HAI BUBU,BALY,LINIOARA!!Pufuleti(120)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Moaaaamaaaa, ce de activitate pe forum, nici nu ma asteptam..Dar ce-mi vad ochii? Bubu? Cris.mario???????
Tre sa ma intorc sa citesc fiecare postare ca de aseara n-am mai intrat, am avut zi plina azi.

Dar inainte de asta sa va dau vestea cea mare:

"De azi suntem oficial parinti.Deocamdata il cheama doar Matei, are 3330 gr, 51 cm si a primit nota 10 la primul lui examen.E un scump! LINIOARA"

Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Cris mario eu sper sa fie alarma falsa si bb Alexandra sa mai stea in burtik, asteptam vesti bune

Felicitari mamicilor noi Valiburu, Zelma, UrsuleataBun venit pe lume copilasilor vostri, sa fie sanatosi si necolicosi

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Acum primesc steluta?

De data asta umplu eu pagina cu mesaje

37 + Lucas + André (30.01.2006)

Da! O meriti cu prisosinta!

Merci despre explicatiile cu temperatura. Noi nu avem pe nimeni care sa ne spuna ce si cum sa facem (mama a stat doar pana a implinit bebe 8 zile) si de aia absorb ca un burete de pe unde pot.
Asta are si avantaje, ca nu ne zice nimeni sa facem ceva ce nu ne convine, dar iti dai seama ca imi e teama sa fac ceva care sa-i dauneze lui bebe.
Azi l-am scos la zapada si uite cum facea: Gargaritzu in zapada

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Ce mutrite face Are gropite in obraji? Ma topesc dupa persoanele care au gropite, mai ales in obraji
Cat despre faptul ca nu ai pe nimeni care sa-ti spuna ce si cum cu bebe, trebuie sa fii fericita... Eu stau cu soacra si deja ne-a impuiat capul cu imbracatul si mancatul si infasatul si I-o reteaza sotzul si-i spune ca e copilul lui si ca o sa si-l creasca el cum stie, dar tot eu o sa raman toata ziua cu ea pe capul meu

37+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

AMR 3 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Felicitari Linioara!
Bun venit Matei!

Multumim lorex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Moaaaamaaaa, ce de activitate pe forum, nici nu ma asteptam..Dar ce-mi vad ochii? Bubu? Cris.mario???????
Tre sa ma intorc sa citesc fiecare postare ca de aseara n-am mai intrat, am avut zi plina azi.

Dar inainte de asta sa va dau vestea cea mare:

"De azi suntem oficial parinti.Deocamdata il cheama doar Matei, are 3330 gr, 51 cm si a primit nota 10 la primul lui examen.E un scump! LINIOARA"

Bravo Linioara! Bine ai venit bebe Matei!

lorex de vesti

37+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

AMR 3 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

Mergi la inceput

Felicitari Linioara, Bun venit pe lume bb Matei

HAi Bubu, Baly! Nastere usoara!

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:

Citat:

Acum primesc steluta?

Merci despre explicatiile cu temperatura. Noi nu avem pe nimeni care sa ne spuna ce si cum sa facem (mama a stat doar pana a implinit bebe 8 zile) si de aia absorb ca un burete de pe unde pot.
Asta are si avantaje, ca nu ne zice nimeni sa facem ceva ce nu ne convine, dar iti dai seama ca imi e teama sa fac ceva care sa-i dauneze lui bebe.

Vai ce scump e gargaritu'!!!

Ratusca mami de Andrei Ioan

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Acum primesc steluta?

Ce scump e gargaritzu la zapada sunt curioasa cat a dormit dupa iesirea asta.
De abia astept sa vina pediatra joi si la noi si sa ne dea liber la iesit afara.
Am citit ca voi ati mai iesit fara bb si cate doua trei ore, ce bine de voi! Eu am iesit ieri in parc cu Natalia si dupa juma de ora ma suna sotu ca plangea Tudu

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Cristies felicitari pt fumusetea de gargaritz,e o scumpete de flacau sa fiti amandoi sanatosi.
FELICITARI LINIOARA,BUN VENIT BB MATEI
RECUPERARE USOARA SI SANATATE MULTA AMANDURORA

32+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

http://picasaweb.google.ro/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Partea I - din capitolul trecut:

Vivi, nici o problema, abia astept sa primesc vesti BUNE de la tine!!
La orice ora. Da, trebuie sa pui +40 7XX.XXX.XXX sau 00407XXXXXX..
Imi place semnatura ta ("nenea ala rau") ..Bau-bau

Alicredo, ai mare dreptate despre ce spuneai vis-a-vis de activitatea pe forum.Eu sper ca dupa ce nasti sa nu te asteptam atat de mult sa ne vizitezi, da? Promiti?

Cristies, m-am intrebat si eu de Danasor aseara si am cautat-o la "Mamici si burtici de Iasi" dar nu am gasit-o pe liste.Si nici Dastefa nu era activa ca sa-i las vreun mesaj.Am gasit-o in schimb pe Amir si i-am lasat mesaj sa mai intre si pe la noi putin.

...hmm.....simpatic sotul Al3csei cum ne urmareste el si ne mai da si cate un raspuns la subiect . Cred ca i-a dat Alecsa sarcina sa o tina la curent cu ce se intampla pe aici.

Evyme... sexy mama!!! Si burtica mea tot asa face valuri

Baly??? Chiar ma gandeam aseara ca e printre ..next mom!!!
HAI BALY!!!

Bea, schimbam porecla din bebe roz in bebe fomist?

Cris.D, ai tu un stil de a povesti ca-ti vine sa zambesti..dar zambeam cu lacrimi ca de fapt imi vine sa plang cand vad ce m-asteapta!!
Ma bucur asa mult sa vad ca incet incet urci din nou pe scena noastra

Yasmine, si noi te imbratisam cu drag!

Decenuela, ms pt tort...f bun mmm si LA MULTI ANI voinicului tau

Mergi la inceput