Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*145
Raspunsuri - Pagina 15
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Priviti la fata mea cum www.youtube.com/watch?v=8lC6IhnTSZM" target="_blank">spune m-a-m ![]() ![]() ![]() EDIT: PENTRU CINE NU ARE RABDARE SA SE UITE LA TOT FILMUL SA DEA LA MINUTUL 2:27 fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
suuuperr!!
_
rasfat pentru tine
alina.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |

_
rasfat pentru tine
georgiana310 spune:
aveti un spor la scris...
Abia am recuperat cap trecut.
Aris, felicitari!!! Iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara si daca iti mai iese unul asa fain ca Alex, esti grozava!
Ilinca, uite aici poze cu Bris... http://picasaweb.google.com/georgiana310/Ianuarie10#
Ma duc sa mai recuperez :D
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui aris26 buna fetelor, am venit de la doctor. nu e bine deloc. in uter nu se vede nimic, deci ar fi cam trei variante: 1-o sarcina mult mai mica de fapt(ceea ce sincer nu are cum, dar deh, asa e doct meu...un optimist convins) 2- este extrauterina, ceea ce ar fi nashpa pt ca inseamna operatie si probabil o trompa extirpata 3 - sa se fi eliminat deja singura. am fost sa imi fac analiza de sange, pe la 19.30 am rezultatul, sa vedem ce zice cand ii spun valoarea |
Aris dar tu cate sapt presupui ca ar trebui sa ai? sa nu se vada sarcina? Deci dupa eco nu e sarcina, dar dupa test e? pana acum testul e singurul care pune in discutie o posibila sarcina?
Si daca a fost si s-a eliminat, dr nu-si da seama dupa uter? Nu ti-a facut tuseu?
Ok, n-o fi, asta este de data asta. Poate nici sa nu fi fost? Eu nu stiu de teste false pozitive, decat fals pozitive.
Si daca, Doamne fereste ar fi extrauterina, nu se vede la eco? La extrauterina la varsta mica se rezolva si nechirurgical. Off, sper sa nu fie grav.
Ma gandesc la tine, ma gandesc de azi-dimineata. Te-am si sunat, nu e bun nr?
Doamne ajuta sa fii bine!
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
Ela78 spune:
Aris, tot nu ma induram sa ma duc sa-i pasez ananasul lui Ianis cu iaurt pana nu aflam vesti de la tine 
Cand a fost ultimul CM? Eu sper totusi sa nu fie extrauterina, doar Vitamina n-a fost! Si nici eliminat deja sa nu fie, sangerarea sa fie de la nidatie. Stii ca mie mi-a venit ciclul o data peste sarcina?
, adica eu eram deja insarcinata si nu stiam pt. ca aveam ciclu. Si dupa aceea tot calculam saptamanile de gestatie dupa ultimul CM, cand spre sfarsitul sarcinii doctorul mi-a spus ca bebe e mai mare decat spune ecograful
Asa ca, in loc de Pasti cum mi-era mie frica ca va veni pe 19 aprilie - a venit pe 4 aprilie in sapt.41.
Si sper ca doctorul sa nu fi vazut nimic acum pentru ca inca e prea mica sarcina....
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
denisamada spune:
| citat din mesajul lui aris26 buna fetelor, am venit de la doctor. nu e bine deloc. in uter nu se vede nimic, deci ar fi cam trei variante: 1-o sarcina mult mai mica de fapt(ceea ce sincer nu are cum, dar deh, asa e doct meu...un optimist convins) 2- este extrauterina, ceea ce ar fi nashpa pt ca inseamna operatie si probabil o trompa extirpata 3 - sa se fi eliminat deja singura. am fost sa imi fac analiza de sange, pe la 19.30 am rezultatul, sa vedem ce zice cand ii spun valoarea cam asta e pana acum, ma doare burta de mor.... |
Of, Aris... Sa dea Dumnezeu sa fie bine! Poate totusi este o sarcina mica, IU.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
aris26 spune:
fetelor,
mica nu poate sa fie, singur meu contact neprotejat a fost pe 1 spre 2 ian. ovulatia a fost pe 4 spre 5 ian. deci sunt in 6 sapt, hai sa zicem 5 si ceva pt ca am ovulatia mai tarziu. endometrul este marit bine, ca pt o sarcina, da uterul e curat.eu cred ca mi-a spus varianta asta doar ca sa imi dea si o portitza...o unica varinata pozitiva. asa e stilul lui, asa face mereu. indiferent cat de clar esta ca e de rau el mai lasa o nisha mica undeva, o speranta. eu sunt batrana in ale fertilitatii si nu mai cred in poveshti cu zane.
acum imi e frica de SEU si daca ma credeti imi vine sa il pun sa imi faca laparo doar ca sa fiu eu sigura ca a vazut ce e in burta mea si a curatat bine pe acolo
ayla - el nu prea face tusheuri(9 luni nu am avut parte de asa ceva)mai ales ca el inca mai spera, nu se risca sa provoace o sangerare si mai mare.
va multumesc pt gandurile bune

25 martie 2009
georgiana310 spune:
Sunt super-Fulga!!!

Am scris inainte sa citesc tot!!!
Aris, sper sa fie totul ok...

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
chatonel spune:
aris, cum poti sa fii in 5-6 saptamini cind contactul neprotejat e de mai putin de 5 saptamini?
Io zic ca sarcina e prea mica si inca nu se vede la eco... la 6 saptamini are abia un centimetru si juma, cit sa aiba acuma? Analiza de singe va confirma sarcina si apoi vom tine pumnii sa fie asezata unde trebuie, adica in uter.
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
denisamada spune:
Atunci nu ne ramane decat sa speram ca a fost IU si s-a eliminat... 

SEU e si un coshmar al meu, desi nu am factori de risc...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )