HAI BUBU,BALY,LINIOARA!!Pufuleti(120)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Cris.M....stai cumintica...
Pai nu am spus ca fetele nu se mai grabesc....puiutul mai tb. sa stea vreo 2 saptamani...(cel putin)...
Pat,no-spa si un somn zdravan...

39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

cris.m ....dar nu ti-o fi si tie? mai termina treaba, de cand te stiu aici muncesti non stop. nu te ineca ca tganul la mal....macar o sapt....vb lui cristies....numai ca la mine ser zice culisher....il scot si io.

cristies...al meu scoate sunete..si se sperie si el de ce-i iese..si daca-l pun pe burta ridica capul si se impinge de picioare...mai avem un pic si e gata de invatat alfabetul...:))

fetele burticoase..mancati..mancati profitati de sitatie....ca dupa...

ofe...cartofii aia...ca nu am citit reteta...merg si pt alea bolnave de....lehuzie?

Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Mamidepuiuti, super povestea ta! Zici tu ca nu e interesanta, dar tocmai faptul ca n-ai avut nici un fel de eveniment care sa-ti perturbe fericirea este un lucru extraordinar. E un norocos Alexander, iar tu si mai si.

Vroiam sa te intreb, ai nascut la maternitate particulara?

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

cris.m ....dar nu ti-o fi si tie? mai termina treaba, de cand te stiu aici muncesti non stop. nu te ineca ca tganul la mal....macar o sapt....vb lui cristies....numai ca la mine ser zice culisher....il scot si io.

cristies...al meu scoate sunete..si se sperie si el de ce-i iese..si daca-l pun pe burta ridica capul si se impinge de picioare...mai avem un pic si e gata de invatat alfabetul...:))

ofe...cartofii aia...ca nu am citit reteta...merg si pt alea bolnave de....lehuzie?

Asta ne dorim noi, sa invete alfabetul... Am vazut niste magneti de frigider haiosi, cu un bebelus care zicea "Cand m-am nascut am fost asa de uimit ca un an jumate nici n-am mai vorbit."
Acum ne dorim sa vorbeasca si cand vor vorbi o sa ne dorim sa taca, sa nu mai tacane toata ziua.

Tu ce regim tii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

decenuela sigur ca am inteles. Este in regula. sa nu fie cu suparare

ofe si eu ma gandesc la cartofii tai de doua zile...cred ca am sa ii fac si eu...sper sa regasesc reteta.

floricel, ofe aveti dreptate cu energizantele...era un gand venit in timp de noapte si dezvoltat pe timp de zi ...eu m-am obosit foarte tare in travaliu si pe ultima suta de metri am cam cedat si ma tot gandeam oare...nu mi-ar ajuta ??
dar cred ca nu e o idee prea buna totusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Dragi mamici care alaptati,va rog sa mai imi dati idei pentru meniul de dimineata si pranz.
Eu mananc dimineata:lapte cu gris sau fidea,paine prajita cu unt,branza ,smantana,cereale,iar la pranz supa de pui,vita,carne fiarta,gratar,piure,mamaliga cu branza si smantana.Alte idei va rog frumos ca sunt fomista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Citat:

Eu zic ca merg, uite dau un copy paste de la prima mea explicatie :

"Pai am fiert intai cartofii in coaja, iar dupa ce s-au racit i-am taiat rondele nici prea groase nici prea subtiri, am uns o tava de iena cu ulei de masline (se poate folosi si unt), am pus un strat de cartof, sare, piper, vegeta, apoi am pus un strat "sos alb". Sosul alb fiind oua batute (vreo 4-5) in care am adaugat smantana (cam 100-150 gr.), branza telemea rasa si condimente (sare si un pic de piper). Apoi iar un strat de cartofi si sos alb. Am dat la cuptor pt 25-30 min la foc mediu, si pe cand erau aproape gata am pus un strat consistent de cascaval si i-am mai lasat in cuptor cat sa se rumeneasca asa putin si sa se topeasca cascavalul.

Cred ca ieseau si mai buni,daca in loc de telemea puneam mozzarela. Insa eu nu am avut mozzarela in casa, asa ca am folosit ce am avut in frigider"

39+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica
Poze cu noi doi

AMR ... cat vrea bebitza, ca el e seful :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna fetelor, nu am mai intrat de cateva zile insa am citit si recuperat ce ati scris.Felicitari noilor mamici si bebeii care au sosit intre timp, sanatate multa, recuperare rapida si bebei cat mai mincaciosii..
Acum sa incurajez si eu mamicile care asteapta bebeii de februarie:

HAI BALY
HAI BUBU
HAI LINIOARA

Si noi raportam ultimele nopti dormite greu mai ales ca de 2 zile bubulina mea e f agitata nu stiu ce are,nu a mai facut asa pana acum sau de acum asa e normal si eu ma sperii degeaba.Misca f tare si mult cu orele.Trebuia sa merg joi al control dar sun azi sa merg de maine ca nu mai am stare.Vasi revin mai tarziu.

32+ Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amiss_zip

decenuela sigur ca am inteles. Este in regula. sa nu fie cu suparare

ofe si eu ma gandesc la cartofii tai de doua zile...cred ca am sa ii fac si eu...sper sa regasesc reteta.

floricel, ofe aveti dreptate cu energizantele...era un gand venit in timp de noapte si dezvoltat pe timp de zi ...eu m-am obosit foarte tare in travaliu si pe ultima suta de metri am cam cedat si ma tot gandeam oare...nu mi-ar ajuta ??
dar cred ca nu e o idee prea buna totusi...

Amiss

Amiss, reteta am dat-o mai devreme, ca si Deceunela a intrebat de ea.
Sunt usor de facut si cred ca merg si pt mamici si pt gravidutze.

39+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica
Poze cu noi doi

AMR ... cat vrea bebitza, ca el e seful :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:

Asta ne dorim noi, sa invete alfabetul... Am vazut niste magneti de frigider haiosi, cu un bebelus care zicea "Cand m-am nascut am fost asa de uimit ca un an jumate nici n-am mai vorbit."
Acum ne dorim sa vorbeasca si cand vor vorbi o sa ne dorim sa taca, sa nu mai tacane toata ziua.

Tu ce regim tii?

nici nu stiu ce sa-ti zic de regim...trecand peste faptul ca sambata am mancat o pizza (poate si de asta am av circ noaptea) si ieri am baut o bere mik ( poate asta l-a linistit..hehe) n-am mancat prajeli...decat inabusit sau gratar...pui, vita, peste,supe lapte u fulgi,.....fara fructe, cruditati si toate alea de zic ca nu-s recomandate..fasole mazare...fara condimente...in concluzie nu mare lucru....dar as vrea sa mai introduc treptat cate ceva ca mi s-a cam acrit...dar la cum se zvarcoleste..nici nu mai stiu...

Mergi la inceput