HAI BUBU,BALY,LINIOARA!!Pufuleti(120)
Raspunsuri - Pagina 12
oani_2002 spune:
Acum primesc steluta?![]()
![]()
![]()
De data asta umplu eu pagina cu mesaje
37 +
Lucas +
André (30.01.2006)
evyme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oani_2002 Acum primesc steluta? De data asta umplu eu pagina cu mesaje 37 + Lucas + André (30.01.2006) |
Ai primit-o, felicitari!

O meriti
37+
David Alexandru... inca negociempoze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
AMR 3 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!
oani_2002 spune:

Multumesc!
Ce bebe dansator ai tu acolo! Si ce burtica sexi

37 +
Lucas +
André (30.01.2006)
sagetutza spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 am uitat sa va spun ca mi-au zis de la munca, ca nu imi dau nimic.......................bani..un salar........... ![]() ![]() ![]() Bea de bebe roz Ivan Matei Doamne ajuta !!!!!!!!!! ![]() Poze Ivan |
Bea fa cererea si dk nu-ti dau banii sau nu vor spune sa-ti dea scris. Eu stiu ca dk nu iei tu poate sa-i dea sotului. Exista cazuri, cand se da si la firma sotului s sotiei, dar l a mama e obligatoriu.
cristies spune:
| citat din mesajul lui oani_2002 Acum primesc steluta? De data asta umplu eu pagina cu mesaje 37 + Lucas + André (30.01.2006) |
Da! O meriti cu prisosinta!
Merci despre explicatiile cu temperatura. Noi nu avem pe nimeni care sa ne spuna ce si cum sa facem (mama a stat doar pana a implinit bebe 8 zile
) si de aia absorb ca un burete de pe unde pot.Asta are si avantaje, ca nu ne zice nimeni sa facem ceva ce nu ne convine, dar iti dai seama ca imi e teama sa fac ceva care sa-i dauneze lui bebe.
Azi l-am scos la zapada si uite cum facea: Gargaritzu in zapada
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
sagetutza spune:
si ca se vorbea pe aici si eu am avut anestezie totala. la noi d'asta se face. Iar copilul il tin la alt etaj. Si se duce mama sa-l vad, nicidecum nu ti-l aduce nimeni in camera.
sagetutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Da! O meriti cu prisosinta! Merci despre explicatiile cu temperatura. Noi nu avem pe nimeni care sa ne spuna ce si cum sa facem (mama a stat doar pana a implinit bebe 8 zile ) si de aia absorb ca un burete de pe unde pot.Asta are si avantaje, ca nu ne zice nimeni sa facem ceva ce nu ne convine, dar iti dai seama ca imi e teama sa fac ceva care sa-i dauneze lui bebe. Azi l-am scos la zapada si uite cum facea: Gargaritzu in zapada Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
super simpatic gargaritzu in zapada.
Am scos-o si eu pe Maia acu cateva zile. Eu i-am pus fular la gurita, hiar eram curioasa dk e cineva care scoate copilul fara fular... Acum stiu.
Cat despre temperatura eu o tin pe Teo in 22-24 grade cu body si pantalonas, fara caciulita. temperatura e mai crescuta din cauza ca in camera ei e mai cald. Azi insa ne-au lasat astia fara caldura...

decenuela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Da! O meriti cu prisosinta! Merci despre explicatiile cu temperatura. Noi nu avem pe nimeni care sa ne spuna ce si cum sa facem (mama a stat doar pana a implinit bebe 8 zile ) si de aia absorb ca un burete de pe unde pot.Asta are si avantaje, ca nu ne zice nimeni sa facem ceva ce nu ne convine, dar iti dai seama ca imi e teama sa fac ceva care sa-i dauneze lui bebe. Azi l-am scos la zapada si uite cum facea: Gargaritzu in zapada Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
MAMAAAAAAA.....CE GROPITZA ARE...O FRUMUSETZE
Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
sagetutza spune:
Felicitari proaspetelor mamici! BTW
BBei sanatosi si papaciosi!
felicitari in mod deosebit mamicilor care mai au timp si de forumeala... Eu am tot recuperat pe sarite...
De la capitolul 109 am 2 capitole citite 2 pauza...![]()
oani_2002 spune:
| citat din mesajul lui cristies Azi l-am scos la zapada si uite cum facea: Gargaritzu in zapada Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
Ce scuuuumpi!!
E copia in miniatura a lui mami (cel putin deocamdata).Sunt curioasa cum a facut nani dupa expeditia in zapada.
37 +
Lucas +
André (30.01.2006)

bebe roz Ivan Matei