HAI BUBU,BALY,LINIOARA!!Pufuleti(120)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

ALICREDO ce faci mami dormi? Sau inca nu ai venit de la control? Sa vii numai cu vesti bune!

39+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica
Poze cu noi doi

AMR ... cat vrea bebitza, ca el e seful :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ofe_27

Amiss, reteta am dat-o mai devreme, ca si Deceunela a intrebat de ea.
Sunt usor de facut si cred ca merg si pt mamici si pt gravidutze.

39+ Bogdan Christian

super! multumim!

Baly BUBU Linioara!! succes fetelor!

Felicitari Ursuleata ! na, ca nu este bebe asa de mic pe cat te-ai ingrijorat, ci perfect!!!
felicitari si cat mai putine zile in spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Na, ca iar am mancat! Iar acum ca suntem satuli parca ne ia asa un somn . Ma bag un pic in patutz, ne vedem mai incolo.

39+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica
Poze cu noi doi

AMR ... cat vrea bebitza, ca el e seful :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Decenuela si Valiburu, la cursul de puericultura ne-a zis ca putem introduce mancaruri noi seara in regimul nostru, cate putin (adica doua feliute de portocala in prima zi) - vedem reactia a doua zi dimineata (ca in 12 ore ajunge in lapte) si stim daca sa continuam sau nu.

Eu am tinut cont de chestia asta si dimineata mananc normal mic dejun (unt, branza, masline etc), la pranz musai o supa (sau ciorba mai nou ca ii place borsul) si seara cam orice mai putin fasole, mazare, prajeala. Acum doua seri am facut ficatei cu usturoi si am mancat ca haplea ca n-am mancat toata sarcina si n-a avut nimic...

Fructe doar mere si banane si iaurt campina de baut cat cuprinde (mie imi place iaurtul ala, n-are treaba cu regimul). Si mai mananc si ciocolata alba (nesimtita de mine).

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Si am uitat ca suc beau nestea (cate putin, ca stiu ca are cofeina...). In rest - apa cu putere.

Mergi la inceput

Ofe ce haioasa e semnatura ta..

Spor la treaba cui face cartofiori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andaluza66 spune:

buna fetelor! long time no see!
de, nimic nu a mers cum mi-am planificat eu - bebe Sebastian a venit cu 2 zile mai devreme, chiar in noaptea de 15 spre 16, am nascut natural (nu cu ceza cum ar fi fost mai bine pt noi 2, isn't it ironic? ) - m-au cusut dupa ce a iesit baiatul inca vreo ora si ceva, pierdere mare de sange, anemie, tensiune scazuta, infectie, antibiotice, 8 zile in spital, branule si nopti nedormite, fara pic de lapte in primele zile, apoi frisoane si furia laptelui, incertitudini etc ... din fericire suntem acasa de cateva zile si incepem sa vedem luminita de la capatul tunelului ... asa ca am intrat sa va tin la curent
nu am mai citit nimic din urma, poate peste inca cateva zile cand nu o sa mai fiu mereu stresata de inca ceva nou ... ieri am ami facut o vizita la camera de garda cu pb la unul dintre sani, de, se mai intampla ...
insa totul trece si puiul meu e o minune!!! ca doar e-al meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

HAI BUBU BU..........LINIOARA........BALY!!!!!!!!!!!!!!!!!
NASTERI USOARE SA AVETI SI BEBEI SANATOSI SI RECUPERARE RAPIDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

merg sa scriu la pove nasterii.................

noi am avut un pic de circ...............
ca de obicei de la 10-13........in general...acu doarme pana pe la 15-16.............dar e bine ca noaptea si-a facut program, si baga somn de pe la 22-22.30 pana dimin la 4.............e super ok

si al meu are bubite pe gat...........
si ii mai apare cate un punctuletz de cos alb de ala, si in jur e rosu, dar trece intr-o zi doua.........

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

fetelor va multumesc tuturor
am contractii la 20 min si apasa jos de imi vine sa urlu

Andreea 36+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

AMR 3 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario
am contractii la 20 min si apasa jos de imi vine sa urlu [/teal]omic Sans MS][/b][/teal]

cumintica, cumintica...poate sunt doar niste exercitii de pregatire. tzup in pat.

ugh...adevarul este ca pe ultima suta de metri e foarte stresant... vine, nu vine, cand vine...cum vine?

updatez si eu aici semnatura
38+ Simon

Mergi la inceput