco (bb e ok cu lichidul, e f jos) dar l-am mintit ca m-a intrebat daca am dormit azi-noapte si i-am zis ca da(pai nu? de la 5 la 7 jumate,ala nu e somn) si imi zice ca atunci nu sunt in travaliu....ce legatura o fii avand? apoi imi ia tensiunea si nu scrie nimic. si imi zice ca sa ma duc acasa , sa vad cum evolueaza durerile si sa ma intorc inapoi.si il intreb daca sunt din 10 in 10 min sa vin? si el zice ca da.
bun.....si ma duc la medicul de familie...si imi ia de 2 ori tensiunea....si imi zice ca e f mare 148 cu 82. si ii zic ca mi-a luat-o si la spital dar nu au notat. si imi zice ca sa ma duc maine dimineata iar sa imi ia tensiunea ...si daca e tot mare ma trimite inapoi la spital. bun.....si de cand am plecat de la spital m-au apucat dureri de spate jos....pe la solduri, dar in spate....se pun ca si inceput de travaliu? poate ma ajuta mamicile...
apropo de greutate...aceiasi ca si acum 2 saptamani. am pus 13 kg....uterul tot 37 s masoara ... asta e! astept pareri....ati avut dureri de spate?

Bun venit pe lume sebastian de andaluza66.felicitari mami!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

am uitat sa va spun ca mi-au zis de la munca, ca nu imi dau nimic.......................bani..un salar...........

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Fetelor m-am jucat azi nitel ca ma chinuia talentul si pe mine cu pozele, nu stiu ce o fi iesit.Va .Va uitati si imi ziceti.

32+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

http://picasaweb.google.ro/home

Mergi la inceput

Nu am pus ce trebuia,nu a iesit.Va stresez si eu acum nebunia mea.Unele fete nasc si eu.....

32+ Maria Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Fetelor m-am jucat azi nitel ca ma chinuia talentul si pe mine cu pozele, nu stiu ce o fi iesit.Va .Va uitati si imi ziceti.

32+ Maria Alexandra

Ioana ai postat fix link-ul albumului de la Iepurasi! Observ ca tu nu ai album acolo inca...

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Am intrat acum pe google si mi-am facut cont
si mi-au aparut pozele, si am copiat si eu adresa de sus si am pus-o ca link.

32+ Maria Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

am contractii la 10 min,fac un dus si plec la spital

Andreea 36+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

AMR 3 saptamani !!!

Mergi la inceput